Onlara bir şey olmasın

havali-

Ömür sanıldığı kadar uzun değil...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
1.026
5.971
73
30
Kendinin prensesi😉
merhaba arkadaşlar

Kovid 19
Nefret ediyorum senden kac kişinin canını yaktın kimbilir

Eşimin ailesi bizden 10 saat uzaklıkta bir sehirdeler. Samsundalar.
Onları o kadar seviyorum ki içlerinden herhangi birini kaybedersem
Hepsi birbirinden iyi temiz kalpli insanlar o yüzden çok sevdim Onları kendi ailem bildim o yüzden canım yanıyor

Korkuyorum.

Kv ve kp ve görümcem birlikte yaşıyorlar.

Görümcem markette kasiyer olarak çalışıyordu çift katlı maske taktiği halde hijyenine dikkat ettiği halde virüs kapmış .
Şimdi evde tedavisi evde olacakmış.
Büyük ihtimal kv kp onlara da bulaşır.
Yaşları kv 55 kp 64

Yanlarinda değiliz.
Yanlarında kimseleri yok komşu da yok.

Kv ile konuştum hem o ağladı hem ben.
Ölüm korkusu sardı hepimizi.
Kayinvalidemin astımı var.
Görümcem alerjik bunyeli. Yaşı 20.
Kayinbabam çalışıyor o da Yaşı . .
O da korkmaya başladı.

Bana ölümden değil iyilesenlerden bahsedin nolur.
Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.
Dua edin olur mu ?

Kayinbabama da bulaşmış

Son düzenleme:
15 -20 gün önce astım bronşitli, kanser tedavisi gören 80 yaşında bir akrabamız evde ayakta geçirdi. Bu kadar endişe etmeyin.

Başa gelince insan başka oluyormuş .
Bir de o kadar özledik ki birbirimizi 1 yılı geçti görüşmeyeli.

Konunuz beni dert sahibi yaptı.
Keşke bu kadar çok sevebileceğim insanlar olsaydı eş ailesi..
Bir komşum için daha çok endişelenebilirim.

Şanslısınız.

Neyse her bünye ağır geçirmiyor.
Bu kadar evhamlı yaşanılmaz diyip gideyim.
Allah'a emanet sevdiklerimiz.

Aramızdaki muhabbeti görsen neden bu kadar üzüldüğüme hak verirdin.
Eşimi bile sevmem onları sevdiğim kadar. Çünkü eşim çok kalbimi kırdı ama onlar kırmadı.
Bir defa ayrılık noktasına geldik onlar yalvardı bana gitme diye.

Şeker hastası ve başka rahatsızlıkları da olan 60 yaş üstü iki teyzem de sorunsuz atlattı, lütfen içinizi ferah tutun.

Annemin amcası 92 yaşımda atlattı.
Annem birçok kronik rahatsızlığı ve atlattı. Tüm ailem atlattı. Dua edin birşey olmaz inşallah

Babam koah hastasıydı semptomsuz geçirdi bn spor yapan biri ciğerlerinde bi gram bişey olmayan biri 20 gün yata yata anca kendime geldim... ben babamdan korrkuyorken kendim öldüm dirildim...korkmayın... herkesçok kötü olacak diye bişey yok, evde ellerinden geldiğince izalosyon sağlasınlar ayrı ayrı yemek yesinler kap kaşık ayırsınlar biz öyle yaptık ve bol bol c vit d vit portakal nar mandalina tüketsinler

Annemin 1 ay kadar önce testi pozitif çıktı. Ben annemle aynı odada sürekli bulunmama rağmen testim 2 kez negatif çıktı, nasıl negatifim onu hiç bilmiyorum:) Yani kv kp kapmama ihtimalleri olabilir. Görümce ayrı bir odada olsun, odadan wc ihtiyacı dışında hiç çıkmasın. Yemeği de kapıya bıraksın kv. Bulaşıkları da eldivenle yıkasın ya da makinada çok fazla dokunmadan yıkasın. Wc ye girerken eldiven taksın görümce. Belki de hiç kapmazlar. Babamı bu şekilde korumaya aldık. Babam da kapmadı.

Çok geçmiş olsun Pofuu. D vitamin değerlerin mi düşük acaba? Kullanmıyorsan mutlaka takviyeye başka.

Ayrıca demekki bağışıklığında yeterince iyi olmayabilir. Prebiyotik, doğal fermenta elma sirkesi kat günlük yaşamına

Sağ ol cnm Bağışıklığım düşük 3 tane aşım var yapılacal, d vit c vit takviye alıyrm günlük

Kötüyü çağırmayın hemen. 90 yaşında insanlar iyileşiyor.
Beslenmelerine dikkat edip,bağısikliklarını güçlü tutmalılar. Bulaşmamış bile olabilir anne/babaya,evde maske ile teması minimumda tutarak geçirsinler süreci.
Geçmiş olsun

Tsk ederim

kayinbabama da bulaşmış biraz önce aradılar. Kayinvalideme de bulasirsa evde kim bunlara bakacak?
Kimseleri yok orda.
Markete kim gidecek?
Onlar da bunu soruyor bize biz cvp veremiyoruz. nasıl olacak arkadaşlar?

Bağışıklık daha önemli o zaman bu hastalıkta.

Valla ne önemli bilmiyorum. Gencecik sağlıklı insanlar vefat ediyor. Doksan yaşında kurutulan var. Siz gönlünüzu ferah tutun. Sağ sağlim atlatirlar insalah.

Kardesimde arkadaşları ile kovit oldu. Hepsi yirmili yaşlarda gencecik kızlar. Kimi ağır, kimi hafif atlattı.

asla atlatamaz diyebileceğiniz, normalde bile nefes almakta çok zorlanan ve yaşı da olan bi akrabamız çok hafif atlattı. Herkes kesin ölür gözüyle bakıyordu öyle söyleyeyim. Bide bu hastalıkta psikoloji çok önemli biliyorsunuz değil mi ? Şimdiden ölmüşler gibi neden bu kadar kendinizi yıpratıyorsunuz ? Morale çok ihtiyaçları var bence arayıp moral verin bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…