Onlara kar yznz yumuak m?

Sözün bittiği yerdir kk da duyduğum en güzel cevap buydu ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

davetsiz giden döşşeksiz otururmuş asla çağırılmadığım yere gitmem geleninde haberli gelmesini isterim olması gereken bu bencea.sa.s

bende severimde misafiri herkese niye anahtar verdinki onu anlamadım.

ben sahsen kimese misafir gitmesini hic seven biri degilim.bana da misafir gelecekse haberli gelecek.yiyecek,icecek basimin ustunde yeri var,ama yatiya kalmiycak.istisna durumlar haric tabi.surekli surekli de olmaz ama...

bende severimde misafiri herkese niye anahtar verdinki onu anlamadım.

Canımcım, herkes dediğim, annem, babam, kardeşlerim, kayınvalidem ve kaynımda var anahtarım.
19 yıldır bu böyle, hiç kötü bir şeyde olmadı. Evimi evleri bilsinler isterim ben, o yüzden veririm. Biz yokken bile gelebilirler evime. Ben biraz (kk deki arkadaşlara göre) garip biriyim.

garip değil ama tercih meselesi ben anneme bile verirken bi düşünürüm annem evimi sırtlayıp gidecek değil ama bilmem rahat edemem heralde

ben kimseye habersiz gitmem ,hiç kimsede bana gelmesin.bu misafir sevmemek oluyorsa evet sevmiyorum.ama eşim dostum herkes bilirki evime geleni ağırlarım.zaten haberli gelmelerehiç itirazım yok.
bir de ben büyük şehirlerde yatıya kalmaları anlamıyorum.hadi eskiden yeterli taşıt yoktu evine gidemiyordun.bu devirde yatıya kalmak ne oluyor.ben kimsenin evinde rahat edemem.annem babam olmadığı sürece başkasının evimde kalmasını da istemem.ben huylu bir kadınım gece çok sık uyanırım,
kalkar dolaşırım,mutfağa giderim,banyoya giderim.misafir varken onları rahatsız etmemek için yatakta dön dur.
öff napıyım sıkıntıya gelemiyorum.

valla arkadaşlar bende habersiz gelen mısafırden haz etmıyorum,ha nolur benım yakın arkadasımdır habersız gelır oturur yardım eder vb. ama gecenlerde kaynanamların bı tanıdıgı var dakka bası gelır ve ilgi alaka ister!!! kaynanamlara gelmıs erdıvenlerde bagırıyo 'HUUUUUU KIZZZ GELıııııN HUUUUUUUUU' neyse cıktım baktım ne oldu dedım(kıyafetımde uygun diildi ölece açtım kapıyı) ne oldu dedım naoıyon dedı temizlik yapıyom dedım iyi miyi dedi davet etmeyince gitti !!!!!!! bu kadını sevmemeın sebebplerı de cok aslında eşim de hiç sevmiyo zemuszemus

Cahil ve patavatsız insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor.16 yıllık dostuma bilee haber vererek giderim o da yanı şekilde haber vererek gelir.habersiz misafirden hiç hoşlanmam habersizde asla ve asla gitmem.bu nezakettir.bu nezakete sahip olmayan kişi ilede asla görüşmem hiç tarzım değil.hele hele anahtar vermek gerçekten çok garip.benim evimi kimse evi bilmemeli.geleni çok iyi ağılarım kendi evindeymiş gibi hissettiririm ama...ben hissettiririm bunu kişi diyemez çok garip çünkü.böyle herp beraber yiyelim içelim çat kapı gelelim,anahtarımı 3-5 kişiye vereyim imece usulü yaşamayı sevmiyorum.hiç tarzım değil.biraz mesafeden kimseye zarar gelmez aksine faydası olur..

Aynı şeyi ben yaşadım geçen gün.. Eşim evde yoktu bikaç saatliğine arkadaşlarıyla çıkmıştı. Kapı çaldı onun olmadığını biliyorum da kim ki bu diye telaş yaptım.. bir baktım anne babası ve kardeşi biiiiz diye sesleniyorlar aşağıdan. Şaştım kaldım resmen ev hali sonuçta pijama terlik :) üstüm başım nası deiştim onlar çıkana kdr bilmem, benim surat oldu tabi beş karış girdiler neyse anladılar ama iş işten geçti, eşimi sordular yok o dedim. biraz süre geçti arayayım bari de gelsin dedim. aradım konuştum eşim de ben daha dün görüştüm onlarla tekrar gelmeme gerek yok zaten fazla oturmazlar dedi kapadı telefonu -o da bi garip- bende içeri gidip onun söylediklerini ilettim. bozuldular ama ses etmediler. sonra işte birşeyler ikram etmeye çalıştım zahmet etme kalkıcaz öyle bir ugradık geçerken dediler, velhasıl 1 saat sonra kalkıp gittiler...
Ne yalan söyliyeyim saçma buldum yani bu şekilde bir ziyareti, ne öyle çat kapı hiç sevmiyorum yoldaykende arasan bir ara bir söyle geliyoruz bişey de.. 2 aylık evliyiz bide biz.insanın her türlü hali var. anlayamıyorum bazen bu insanları :)

Valla bize pek yabancı gelmez zaten.Annem cok kalabalık bir aileden gelir genelde anaannemde toplanır hepsi.Bize de zaten sadece teyzelerim gelir.Baba tarafıyla aramız iyi degildir.

Kız kardesim de misafiri hic sevmez.Hatta ailecek bile düzgün oturamayız annem babam oturuyorsa o diger oda da pc'de.Ancak sevdigi birsey olacak TV'de.Bende bunu sevmiyorum.

Hatta misafiri sevmemesine de ayrı bir sinir oluyorum.Ben daha da farklıyım misafiri cok severim.Haber verilmesi gerekir aslında zaten böyle bir düsünceye sahip olan bir insan cat kapı yapmaz.

İstisnalar dısında cat kapı yaplmaması gerektigini düsünüyorum.:1closedeyes:

kesinlikle yüz verme tatlım ya alışmışlar aman allah korusun ben daha sözlü olduum halde yakın oturursak eltimin çocukları zırtpırt evime gelirler dire ödüm kopuo kayınvalidemlere bi gidiorum oturmaya aman allahım 2 dakika rahat bırakmıolar hemen dalıolar eve....gerçekten çok kötü bi durum hele evlendikten sonra koyarım heralde tavrımı tabiiki koyabilirsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…