- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.803
- 248
- 35
- Konu Sahibi zms rainbow
-
- #1.141
olsun canim canin sagolsun. saglik olunca hersey yerine gelir uzulmeoyle tabi ama yoruldum iyisinide kotusunede alsam boyle oluyor gozum gibi baksmda bakmasamda elimden cikip gidiyor
haklisin ama baya uzuldum agladim biz bunlara para veriyoz ama nelerle ugrasiyoz boyle .. sen naptin nasilsin baydir yoksunolsun canim canin sagolsun. saglik olunca hersey yerine gelir uzulme
napim canim yoruldum bayagi yaa simdi ywni bitti isim. gitemedim buralarahaklisin ama baya uzuldum agladim biz bunlara para veriyoz ama nelerle ugrasiyoz boyle .. sen naptin nasilsin baydir yoksun
tasimistun demi ¿¿napim canim yoruldum bayagi yaa simdi ywni bitti isim. gitemedim buralara
Evet tasindim ama evmi beni tasidi benmi evi belli degiltasimistun demi ¿¿
ay canim tasinmak cok zor . amaa mennunsun demi ¿Evet tasindim ama evmi beni tasidi benmi evi belli degil
cok sukur canim. Insanin bir odada olsa kendinin olacak. Allah herkese nasip etsinay canim tasinmak cok zor . amaa mennunsun demi ¿
amiiiiin . bisey sorcam mesela kaynananin ewi olsa alt üst oturalim dese oturyrmuydun ¿cok sukur canim. Insanin bir odada olsa kendinin olacak. Allah herkese nasip etsin
oyle oturuyorduk zaten ama baska secenegim varsa kesinlijke oturmamamiiiiin . bisey sorcam mesela kaynananin ewi olsa alt üst oturalim dese oturyrmuydun ¿
bende oturmazdim ama koca otururdu burda keyfi iyi :)oyle oturuyorduk zaten ama baska secenegim varsa kesinlijke oturmam
kaynisle alt ust oturuyoz kaynisin ewi cok sukur keyfimiz iyi ama hene yapiyirsak haberi varsen n3rdesinki kendi evinde degilmisin
aynen oyle olur herseyi bilir bir arkadasin gelse ozel konusamazsin dibinde oturur. ben hic sevmiyorum sıki fıki olmayi yaakaynisle alt ust oturuyoz kaynisin ewi cok sukur keyfimiz iyi ama hene yapiyirsak haberi var
öyle gelir ama ayip olmasin diye gelir yanimiza. ama calismasa cok kavga ederiz aksamdan aksama goruyomaynen oyle olur herseyi bilir bir arkadasin gelse ozel konusamazsin dibinde oturur. ben hic sevmiyorum sıki fıki olmayi yaa
ozelin hic olamaz. esinle sakalassan bile karisilir ve kavgaya doneröyle gelir ama ayip olmasin diye gelir yanimiza. ama calismasa cok kavga ederiz aksamdan aksama goruyom
yanimzda olmadikca pek karismaz ama kavga da falan cikar cok gurultu oldu mu daozelin hic olamaz. esinle sakalassan bile karisilir ve kavgaya doner
oyle olur iste agiz tadiyla gezemezsin nereye gidiyon diye sorarlaryanimzda olmadikca pek karismaz ama kavga da falan cikar cok gurultu oldu mu da
aynn sen bu isi biliyonoyle olur iste agiz tadiyla gezemezsin nereye gidiyon diye sorarlar
ee 8 senem gecti kv yle halada geciyoaynn sen bu isi biliyon
kiz nasil halada geciyir size kalmaya ni geliyoree 8 senem gecti kv yle halada geciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?