onlar kızınca oh ne ala biz kızınca şşşt sakın ha!!!

Bırak canım yaa sen paylaş bu gibi yorumları görmemezlikten gel bence..

Bırak canım yaa sen paylaş bu gibi yorumları görmemezlikten gel bence..

cocukca değilmi.insan hiç tanımadıgı insan hakkında nasıl böle düşünebilirki.bu olayda evet sevgilimi kıskandım ama göz koymadıgı apacık ortada değilmi...göz koysa beni arasında ben bi onunla konusup aralarını düzelteyim der..sacma sapan yorumlar geldigini bilmiodum gercektende ben derdi olanlara akıl veriorum suclusun sucsuzsun diiyorum.hic bu sekilde yaklasanıda görmemiştimlmaz:

haklısın canım çk doğru sölüosun yani hiç kalkıp bi konuşuver dermi sana o kıza göz koymuş olsa ne kadar çirkin bir kelime ya önceden bnde çk konu açmıştığımda çk gereksiz şeyler sölenirdi hiç paylaşasım gelmezdi ama yinede insan buraya derdini yazdıüğında birazcııkda olsa rahatlıo gereksiz yorumlar haricinde tabi canım.sen bildiğin yoldan şaşma yoluna devam et canım

hayır canım senden kızı bulup çocuğun durumunun kötü olduğundan bahsetmen istenmiş, senin kıskançlığını anlıyorum bütün gün aramasını bekliyosun 15 dk. lık görüşmede kendinizden bahsetmek istiyosun senin sevgilin başka birinin ilişkisinden bahsediyo tamam bende bozulurdum ama onlarda düşünmüşlerdir nasıl ulaşılabilir die ve bence en mantıklı olanı yapmışlar.. Bence sende büyütme ve isteğini yap derim.Sevgilinin arkadaşının şuanda buna ihtiyacı vardır.

tatlikis busrae dün sizler benim büyüttügümü söyleyince ben uzatmadım zaten ve aramız düzeldi.gercektende aradgnda bizimle ilgili knsmayı tercih ederdim oyuzden böyle bi durum oldu.çıbanlar cıksada arada sizlerin yorumlarıyla dogru olanı ypatımki sevgilimle aram suan düzeldi.tesekkur ediyorum gerekli insanların insani yorumlarına.iiki varsınız :1hug:

Kızı buldunmu canım aklinialirimsmile ???

Kızı buldunmu canım aklinialirimsmile ???

bana verdikleri isimde kayıtlı tek bi kız vardı.onunda fotografı yoktu.msj attım ben birini arıyorum ama umarım sensindir ****** i tanıyormusun dedim.henüz cevap gelmedi.kız amerikada demişti erkek arkdsm.kızın arkdsları arasında yabancılarda vardı.umarım o kızdır.sevgilim sayesinde bi iyilk yapmıs olucazkaydirigubbakcemile3

hımm anladım, amerikadan buraya ilişki mi olur zaten yaaw.. :bbo:

boşuna kendini üzme bunda bişey yok napsın arkadaşını öyle görünce yardım istemiş senden

boşuna kendini üzme bunda bişey yok napsın arkadaşını öyle görünce yardım istemiş senden

:1hug: tesekkurler iyi niyetiniz için.hersey yoluna girdi..inşallah yardımımız dokunur.bide sanane falan derse kız ozaman kötü kaydirigubbakcemile3

emin olki sevgilin sadece bir yardım çocuğuda o şekilde görünce sana sölemek istemiş aslında çkda güzel yapmış ya kendisi gidipde kızla konuşmuş olsaydı bu sefer başka bişey anlardı ve yanlış anlaşılma olurdu canım sevgilinle aranızın düzelmesine sevindim tatlım ne dmek ii snde varsın canım

haklısın canım cok tesekkurleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…