onlar hanimdir onlar sultandir :D :D

Evet sahiden oraninki bambaska..
Onun birde icli koftesini dene derim..
Paket seklinde satiliyor..
Misafirin gelecegi vakit al, tepsiye koy . Firina at. 10 dakikada hazir. =)
evet gercekten bambaska cok seviyorum bende bilyırum kız yalnz bize misafir gelmior margacm gelsede oglan durmuo kalkıolar geri

Cok dikkat etmeye calisiyorum canim, zaten hasta biliyosun ki klimaninda tetikledigini dusunuyorum. Ama baska caremiz yok ki
haklsn durulmaz oralarda benm oglan su an gec sıcaktan yatamıor bende gece tüm soydm zıbnla yattı cok rahatlams horluodu

Yaa yerim ben onu yaaa. Yavrularimiz tek huzurlu uyusunda baska bisey istemem ya
aynen biz uyumasakda olur bize bakma.. öglen eve gidiyorum bir seviniyor cıglk atıor aksam gittmde ayakkabılarını getiriyor kapıyı gösteriyor sıpam beni dışarı cıkar die

aynen biz uyumasakda olur bize bakma.. öglen eve gidiyorum bir seviniyor cıglk atıor aksam gittmde ayakkabılarını getiriyor kapıyı gösteriyor sıpam beni dışarı cıkar die
Masallah yavruya :) zaten evde yavrucaklar skiliyolar ki napsinlar. Bu arada annenle nasil gidiyo, bi terslik yok dimi?

Bugun cik isim var ben oturuyom. Aksama dolap sokulecek. Camasirlar toplanacak odaya istif edilcek. Otur nesli otur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…