- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
-
ewet belli oluyor enson kaynis var demisti ondan giremiyir sanmistim . bakOyle kalayim ya herkesin gozunde ugur bocegiyim zaten, ashie diyen yok :))) ya cok tatli birisi o. Kusmekte hakli yeni gelinoyle birinin yoklugu belli oluyo hemen aslinda
Kk da degil sanirim su anda. Yoksa gelir bi selam verirdi bizeewet belli oluyor enaon kaynis var demisti ondan giremiyir sanmistim . bak_heidi_ ne dedigini bile hatrliyom
kusmus vermiyorKk da degil sanirim su anda. Yoksa gelir bi selam verirdi bize
ayhh daralıyor zaten baskana söyledim cam ac dior cam acıyorm alev geliyor cıldıracam böcegm..Nasil yok ya? Allah askina hangi devirdeyiz. Insanin ruhu daralir sicaktan
Aa ciddi misin? Niye ki?kusmus vermiyornemesis olamyinca konusmuyirmus :/
zaten o yüzden girmiyor kötü gelin heidiewet belli oluyor enson kaynis var demisti ondan giremiyir sanmistim . bak_heidi_ ne dedigini bile hatrliyom
Neden almiyolar canim ya? Bide devlet dairesi yani, fazla sacma olmus bnceayhh daralıyor zaten baskana söyledim cam ac dior cam acıyorm alev geliyor cıldıracam böcegm..
kimse onu sormamis diyeAa ciddi misin? Niye ki?
ikizmis onlar göbekleri bitişikmişAa ciddi misin? Niye ki?
ayhh ne blym gidip kendim alacam artık dayanamıyorummNeden almiyolar canim ya? Bide devlet dairesi yani, fazla sacma olmus bnce
haaa bize duygu somurusu mu yapiyorzaten o yüzden girmiyor kötü gelin heidi
Cok tatli yaaakimse onu sormamis diye
aynen öle onlar fenaysa bizde fenayızhaaa bize duygu somurusu mu yapiyor
Kosarak git valla eve, ac klimayida biraz serinleben ögle arasına cıkıyorum kızlar görüşürüz kendinize iyi bakın
aynen öle onlar fenaysa bizde fenayız
bencede ♡♡♡Cok tatli yaaa
Benimde eski is yerimde yoktu, bigun ciddi ciddi bayginlik gecirdim adam ertesi gunu salon tipi klima taktirdi :))ayhh ne blym gidip kendim alacam artık dayanamıyorumm
hadi aeo yine gel ♡♡♡ben ögle arasına cıkıyorum kızlar görüşürüz kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?