- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
-
43 deercemiiiii anam nasıl sıck oylee burası 40 derece o 3 derece bile cok frkettırır. kız konyalıla manyak olur derler dogru muyok kız konyadaym ben ama aşırı bir sıcak var yaniyuruk bacmm 43 derece su ann allahtan ev sern ama iş yeri felaket bi sıcak
a.s h.geldiiiin ugur böcugggumSelam kizlar:) gunaydiinlar
Yeni uye mi:)))a.s h.geldiiiin ugur böcugggumkız sitede senn yerini alan biri var ugur böcegi yazmıs
ona bkmadim sadece ugur bocegiyazdigini gordum :))Yeni uye mi:)))
Bende uyeler bolumunde benugurbocegi diye birini gordumde acaba ayni kisi mi:) olsun ben hem ugur bocegi hem ashie olayim siz hangini isterseniz onu soyleyin. Ben zaten hala tam alisamadim ashie ya:)ona bkmadim sadece ugur bocegiyazdigini gordum :))
ilk defa duyuyorum neden manyak oluyorlarms manyaklık memlekete mi baglıyms =)43 deercemiiiii anam nasıl sıck oylee burası 40 derece o 3 derece bile cok frkettırır. kız konyalıla manyak olur derler dogru mu
günaydn ugur böcegmm nasılsınn tatlmmSelam kizlar:) gunaydiinlar
ben seni ugur bocegi diye tanidim benim icin oyle kaldin :))Bende uyeler bolumunde benugurbocegi diye birini gordumde acaba ayni kisi mi:) olsun ben hem ugur bocegi hem ashie olayim siz hangini isterseniz onu soyleyin. Ben zaten hala tam alisamadim ashie ya:)
o boyuna küsüyor zaten alıştıkben seni ugur bocegi diye tanidim benim icin oyle kaldin :))_heidi_ de yeni gelin olark tanidim hala oyle ama o kismuş bize
ne bilimilk defa duyuyorum neden manyak oluyorlarms manyaklık memlekete mi baglıyms =)
bu kişiye göre değişen bir durum memleketle sınırlandrmamak lazm bacım..ne bilimafyinun kaymagi afyonun manyagi diye bi soz var ya o aklima geldi cok kavgacisinz galiba
hic soran yok diyi ama ben onu etiketlemisyim dun benceo boyuna küsüyor zaten alıştık
kiz kizma sakalasiyom :))bu kişiye göre değişen bir durum memleketle sınırlandrmamak lazm bacım..
Iyiyim guzel anne, sen nasilsin bakalim:)günaydn ugur böcegmm nasılsınn tatlmm
senin oyle olmadifin belli konismalrindan falan :))kiz kizma sakalasiyom :))
yok kız kızmadm kızmaya üşenirim ben zaten sıcak asabım bozuk lenkiz kizma sakalasiyom :))
cok sıcak yanıyorum iş yerm cok bunaltıyor beni böcegim yahu kilma yok vantilatör yok bi gram esmio cıldıracam sakinimIyiyim guzel anne, sen nasilsin bakalim:)
Oyle kalayim ya herkesin gozunde ugur bocegiyim zaten, ashie diyen yok :))) ya cok tatli birisi o. Kusmekte hakli yeni gelinben seni ugur bocegi diye tanidim benim icin oyle kaldin :))_heidi_ de yeni gelin olark tanidim hala oyle ama o kismuş bize
Nasil yok ya? Allah askina hangi devirdeyiz. Insanin ruhu daralir sicaktancok sıcak yanıyorum iş yerm cok bunaltıyor beni böcegim yahu kilma yok vantilatör yok bi gram esmio cıldıracam sakinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?