ya ama yok gözü su renkmiş sacı bu renkmiş onane.sölesin adını soyadını tmm halledelim ayrıntıya ne grek var.bende yapıcam aynısını ona.gıcık ya.
arkadaşım bence çok büyütüyorsun gibime geldi
o kızın aynı ad ve soyadında birçok kişi vardır diye sevgilin tarif etmiştir kızın şeklini şemalini
sengözlerimebaksanab
istek de ayrı bir saçma yanlız. kız kalkıp ta size "ee sane ne?" dese (ki ben derim mesela) siz ne duruma düşersiniz? erkek arkadaşınız bunu tahmin edemiyor mu? bırakın kendi sorunlarını kendileri çözsünler, ben karışmayın derim...
kaydirigubbakcemile3 biraz öyle olmuşo da aynen böyle söledi pff.ama yaa cok kıskanc biriyim cooookkkbosuna kavga ettik desenize...bilmiyorumkismile
Ayyy bana iyilik demeyin. kötükedihüso Benimkide iyilik meleğidir. Hatta öyle ki, çoğu zaman ebnim isteklerimi bi kenara itip, arkadaşlarının isteklerini buyur eder. Az kavga etmedik bu yüzden. Ama hakkını yiyemem. Bu tür bir istekle de gelmedi bugüne kadar hiç
Ayyy bana iyilik demeyin. kötükedihüso Benimkide iyilik meleğidir. Hatta öyle ki, çoğu zaman ebnim isteklerimi bi kenara itip, arkadaşlarının isteklerini buyur eder. Az kavga etmedik bu yüzden. Ama hakkını yiyemem. Bu tür bir istekle de gelmedi bugüne kadar hiç
ehehehe kız chimchime bak benim sayemde aşkının iyi bi yüzünü gördün. kaydirigubbakcemile3 Böleydi kendisi ama şimdi bana öncelik veriyo.
kıza göz koysa kızı bulda ben *****in sözlüsüyüm de *****i arasın cok üzlüyo dermihaklısın seven kıskanır hem ona ne ? yoksa omu kıza göz koydu ,sonuçta erkek !!!
haklısın seven kıskanır hem ona ne ? yoksa omu kıza göz koydu ,sonuçta erkek !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?