- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
sen halaaa ordamisinsen bana neden banlandigini soylemedin cunkum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen halaaa ordamisinsen bana neden banlandigini soylemedin cunkum![]()
astik astik kestik kestik dedim banlandimsen halaaa ordamisin![]()
yok düz değil motif motif modellikız o emojiler yanlıs oldu . masaAllah sana duz mu oruyon
çokkk =) gittiklerinde ne yapcam bilmemEglenceli mi bari :)))
niye yazmaiuin banlanxan diye mi korkuyin :)Cnm ben cok topiklere yazamıyorum :) ama arada gelirim buraya :)
bende ogrwnsem iyi olcak ne guzel sen kendi bebisinede orersinyok düz değil motif motif modelli
çokkk =) gittiklerinde ne yapcam bilmem
kiz uykunu duzene sok bu ne boyle gecen sabah gunduzun sabah :)))Gunaydin canim
Gunaydin canim
Afiyet olsun canim bendee cikolatayi zorla yedim.
Gunaydin kokoş
Ben 6 da uyudum. Film izledim oyun oynadim. Bilgisayar oyunlarina feci sardimda bu aralar =)
Sen bana ask acisi cektiriyorsun.
Sabah sabah kalktim senin yuzunden hangi sarkiyi dinliyorum bi bilsen..
Birazdan profilden atayimda gooor ne hallere dustum ben
Zeyna diyince aklima sikici wonder woman filmi geliyor hayatimda izledigim sıkıcı filmlerden biriiiiiiiydiii
Duzenli hali bu kuzum.kiz uykunu duzene sok bu ne boyle gecen sabah gunduzun sabah :)))
Eşim yaptırmaz sevmiyor birşeyler örmemi=))) ama bilmem yaparım belkibende ogrwnsem iyi olcak ne guzel sen kendi bebisinede orersin![]()
anaa kiz niye sewmiyor onla ilgilenmiyin diye miEşim yaptırmaz sevmiyor birşeyler örmemi=))) ama bilmem yaparım belki
sen yalniz mi yasiyon canim kimse eahatsiz olmiyir mi gece gecee seslerden :))Duzenli hali bu kuzum.
Yani yaz modum bu
Birde egitim modum var
O zaman erkenden uyaniyorum ahaha
hahhaha ciddimnn kız benmde olacam o en sonunda yoksa ilgilenen yok bacmBenimde eski is yerimde yoktu, bigun ciddi ciddi bayginlik gecirdim adam ertesi gunu salon tipi klima taktirdi :))
oooyy ama yerm ben bunları tuzlar tuzlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 2017202 nazar degdirmeyyyyn domatesletime cok tatlilar demi ya :))
Aynen canim. Okuldu bizimde, bide antalyanin sicagini tahmin et. Resmen eriyodum, ne makyaj kaliyodu suratimda ne kuru bi yerim. Vucut dayanamadi. Bayildim. Adamlar ertesi gunu aldi geldi. Tam karsima kurdular :)))hahhaha ciddimnn kız benmde olacam o en sonunda yoksa ilgilenen yok bacm![]()
Eger bigun benimde bahceli bi evim olursa mutlaka kucuk kucuk sebze ekicem. Cok hevesim var yaaEki Görüntüle 2017202 nazar degdirmeyyyyn domatesletime cok tatlilar demi ya :))
hahahahaAynen canim. Okuldu bizimde, bide antalyanin sicagini tahmin et. Resmen eriyodum, ne makyaj kaliyodu suratimda ne kuru bi yerim. Vucut dayanamadi. Bayildim. Adamlar ertesi gunu aldi geldi. Tam karsima kurdular :)))
Hayir yalniz degilim de gece gece ses cikarmiyorum ki =)TamBirAzize gel kiz :)))
sen yalniz mi yasiyon canim kimse eahatsiz olmiyir mi gece gecee seslerden :))
Gorende kutuplarsa yasiyor sanacak, sizin oralar yanmiyor sankihahahahasıcaktan bayılmak nası bişi cok heyecanlandm ya la
![]()
asıl sen cıkıyorsn her yerde karsıma senden kurtuluş yok muBütün mesajları okudum ben bikeremm
Canım benim yaa
Sen sus kazulet burda da karşıma çıktın