- 28 Mart 2014
- 1.018
- 30.767
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
Valla elimin ayagimin salindigini biliyorum. Gozlerim karardi. Sonrasini bilmiyomhahahahasıcaktan bayılmak nası bişi cok heyecanlandm ya la
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla elimin ayagimin salindigini biliyorum. Gozlerim karardi. Sonrasini bilmiyomhahahahasıcaktan bayılmak nası bişi cok heyecanlandm ya la
![]()
ee kim buldu ya seni kim ayılttı anlat anlat cok heyecan vericiValla elimin ayagimin salindigini biliyorum. Gozlerim karardi. Sonrasini bilmiyom![]()
kız yok be bende tam onu diyordum iş yermde klima yok vantilatör yok yanıyorum camı acıyorum alev geliyor bildiğin.. su an iç camasrım su gibi yine.. nefes alamıyorum dısarısı 44 dereceGorende kutuplarsa yasiyor sanacak, sizin oralar yanmiyor sanki![]()
Hahahaha:))) kiz zaten mudur ve kurucu vardi yanimda. Tatildi okullar. Bide ogrenci olsa tam rezillik. Ha bide onemli bi detay, hamilelik varmis bende sanirim onun verdigide bi hassasiyet vsrmis:))ee kim buldu ya seni kim ayılttı anlat anlat cok heyecan verici![]()
yemee ben bile yemeyi dusunmuyom :) cekurdeklerini alcM guzel guzel koklayip kocaya vercem:)oooyy ama yerm ben bunları tuzlar tuzlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Masalara konulan kucuk vantilatorlerden al bari kiz bu sicakta buharlasirsin aman diyip fenalik gecirme.kız yok be bende tam onu diyordum iş yermde klima yok vantilatör yok yanıyorum camı acıyorum alev geliyor bildiğin.. su an iç camasrım su gibi yine.. nefes alamıyorum dısarısı 44 derece![]()
Aman diyim dikkat edin benim anneannemde o sehirde sicaktan gitti kadin =(Aynen canim. Okuldu bizimde, bide antalyanin sicagini tahmin et. Resmen eriyodum, ne makyaj kaliyodu suratimda ne kuru bi yerim. Vucut dayanamadi. Bayildim. Adamlar ertesi gunu aldi geldi. Tam karsima kurdular :)))
ne bilim tuvalate gidersin karnin acikir mutfaktan takir tukur sesler tabak sesleri dalan neyse alosmistt sizinkilerHayir yalniz degilim de gece gece ses cikarmiyorum ki =)
Bilmem sevmiyor pekanaa kiz niye sewmiyor onla ilgilenmiyin diye mi
Ay maşallah çok güzel olmuşEki Görüntüle 2017202 nazar degdirmeyyyyn domatesletime cok tatlilar demi ya :))
yok tabi lenasıl sen cıkıyorsn her yerde karsıma senden kurtuluş yok mu![]()
he o zaman ondandr kız kolay kolay sıcaktan bayılmaz bir insanHahahaha:))) kiz zaten mudur ve kurucu vardi yanimda. Tatildi okullar. Bide ogrenci olsa tam rezillik. Ha bide onemli bi detay, hamilelik varmis bende sanirim onun verdigide bi hassasiyet vsrmis:))
Ay ağzım sulandi
beni cok sevdini bu kadar belli etme her yerde utanıorumBilmem sevmiyor pek
Ay maşallah çok güzel olmuş
yok tabi len
ne bilim tuvalate gidersin karnin acikir mutfaktan takir tukur sesler tabak sesleri dalan neyse alosmistt sizinkiler![]()
cig köfte sevdan daha bitmemişş ayy marga ya canımı cektirdn yapılır mı bu emziren anneye sütüm çekilecek
Benimde sulandi valla bir daha olsa bir daha yerimAy ağzım sulandi![]()
cig köfte sevdan daha bitmemişş ayy marga ya canımı cektirdn yapılır mı bu emziren anneye sütüm çekilecek![]()
Ayy muhteşem görünüyorr :))) ♡♡♡ ellerine sağlık canım normalde pek aram yoktur çiğköfteyle ama bu çok yiyilesii duruyor ♡♡♡ :)))
Eki Görüntüle 2017202 nazar degdirmeyyyyn domatesletime cok tatlilar demi ya :))
Keşke biraz da sen belli etsenbeni cok sevdini bu kadar belli etme her yerde utanıorum![]()