- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.803
- 248
- 35
- Konu Sahibi zms rainbow
-
- #1.181
evet canim annem en buyuk yardimcin canim benim kv tatile gitti annem 15 gun biyunca bana yardim etti yorganlarimi falan tazeledi bir ara calisiyodim cocuklaroma annem bakticanim ailende swnin yasadigin sehurde mi oturuyor bisey oldu mu yardimci olan buri var mi
canim o yonden sanslisin benim ailem yanimda olamayinca kaynise muhtac olmamaya calisiyom ama yinede cok yardimci oluyorevet canim annem en buyuk yardimcin canim benim kv tatile gitti annem 15 gun biyunca bana yardim etti yorganlarimi falan tazeledi bir ara calisiyodim cocuklaroma annem bakti
allah razi olsun o zaman canim kiymetini bil bari benimki fesat olmasa yardiminida istemiyorum. Ama cok icten pazarliklicanim o yonden sanslisin benim ailem yanimda olamayinca kaynise muhtac olmamaya calisiyom ama yinede cok yardimci oluyor
selaaammselam eyy çılgın gençlikk
Nasılsınızselaaamm
iyi Allah a sukurler olsun.Siz nasilsinizNasılsınız
a.selam hoş geldin :) ☆selam eyy çılgın gençlikk
Şükürler olsun ben de iyiyim, ben de katılayım sohbetinize :))iyi Allah a sukurler olsun.Siz nasilsiniz
Hoş buldum canım :*a.selam hoş geldin :) ☆
yenimisin buralarda :)Şükürler olsun ben de iyiyim, ben de katılayım sohbetinize :))
Hoş buldum canım :*
Başka hesabım vardı canım kısmen yeniyenimisin buralarda :)
kazenn haberi var demi bu hesabinnda sana aid oldugundan .. farkederlerse banlanirsinBaşka hesabım vardı canım kısmen yeni
var var cezamı çektim yeni çıktımkazenn haberi var demi bu hesabinnda sana aid oldugundan .. farkederlerse banlanirsin
dr bakem senn eski adin neydi kiz ¿:)var var cezamı çektim yeni çıktım
the bisquits :)dr bakem senn eski adin neydi kiz ¿:)
hm hatrladim gibi :) sen ewlimisinthe bisquits :)
hatırlarsın seninle çok dua okuduk :) hayır canım müzmin bekarımhm hatrladim gibi :) sen ewlimisin
dua mi sasirdim kizhatırlarsın seninle çok dua okuduk :) hayır canım müzmin bekarım
hipodromum isim değiştirdimdua mi sasirdim kizkiz sen hipodrom degilsin demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?