- Konu Sahibi leblebi_tozu

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar bunaldım ki ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorumlise 3 öğrencisiyim ikinci sınıfta sınıf tekrarı yaptım yeni arkdaşlarıma ısınamadım hepsi benden 2 yaş küçük düşünceleri farklı hiçbirine ısınamadım sevemedim sevmediğim içinde iyi davranamadım onlara şuanda problemler dahada büyüdü hiçbiriyle konuşmuyorum iki gün önce okulu bırakma kararı aldım bunu yapmak çok saçma biliyorumm seneye stajım var ve hiç birini doğru düzgün görmeyecem ama katlanamıyorum artık onlara dün hocalarımdan biri aradı buna asla izin vermem okula döneceksin dedi döncem dönmesine ama ne yapacam yalnız kalmak bana göre değil hiç birisiyle muhattap olmuyorum gruplaşmalar oluyo ve haliyle ben yalnız kalıyorum sınıf dışında arkadaşlarım çok arkadşlarımın yanında gayet iyiyim ama o sınıfa o atölye ortamına girdiğimde çok kötü oluyorum sanki boğuluyorum okulu bırakıp hayatımı mahvetmek istemiyorumm ama o ortamda bulunmak beni mahvediyo
( psikolojm alt üst oldu
ne yapacağımı şaşırmış durumdyım
43:
ölüp kurtulmak istiyorum bunu da çok düşündüm ama yapamadım olmadı
böyle bi sorunla nasıl başa çıkılır lütfen yardım edin bana
(
Güzelim sana şimdi belki saçma gelecek ama benim hayattan anladığım şu oldu :
Arkadaşlıklar gelip geçicidir,kalıcı olan ise başarıdır.
Şimdi insanlar senle muhattap olmuyor diye kafana taktıkça sanki inadını olurmuşçasına
iyice tek kalacaksın.
Böyle bir durumda öğrenmen gereken yalnız yaşamaya alışmaktır.
İş hayatında da böyle olacak şimdiden alışmaya bakmalısın.
Kaçış bir çözüm değildir,kaçtıkça kaçmaya alışır ve ileride korkak bir tip haline gelirsin
Lise kişiliğinin oturmasında son demlerdir.Eğer bağımlı bir kişilik olursan bir daha da
kurtulamazsın bu ruh halinden
Nasıl yalnız doğup yalnız ölüyorsak yalnız yaşamaya da alışmalıyız.Kimseyle ilgilenmene
gerek yok.Kitap okuyarak vaktini çok iyi değerlendirebilirsin...Hem de geleceğe donanımlı
bir birey olarak hazırlanırsın....
Tecrübeyle sabittir,umarım önemsersin...
Okulunu değiştir hayatım?
ayy tatlım taktığın şeye baksakın derim lisede olan arkadaş lisede kalıyo üniversitede olan arkadaş üniversitede arkadaşa bel bağlama üzülme derslerine çalş başarılı ol
kitap oku tenefüslerde
2 insan yüzünden okulmu bırakılır![]()
öncelikle teşekür ederim. onlar yüzünden derslerim çok kötü olmuştu yeni yeni düzeltmeye başlamıştım ve herşey tekrar başa sardı kendimi kötü hissediyorum o ortamda![]()
evet yerken içerkenn hepsi iyi herkes çıkarları için hareket ediyo ve insanlar çok acımasız.. kimse kimsenn hayatını mahvedecek davranışlar sergilememeli bence.. inş. kızınız için de hayırlısı olur bir snraki yıl güzel arkadaşlıklar edinir..Senin yaşadıklarının aynısı kızımda yaşamakta il"den küçük ilçeye göç ettik kızım okulda bir gruba giremedi hep yalnız kaldı onu dışladılar ve depresyona girdi bu yıl okula ara verdi bu önümüzde yıl yeni bir okula yazdıracağız ya savaşacak yada kayıp edecek bu ara gitar kursuna gidiyor inan o lisedeki arkadaşların hepsi sahte ve geçici kızın arkadaşım diye getirirdi eve sonra kekleri ,çörekleri yiyip okulda onu görmezden gelirlerdi çok riyakar davranışlar sergilediler
okulumu değiştirmeyi bende düşündüm ama artık geç olduğunu söylediler..
umarım sende savaşırsın derslerinle geçen yaz epey üzüldük 30 kişilik sınıfta bir vicdanlı çıkmadı hepsi insafsız çıktı güya ilçe daha iyi olur dediler inan şehirdeki gençler çok daha iyilerdi umarım kızım ve sen pes etmezsiniz yarin iş hayatında kötülerle nasıl mücadele edeceksiniz? en doğrusu kaçmamak ,savaşmak okula geri döndüğünüde bize yaz ve dertleş ,dertleş paylaştıkça azalır,yolun açık olsun,onlara pabuç bırakma! Haydi göreyim seni!evet yerken içerkenn hepsi iyi herkes çıkarları için hareket ediyo ve insanlar çok acımasız.. kimse kimsenn hayatını mahvedecek davranışlar sergilememeli bence.. inş. kızınız için de hayırlısı olur bir snraki yıl güzel arkadaşlıklar edinir..
tatlım üniversiteye kadar sabrettt
umarım sende savaşırsın derslerinle geçen yaz epey üzüldük 30 kişilik sınıfta bir vicdanlı çıkmadı hepsi insafsız çıktı güya ilçe daha iyi olur dediler inan şehirdeki gençler çok daha iyilerdi umarım kızım ve sen pes etmezsiniz yarin iş hayatında kötülerle nasıl mücadele edeceksiniz? en doğrusu kaçmamak ,savaşmak okula geri döndüğünüde bize yaz ve dertleş ,dertleş paylaştıkça azalır,yolun açık olsun,onlara pabuç bırakma! Haydi göreyim seni!
Hic kimseye bel baglama, seni kurtaracak olan yanlizca sensin. Arkadas bu biri gelir biri gider. En sonunda kankani bulursun...Okulda baska arkadaslarin da varmis zaten. Sabret, boyle bitirmeye calis. Ayrica is hayati da boyle. Hic kimse gulluk gulistanlik yasamiyo bir ortamda. Huzurunu bozan insanlar heryerde her sekilde oluyor. Hergun yuzyuze baktigin, beraber yasamak zorunda oldugun aile icinde bile oluyor kimi zaman...Bir dolu konu var bununla ilgili de,kaynanalar, gorumceler, eltiler kardesler...Oncelikle bir birey ol, kendi kendine yeten bir insan olabilecegine once sen inan. Bu bunalimli hallerini karsindakilere yansitirsan onlar daha da zevk alir bunu da unutma...
Güzelim sana şimdi belki saçma gelecek ama benim hayattan anladığım şu oldu :
Arkadaşlıklar gelip geçicidir,kalıcı olan ise başarıdır.
Şimdi insanlar senle muhattap olmuyor diye kafana taktıkça sanki inadını olurmuşçasına
iyice tek kalacaksın.
Böyle bir durumda öğrenmen gereken yalnız yaşamaya alışmaktır.
İş hayatında da böyle olacak şimdiden alışmaya bakmalısın.
Kaçış bir çözüm değildir,kaçtıkça kaçmaya alışır ve ileride korkak bir tip haline gelirsin
Lise kişiliğinin oturmasında son demlerdir.Eğer bağımlı bir kişilik olursan bir daha da
kurtulamazsın bu ruh halinden
Nasıl yalnız doğup yalnız ölüyorsak yalnız yaşamaya da alışmalıyız.Kimseyle ilgilenmene
gerek yok.Kitap okuyarak vaktini çok iyi değerlendirebilirsin...Hem de geleceğe donanımlı
bir birey olarak hazırlanırsın....
Tecrübeyle sabittir,umarım önemsersin...
okulu bırakma kararımı duyduklarında ne çok sevnmişlerdir zaten onlarn eline koz vermemek sevindirmemek için gidicem o okula ne söylerlerse kulak ardı etcm umrumda olmadıklarını böyle göstercm onlara taksamda takmıyo gibi görüncem güçlü olmak zorundayım hayatımı mahvetmelerine izin vermeyecem.
İşte bu tatlım. En doğru kararı vermişsin. Kutluyorum...![]()
![]()
Herşey gönlünce olsun.![]()
sabretmek zorundaym galiba :S![]()
Sen kendini hiç üzme biz senin hep yanında olucaz![]()