- 9 Ağustos 2015
- 10.116
- 23.710
- 478
- 31
- Konu Sahibi zms rainbow
-
aynen vllahi sizin durum daha zor.. evde napyıorsnz bebiş hastalanmıyor demi klimadan b?En guzel yani o olsa gerek. Cunku nem olunca sanki sicaklik 2 kat geliyo insana. Nemden curuyup gidicez( yaylalara kacmak lazim bu mevsimde :/
kiz siz burda paryla mi yapiyonuz bu isiBekciler kraliyim ben :)
yok bacm bi tek ben varm burda ben sorumluyum.. baskan arada bi gelir baskan vekilide öle izin olayları felan cok sıkıntılı hastalık vs bireşey olsa ben gttm mi yerime bakcak kimsede yok
bende hazır seviyorum eşimin kuzenin komagene işletiyor ordan yiyoruz cok güzel en cok onunukini seviyorum digerlerini sevemedim bende hatta bugun yycem canm istedi :Ben evde yapilan cig kofteyi sevmiyorum.
Bi iki kere evde denemistik ama ben yapmamistim.
Cok lezzetli gelmedi.
Bu hazir tatlim.
Herkes ev yapimi sever ben haziin muptelasiyim
Hayir kuzum gonullu yapiyoruz =)kiz siz burda paryla mi yapiyonuz bu isi
Evde yapanda isin ustasi olcak. Ben evde yapan cok yedim ama sadece 1 tanesinin tadi damagimda kaldi. Hazir olandada bi marka var onun disinda yiyemiyorum. Ama cig koftenin hastasiyimdirBen evde yapilan cig kofteyi sevmiyorum.
Bi iki kere evde denemistik ama ben yapmamistim.
Cok lezzetli gelmedi.
Bu hazir tatlim.
Herkes ev yapimi sever ben haziin muptelasiyim
Evet sahiden oraninki bambaska..bende hazır seviyorum eşimin kuzenin komagene işletiyor ordan yiyoruz cok güzel en cok onunukini seviyorum digerlerini sevemedim bende hatta bugun yycem canm istedi :
Cok dikkat etmeye calisiyorum canim, zaten hasta biliyosun ki klimaninda tetikledigini dusunuyorum. Ama baska caremiz yok kiaynen vllahi sizin durum daha zor.. evde napyıorsnz bebiş hastalanmıyor demi klimadan b?
Iste bende sanirim guzel yapanina denk gelemedigim icindir. Hic sevemedim. O yuzden disarida satilanindan yemeye devam..Evde yapanda isin ustasi olcak. Ben evde yapan cok yedim ama sadece 1 tanesinin tadi damagimda kaldi. Hazir olandada bi marka var onun disinda yiyemiyorum. Ama cig koftenin hastasiyimdir
Bende , her gun baska baska sekillere giriyorlar ama cok guzeller bayiliyorum bulutlara..
icli kofyei pismis mi aliyon yomsa cig alip mi atiyon firina :/Evet sahiden oraninki bambaska..
Onun birde icli koftesini dene derim..
Paket seklinde satiliyor..
Misafirin gelecegi vakit al, tepsiye koy . Firina at. 10 dakikada hazir. =)
Paket halinde satilandan alip atiyorum.icli kofyei pismis mi aliyon yomsa cig alip mi atiyon firina :/
Ama bak seninde gunun vardi alip yapabilirsin mesela =)icli kofyei pismis mi aliyon yomsa cig alip mi atiyon firina :/
ay alemsinnyaPaket halinde satilandan alip atiyorum.
Paketin uzerinde ne yaziyorsa onu uyguluyorum. Pismis mi pismemis mi anlamam
Hahaha guldum valla :)) mantikli ne diyosa onu yapmak gerek :))Paket halinde satilandan alip atiyorum.
Paketin uzerinde ne yaziyorsa onu uyguluyorum. Pismis mi pismemis mi anlamam
kiz senn hormonlar cok yukseldi sanirim hic iyi degilsin alingan kirilgan olmussunNiye yine topic actiniz len. Eski topicin suyumu ciktiydi
Tripcanlik ladyden bulastikiz senn hormonlar cok yukseldi sanirim hic iyi degilsin alingan kirilgan olmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?