ikrarcım çarpıcı bir örnek olduğu için sözlerinizin üzerine yazıyorum , yanlış anlamayın da o gün çat kapı misafiriniz geldiği için don kilot gezmeseniz bişey kaybetmezsiniz ama belki sizin agresifiğiniz ( kendi ifadenizdir ) ve eşinizin ailesi ile görüşmemeniz bir gün eşinizin canına tak ederse yuvanızı kaybedebilirsiniz diye düşünüyorum
misafirin evin bereketi olduğunu düşünürüm .... sevmediğim insanlar ise haber vererek de gelseler zaten rahatsız olurum
ikrarcım çarpıcı bir örnek olduğu için sözlerinizin üzerine yazıyorum , yanlış anlamayın da o gün çat kapı misafiriniz geldiği için don kilot gezmeseniz bişey kaybetmezsiniz ama belki sizin agresifiğiniz ( kendi ifadenizdir ) ve eşinizin ailesi ile görüşmemeniz bir gün eşinizin canına tak ederse yuvanızı kaybedebilirsiniz diye düşünüyorum
misafirin evin bereketi olduğunu düşünürüm .... sevmediğim insanlar ise haber vererek de gelseler zaten rahatsız olurum
Vallla kızlar çok haklısınız eltim ohhh .ayrıca pistir dağınıktır benden 10 yaş büyük hele dili pabuç.ama ben mütevazi alçak gönüllü güleryüzlü(yakınların öle diyo)ama ne işe yarıyor hiç.evet aslın da o yarandığı için birazda zoruma gidiyor.ben üniversite o lise diğeri ilkokul mezunu ama maşşalllah diller pabuç pabuç.konuş diyorsunuz konuşamıyorum alışmamaışım ya kırıcı olmaya beceremeyip yüzüme gözüme bulaştırıorum.ayy sinir oldum kendime ya.klava: klava: klava: klava:
sunuda belırtıyım 19 haftalık hamileyim kaynanamın eşimin halası ıle gönderdıgı laf
cocuk yaptım dıye guvenmesın son nefesımde dahı olsa onu bosatıp ayşeyi alıcam
ayse köylülerının kızı
evet eve koymuyorum yuzunu görmem bosanma sebebımdır
eşimin ailesini eve koymuyorum ya mutlaka tuaf gelıcektır
bu laflardan sonra ben görüşürüm evımede alırım dıyen hanımı ayakta alkıslarım ben yerimseniben
öpüldünüzŞeniz
Önce ikrar arkadaşıma bi cevap vereyim valla sinirlendim konu sahibi kusura bakmasın
ikrarcım sende eşinin halasıyla kayınvalidene haber gönderseydin "Ayşeyi o kadar beğeniyorsa kendine kuma olarak alsın" diye töbe töbeee delimi ne senin kaynanan valla bende olsam eve almazdım.
Konu sahibi arkadaşım size gelince sizde artık biraz durrr demeyi bilin derim ha ben kalk kıramıyorum mu diyorsunuz o zaman istemediğiniz kişiler geldiğinde sizde suratınızı asın ikramınızı biraz eksik ve asık suratla yapın bence
kimse iyilikten anlamaz arkadaşım siz böyle yaptıkça değerinizde artmaz boşverin asın suratınızı bilsin herkes haddini.
Emrivakilerden ve salak yerine konulmak hoşlanmıyorum . yüz yumuşaklığı değil de aslında .
evde yanlızım .yatıyormuyum kalkıyormuyum da başka bir planım mı var hiç sorun değil onlara ama ben kendi ailem bile olsa rahatsız olurum süprizlerden ani durumlardan illa bi tel açılmalı.
Canımcım şimdi misafirin veya misafirin huyunun eğitimiyle ne alakası var. Ne üniversite mezunları vardır ağzını dilini tutamaz ne okumamışlar vardır haddini hesabını bilir yanında ezilirsiniz.
ben çat kapı yapmam kimseye ama sizlerle anlaşamadığım konu şu çat kapı geleni işim var deyip geri çevirmem ( çeviremem demiyorum isteyince son derece kolay ama yapmadım yapmam ) , sonuçta kendimi tüketmeye gerek yok ki , zaten çalışan bayan olunca mecburen derli toplu oluyorsun, hazırlık konusunu da dert etmem, öenmli olanınne ikram ettiğim değil nasıl ikram ettiğim olduğunu düşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?