- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
-
- #1.061
kiz gunayddddiiiiiiin hos geldin. ozlettun kendini bu saate kadar uyuyomuydun . savah sabah canim hicte balik istemiyirAma dene mutlaka iki parmak dilim yapıp kizarticaksin ooooooooo misssss
Ahahahahahahha günaydın akşam ayarı kaçırınca işte ben uykuyu severim normalde uyanmam Ahahahaha balık bugün pazar asıl bugün giderkiz gunayddddiiiiiiin hos geldin. ozlettun kendini bu saate kadar uyuyomuydun . savah sabah canim hicte balik istemiyir
sabah sabah balik konusmak hosuma gitmedi midem bulandi bizim oglen sunnet mevlidine gitcezzzz ve isparta dugunlerinin yemekleti muh te seeeem olur ♡♡Ahahahahahahha günaydın akşam ayarı kaçırınca işte ben uykuyu severim normalde uyanmam Ahahahaha balık bugün pazar asıl bugün gider
Bizimde bugün iki tane düğün var birazdan bizde gidicez canım ohhh afiyet olsunsabah sabah balik konusmak hosuma gitmedi midem bulandi bizim oglen sunnet mevlidine gitcezzzz ve isparta dugunlerinin yemekleti muh te seeeem olur ♡♡
dugun sezonu acildi gidiyir paraciklar :/Bizimde bugün iki tane düğün var birazdan bizde gidicez canım ohhh afiyet olsun
Yapacak birşey yok giderken el salladugun sezonu acildi gidiyir paraciklar :/
caniiiim yaniyorYapacak birşey yok giderken el salla
Ahahahahahahha sağlık olsun gidiyor gelecek öyle dusuncaniiiim yaniyor
amaaan nere gelcek hani dugun mu yapiyoz :)Ahahahahahahha sağlık olsun gidiyor gelecek öyle dusun
Ahahahahahahha iyi tarafından bak dedim kizzz yokmu senin çocuğunamaaan nere gelcek hani dugun mu yapiyoz :)
cocuk var ama daha minnak 2bucuk yasinda :))Ahahahahahahha iyi tarafından bak dedim kizzz yokmu senin çocuğun
Allah bağışlasın büyüdüğü günlerde gelir yakındırcocuk var ama daha minnak 2bucuk yasinda :))
insaAllah :))Allah bağışlasın büyüdüğü günlerde gelir yakındır
yasin kac canim :))) ♡♡♡Selam güzeller. Ben bekarım ve Ankara da yaşıyorum aynı zamanda okul öncesi öğretmenliği okuyorum ☺ esmalarla dua etmeyi çok seviyorum
ay saolcanim h.geldinnn :) ♡♡Slm milletzms rainbow hayırlı olsun sekerim
Hoşbulduk ama gidiyorum geç kalktım daha kahvaltı yapmadimay saolcanim h.geldinnn :) ♡♡
Yaşım 30yasin kac canim :)))
yine gel :)Hoşbulduk ama gidiyorum geç kalktım daha kahvaltı yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?