- 29 Ocak 2015
- 6.937
- 127.550
- 748
- Konu Sahibi zms rainbow
Ufff çok hayınsın yaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ufff çok hayınsın yaaaaa
Yaaa bu oldu mu simdisoyle yapan olsada doya doya bi yesek
![]()
ben bulutlara cok anlam yuklerim bakinca bisyleri cagristirirEvet bulutlarla bozdum ben kafayi.
Bir iki gun once serindi burasi.
Balkondan bulutlarin dansini cektim hemen.
Eki Görüntüle 2017205
Vaay çok efsane :)) sanki üstüne çıkabilecekmişsin gibi yoğun duruyor ama sadece aldatmaca işteEvet bulutlarla bozdum ben kafayi.
Bir iki gun once serindi burasi.
Balkondan bulutlarin dansini cektim hemen.
Eki Görüntüle 2017205
Ufff çok hayınsın yaaaaanasıl canım çekti
![]()
Bende , her gun baska baska sekillere giriyorlar ama cok guzeller bayiliyorum bulutlara..ben bulutlara cok anlam yuklerim bakinca bisyleri cagristirir
ewet hergun nasil buyuduklerune bakarim gozlemlerim iki gune bi su veririm nasil kiydinda buyumeden tedin kizBen buyumeden yedim gecen, ici sulu sulu. Masallah nasil buyuyorlar dimiii
yok bacm bi tek ben varm burda ben sorumluyum.. baskan arada bi gelir baskan vekilide öle izin olayları felan cok sıkıntılı hastalık vs bireşey olsa ben gttm mi yerime bakcak kimsede yokO is yerinde senden baska calisan yok mu.
Toplu sekilde isteyin mudurunuzle konusun bu durumu.
Yazik yahu
Gokyuzu karisikti=) guneste arkalarina saklanmis tatli tarli siritiyir resmenVaay çok efsane :)) sanki üstüne çıkabilecekmişsin gibi yoğun duruyor ama sadece aldatmaca işte
allahtann konyada nem yok ..Aynen ya, dikkat etmezsen zaten hastanede bulabilirsin kendini. Nem bitiriyo bizi. Klimalari 24 saat kapatamiyoruz bu seferde klimadan hasta oluyoruz. Bu yuzden ben yazi hiiic sevmiyorummm
Cig kofteyi kendiniz mi yaptiniz yoksa bi yerden mi getirttiniz :/ hazirlarin pek tadi olmuyo yaVallahi olsada yesek ya =(
Aslinda tadini merak etmistim dayanamadim yedim =) cok pis bogazimdir ben ne bulursam yerimewet hergun nasil buyuduklerune bakarim gozlemlerim iki gune bi su veririm nasil kiydinda buyumeden tedin kiz![]()
tamm hazir alsanda olurEvde kendi ellerimle hic yapmadim =(
anoow benm cıtırım gelmişUfff çok hayınsın yaaaaanasıl canım çekti
![]()
En guzel yani o olsa gerek. Cunku nem olunca sanki sicaklik 2 kat geliyo insana. Nemden curuyup gidicezallahtann konyada nem yok ..
Ben evde yapilan cig kofteyi sevmiyorum.Cig kofteyi kendiniz mi yaptiniz yoksa bi yerden mi getirttiniz :/ hazirlarin pek tadi olmuyo ya
Bekciler kraliyim ben :)Editor olmk koly degil bu geceki bekci senmiydin:)
bnm kafadan afiyet bal seker olsun ama kilo olarak yaramaz insaAllahAslinda tadini merak etmistim dayanamadim yedim =) cok pis bogazimdir ben ne bulursam yerim![]()
Az değil o güneşGokyuzu karisikti=) guneste arkalarina saklanmis tatli tarli siritiyir resmen![]()