Online alışveriş siteler

Bende İnternetten alışveriş yapıyorum ama genel olarak aksesuar alıyorum ve çok memnunum
yaptıgım alışveriş siteleri Trendyol ,DAYBUYDAY bu siteler kredi kartı istiyo
kapıda ödeme Olanda Toptan mallar Sitesi toptam mallarda Saatler Genellikle İndirimli ve güzel

ben de hepsiburada, trendyo, oxxo dan alışveriş yaptım hepsinden memnunum.
oxxo yanında hediye de gönderiyor kızlar. küçük bi aksesuar falan. bana kemer gelmişti mesela.
beden konusunda da normal mağazaından denemiş olmak lazım bence. mesela normalde m beden giyiyorum ama oxxodan small alıyorum bazen..

ben giyimden market alışverişine, organik ürünlere kadar her şeyimi internetten alıyorum diyebilirim. şu ana kadar da pek sorun yaşamadım. yakında tüm tekstil firmaları ürünlerini kendi siteleri üzerinden satmaya başlayacak diyorlar. hadi hayırlısı :66: ben evden çalışıyorum, böylesi işime geliyor :)

en çok kullandığım siteleri de yazayım size, belki güven konusunda biraz rahatlarsınız.

market: migros
organik ürün: toprakana

özel alışveriş sitelerinin zaten çoğunu kullanıyorum. çok fena müptela oldum :)
markafoni, trendyol, limango, hatta bazen bingomingo.com'da bile işe yarar bir şeyler çıkıyor.

bi de alışveriş kulüpleri var tabii, her şeyi ordan takip ediyorum.

bence güvenmekten çok çekinmeyin. en fazla ürün iadesi gerekebiliyor maalesef. bi de kargo ücretleri olmasa hayat ne güzel olacak :61:

aa bir şey daha. gidip boyner'de tüm ayakkabı markalarında numaraları denedim. hangi markada hangi numara giydiğimi biliyorum ve geçenlerde yedimarka mı neydi, oradan converse'i 39 liraya aldım. şaşırtıcı ama gerçek.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bn de Trendyol'dansürekli alışveriş yapan biriyim dışarıda beğenmiyorum ya da çok dandik bşye dünya para biçiyolar bn de netten alırım daha iyi diyorum nasıl olsa iadesi kolaydiğer sitelerden bazılarına da üyeyim ama henüz alışveriş yapmadım onlrdan. Trendyol ve markafoni için davetiye göndermemi isteyen arkadaşlar varsa özalden msj atablrler veya buraya yazarsanız sevinirim çnkü böyle insanlar kendi başlarına üye olduklarında kmse faydalanamıyo kar siteye kalmış oluyo. bu arada şununn için diyorum tavsiye edilen kişi alışveriş yaparsa ve iade etmezse tavsiye eden kişiye 10tl geliyo bazı sitelerde daha farklı şartlar snrm yani keşke bni de biri tavsiye etseymiş de 10tl fln ona gitseymiş diyorum çnkü taa kaçıncı alışverişimi yaptım ordan bazı arkdşlarım da kendi başlarına olmuşlar ama bn gereksiz görüyorum bu yüzden sizden rica ettim tabi yine de siz bilirsiniz:61:

ben de internetten alışveriş yaptım birkaç kere ancak kıyafet veya ayakkabı almak beni düşündürüyor beden numara uymzsa vs diye.. böyle problemlerde değişim yapıyorlarmı ya da aldığınız birşey üzerinizde istediğiniz gibi durmadı mesela ? iade ya da başka bir ürünle değişim şansı olabilirmi?

ben de internetten alışveriş yaptım birkaç kere ancak kıyafet veya ayakkabı almak beni düşündürüyor beden numara uymzsa vs diye.. böyle problemlerde değişim yapıyorlarmı ya da aldığınız birşey üzerinizde istediğiniz gibi durmadı mesela ? iade ya da başka bir ürünle değişim şansı olabilirmi?

değişim yok para iadesi var canım

bildiğiniz havale ve kapıda ödemeli alışveriş sitesi var mı..kredi kartı kullanmıyorumda

ürünlar snrm sayıyla geitirldiği için değişim yapılmıyo fakat kolaylıkla iade ediliyo bu yöntemi iyi ztn iadesi olmayan bşyi almak kimsenin kafasına yatmaz be ürün bedeli karta geri yüklenebiliyor bn sdce trendyoldan alışveriş yaptım memnunum gayet Allaha şükür sorun yaratmadı diğer siteleri bilmiyorum.

ben freeshp ve vipberry den alıyorum ürünlerimi hızlı ve ücretsiz kargo ile gelio o yüzden başka yere yönelemiyorum :)

Ben de internetten bayağı fazla alışveriş yapıyorum, markafoni, 1V1Y, şehirfırsatı gibi sitelerden bir çok defa alışveriş yaptım. Mesleğim icabı ve eve gereken ufak tefek mobilya aksesuarları için [urlI[/url] online alışveriş sitesinden de alışveriş yapıyorum, hiç bir sıkıntı yaşamadım. Dışarı çıkıp otopark ve trafik sorunlarıyla uğraşması gerçekten çok zor, evden alışveriş yapmak çok daha rahat. Kart bilgileri normalde şirkete gitmiyor, direk bankayla hallediliyor sanal poslarda, o yüzden şirket sizin kart bilgilerinizi göremiyor. Ama çok korkuyorsanız bir sanal kart çıkarabilirsiniz az limitli olarak ya da eft yaparsınız. Ciddi siteler 3D güvenlikli, yani alışveriş yaparken bankadan telefonunuza gelen şifreyi girmeden alışveriş yapamıyorsunuz. Ben inandığım sitelerden rahat rahat alışveriş yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bende genelde limango dan alısverıs yapıyorum rica etsem beni de davetli listenize eklermisiniz?

Son düzenleme:
Limangoda saat 20:00-23:59 arası alışverişlerde kargo ücretsiz :) alışveriş yapan kk üyelerine duyurulur :)

Son düzenleme:
ben lilabon.com'dan alışveriş yapıyorum...kapıda ödeme , havale/eft var..bir de aynı gün kargo yapıyorlar bekletmiyorlar...

bende genellıkle butun alışveriş sitelerinden alışveriş yapıyorum,çok kolay ve rahat oluyor.Buara markalonga ya dadanmış durumdayım.Çok güzel makyaj malzemeleri var..

kryolan markasının fondotenini birekerede.com sitesinde gördüm 26 tl fiyatı. normalde 70 tl ye satılan bu ürün sahtemi acaba emin olamadım . bu aşlışveriş sitesini bile yada kryolan ürünleri kullana arkadaşlar sizce orjinalmidir?

aircim hadi bi anlat seni bekliyorum çeki düşürme yeri nerede

sirems geldin mi canm

bak ne yap biliyormusun

üstte sepetinizde 1 ürün bulunmaktadır yazıyor ya onu tıkla o sayfada ürünün tam üstünde hediye çekimi kullanmak istiorum var onu tıkla

Back
X