- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
-
- #1.081
bende 23 :))Yaşım 30
Benden gençsiniz hepiniz sanırım =)bende 23 :))
tam olarak bilemiyom . yanlis anlama ama ewlenmeyi dusunmuyon mu :)Benden gençsiniz hepiniz sanırım =)
yine gel :)[/QUO
Geliri cnm bu aralar hesabı tamamen kapattirmayi düşünüyorum ama hayırlısı bakalim
niye ya :/Temmuz cnm bu aralar hesabı tamamen kapattirmayi düşünüyorum ama hayırlısı bakalim
Canım sıkkın buradaki herhangi kimseye değil eşime çok kırgınım şuan o bile bilmiyor bazı şeyleri bildiğimi o kadar kafam karışık ki.oda bilmiyor kk daki hesabımı kapatayim diye dusundumniye ya :/
hesabi bilsin nevarki bundaCanım sıkkın buradaki herhangi kimseye değil eşime çok kırgınım şuan o bile bilmiyor bazı şeyleri bildiğimi o kadar kafam karışık ki.oda biliyor kk daki hesabımı kapatayim diye dusundum
ozel degilse sikntinz neCanım sıkkın buradaki herhangi kimseye değil eşime çok kırgınım şuan o bile bilmiyor bazı şeyleri bildiğimi o kadar kafam karışık ki.oda bilmiyor kk daki hesabımı kapatayim diye dusundum
hesabi bilsin nevarki bunda
senin burdaki hesabin sadece bayarin takildigi yer hani erkek mi varda konusiyon .aminŞimdi der sende benden habersiz hesap acmissin görürse.
Ama onun yaptığı bu hesabın yanında bayağı bı büyük ilk defa Bursa yazıyorum bugünü
Hiç kimseye anlatamıyorum Allah sonumuzu hayretsin
Yok o yüzden değil cnm böylelikle bayağı bı ayar çekerim eşim teli kurcalamayi fazla bilmez telden anlamaz zaten geçmişi dolu bırakmış ya safsenin burdaki hesabin sadece bayarin takildigi yer hani erkek mi varda konusiyon .amin
gecmiste biseyler mi gordunYok o yüzden değil cnm böylelikle bayağı bı ayar çekerim eşim teli kurcalamayi fazla bilmez telden anlamaz zaten geçmişi dolu bırakmış ya saf
Maalesefgecmiste biseyler mi gordun
Çok salağım ben oysaki daha önce Google aramalarında bişey görmüştüm bı iki ay önce iki tane erkek çocuğum var belki onların marifetidit diye düşünmüştüm ama meğerse değilmiş hatta o zamanda çocuklara bahane bulmuştu çok kurcaliyorlar diyegecmiste biseyler mi gordun
ozele gelNeyse herşeyin hayırlısı olsun çok kafam bozuk bı daha girişimde kapattirmazsam da yakında muneyle goruscem çünkü aynı konuları gördükçe daha da sinir olcam eminim
tesekkurler canim h.geldiiiiiin ♡♡♡♡♡hani ben
şaka şaka
güzel topikler anacığımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?