- 9 Ağustos 2015
- 10.116
- 23.710
- 478
- 31
- Konu Sahibi zms rainbow
-
evet gercekten bambaska cok seviyorum bende bilyırum kız yalnz bize misafir gelmior margacmEvet sahiden oraninki bambaska..
Onun birde icli koftesini dene derim..
Paket seklinde satiliyor..
Misafirin gelecegi vakit al, tepsiye koy . Firina at. 10 dakikada hazir. =)
haklsn durulmaz oralarda benm oglan su an gec sıcaktan yatamıor bende gece tüm soydm zıbnla yattı cok rahatlams horluoduCok dikkat etmeye calisiyorum canim, zaten hasta biliyosun ki klimaninda tetikledigini dusunuyorum. Ama baska caremiz yok ki
Yaa yerim ben onu yaaa. Yavrularimiz tek huzurlu uyusunda baska bisey istemem yahaklsn durulmaz oralarda benm oglan su an gec sıcaktan yatamıor bende gece tüm soydm zıbnla yattı cok rahatlams horluodu
bide utanmadan beni etiketlemişlerNiye yine topic actiniz len. Eski topicin suyumu ciktiydi
topu yine benim üzerme attılar görüyormsnzTripcanlik ladyden bulasti
Ben 90'lık ihtiyarım kız, ne çıtırıanoow benm cıtırım gelmiş
aynen biz uyumasakda olur bize bakma.. öglen eve gidiyorum bir seviniyor cıglk atıor aksam gittmde ayakkabılarını getiriyor kapıyı gösteriyor sıpam beni dışarı cıkar dieYaa yerim ben onu yaaa. Yavrularimiz tek huzurlu uyusunda baska bisey istemem ya
sen benm cıtırımsn bosver basskasını kader ortagm düdük makarnam benimBen 90'lık ihtiyarım kız, ne çıtırı
Canim arkadasim nasilsin? Keyifler nasil?Ben 90'lık ihtiyarım kız, ne çıtırı
Masallah yavruya :) zaten evde yavrucaklar skiliyolar ki napsinlar. Bu arada annenle nasil gidiyo, bi terslik yok dimi?aynen biz uyumasakda olur bize bakma.. öglen eve gidiyorum bir seviniyor cıglk atıor aksam gittmde ayakkabılarını getiriyor kapıyı gösteriyor sıpam beni dışarı cıkar die
şimdilik yok bakalım canm inşallah ilerdede olmaz en azndan oglum kreşe gidene kadar olmasnda hiç kaldıracak drumumuz yok vallahiMasallah yavruya :) zaten evde yavrucaklar skiliyolar ki napsinlar. Bu arada annenle nasil gidiyo, bi terslik yok dimi?
otur gitsn bosver bende öleyimBugun cik isim var ben oturuyom. Aksama dolap sokulecek. Camasirlar toplanacak odaya istif edilcek. Otur nesli otur
Das atcaktim yanlis olmustopu yine benim üzerme attılar görüyormsnz
Kiaaazzzotur gitsn bosver bende öleyim
nereye taşınıyorsnzKiaaazzzne oturmasiii tasincaz pazar gunu bacim
Yok cnm ya yetişemiyorum buraya :)niye yazmaiuin banlanxan diye mi korkuyin :)
Ay iyi bari olmasinda zaten. Bakici bulmak cok zor is bu zamanda. Kres yasi olarak ne dusunuyosun peki?şimdilik yok bakalım canm inşallah ilerdede olmaz en azndan oglum kreşe gidene kadar olmasnda hiç kaldıracak drumumuz yok vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?