Online alışveriş siteler

markafoni, trendyol,limango üçündende alışveriş yapıyorum sıklıkla. bıkere beden uymamıstı ıade ettım hemen parayı iade ettıler. ama taksıtle alıyorsan taksıt taksıt ıade edıyolar. şu aralar bu sıtelerden ceyızi bıtırıyorum:)

markafoni, trendyol,limango üçündende alışveriş yapıyorum sıklıkla. bıkere beden uymamıstı ıade ettım hemen parayı iade ettıler. ama taksıtle alıyorsan taksıt taksıt ıade edıyolar. şu aralar bu sıtelerden ceyızi bıtırıyorum:)

evet ya dışarıda geze geze bulamayacağın pek çok şeyi buralarda epey de ii indirimlere alabiliyosun ne arıyosan var;)

Farklı bir konuda paylaştım, burda da paylaşmak istiyorum.

trendyoldan yaptığım alışverişlerden kesinlikle memnun değilim. Nedenlerini açıklayayım...
1-Öncelikle ürünlerin 2. kalite ürünler olduğunu düşünüyorum. Örneğin camel ayakkabı aldım, 1 ay kullanmadan tüylendi. Herry bluz aldım kumaşı çok kötü çıktı. Halbuki aynı bluz herry de çok farklı görünüyordu.
2-Ürünler stokta olmadığı halde satış yapılıyor. Kızıma elbise aldım 3 hafta oldu hala kargoya verilmemiş. Sebebi de 1 tane elbise ellerinde yokmuş. Sonunda iptal ettim. Paramı yatırdılarmı bilmiyorum.
3-Camel ayakkabım için destek istedim daha 2 ay olmadan ayakkabının birisi tüylendi dedim kesinlikle destek alamadım. Unutmayın aldığınız ürünü sadece 1 ay kullanabiliyorsunuz, sonrasında oluşabilecek sorunlarla ilgilenmiyorlar.

Bende eski bir kk kullanıcısıyım. Burdan tanıştığımız 85 arkadaşla grup kurduk hala görüşüyoruz. Trendyol ile ilgili kimsenin memnuniyeti yok. Hemen hemen hepimiz ürünlerin 2. kalite olduğunu düşünüyor. Alternatif olarak Markafoni veya limango öneririz

Bn urbanoutfitters ve nastygal diyorum. bu sitelere bayılıyorum. Gümrükte de sıkıntı cıkmıyor. ve turkıyede olmayan gomlekler ve ayakkbılar var

kızlar ben internetten hiç alışveriş yapmadım artık yapmak istyrm acaba güvendiğiniz beğendiğiniz internet sitelerini buraya yazabilirmisiniz online alışveriş sitelerini:26:

kızlar evım.net ıgrenc otesı bır sıtedır urunler gec gelır musterı hızmetlerıne ulasamssınız vs.
morhıpo cok ııdır belkı 10 kusur alısverıs yaptım her zaman dedıgı gun getırr kapıya ayrıca kutularında kucuk sırın bır pakette lokum getırıyolar kı bence bu cok ınce bır davranıs:)
markafonı eger cok beyendıgınız bır marka cıkmıssa alısverıs yapın derım yoksa gec kalmalar kustahlıklar vs olabılır
ama en memnun oldugum trendyoldur zaten 50 kusur alısverıs yaptım daha 1 yıl olmadan.bunlardan sadece 3unnde sorun cıktı eger bır sorun cıkarsa 20 tl lık hedıye cekı verıyolar ya da kargoya gec cıkarsa yıne 20 tllık hedıye cekı verıyolar.musterı hızmetlerı ınanılmaz saygılı burdan gercekten tebrık edıyorum hepsını:)

Farklı bir konuda paylaştım, burda da paylaşmak istiyorum.

trendyoldan yaptığım alışverişlerden kesinlikle memnun değilim. Nedenlerini açıklayayım...
1-Öncelikle ürünlerin 2. kalite ürünler olduğunu düşünüyorum. Örneğin camel ayakkabı aldım, 1 ay kullanmadan tüylendi. Herry bluz aldım kumaşı çok kötü çıktı. Halbuki aynı bluz herry de çok farklı görünüyordu.
2-Ürünler stokta olmadığı halde satış yapılıyor. Kızıma elbise aldım 3 hafta oldu hala kargoya verilmemiş. Sebebi de 1 tane elbise ellerinde yokmuş. Sonunda iptal ettim. Paramı yatırdılarmı bilmiyorum.
3-Camel ayakkabım için destek istedim daha 2 ay olmadan ayakkabının birisi tüylendi dedim kesinlikle destek alamadım. Unutmayın aldığınız ürünü sadece 1 ay kullanabiliyorsunuz, sonrasında oluşabilecek sorunlarla ilgilenmiyorlar.

Bende eski bir kk kullanıcısıyım. Burdan tanıştığımız 85 arkadaşla grup kurduk hala görüşüyoruz. Trendyol ile ilgili kimsenin memnuniyeti yok. Hemen hemen hepimiz ürünlerin 2. kalite olduğunu düşünüyor. Alternatif olarak Markafoni veya limango öneririz

Kesinlikle katılıyorum:13:
Tüm markalarda durum aynı mı bilemicem tabiki ama genelde fazla isim yapmamış markaların
ürünleri allanıp pullanıp resimde güzel gösterilerek pahalı pahalı satılıyor.
Kadıköy Çilek sokakta 5tl ye satılan bluzler, şortlar, elbiselerin dünya paraya satıldığına
defalarca şahit oldum:20:

markalonga.com'dan alışveriş yapan var mı?

O siteye bayılıyorum fakat çok pahalı olan dünya markası o ürünlerin o kadar ucuza satılması açıkçası şüphelendiriyor beni orijinallikleri konusunda.

Ben de emin olamadığım için sadece bakıyorum.

Evet var mı alışveriş yapan?

markafoniden sürekli alışveriş yaparım hiç sorun yaşamadım
gittigidiyor.com ve hepsi buradadan da alışveriş yapıyroum

Evettt, Nette Alışverişe ne dersiniz?
Becerenler için oldukça avantajlı fırsatları inanın yok değil....
Nike Puffed Bebek Montu mesela 126 yerine 50 tl.ye almış biriyim :))
...♥ Zeynep'le Güne Merhaba ♥...
İpekyol, Koton, Twist, Polo, Lacoste, Css. Sarar, Derimod, Gucci, Pierre Cardin, C.Armani, Eastpak, Armine, Vakko, Nine West, Roman, Herry, Gap, Burberry, Roman, Nike, Adidas, Puma, Chicco, Samsung, Converse, Tiger aklıma ilk gelenler....
Malum alışverişin dibi, tam sezonun sonu; tabiri caizse kazıklanan kazıklandı artık ellerindekilerini bitirmek için fiyatların tuz oluşu :)) %70 mi dersiniz hadi % 90 olsun, gerekirse bedavaya verecekler, almayanı elinden gelse dövecekler... Zavallı bizler, alışveriş tutkunları ...
Bu kadar davete icabet etmeden duramadık.....
Bizde kızlarla dolduk doluştuk sitelerin içine... Amacım burda reklam filan değil, sadece nette alışveriş için tam zamanı, yazmak istedim...
Kampanyon - DayBuyDay - Zizigo - Trendyol - Markofoni - Vipdükkan - Morhipo - 1v1y - Limango'nun içine ...
$Screen shot 2012-09-18 at 10.56.11.webp

MarkaMia diye bir site buldum...denemek için bugün sipariş vereceğim bakalım gelişmeleri yazarım yarın..fiyatlar bayağı uygun geldi bana...bir inceleyin derim...

trendyol olsun markafoni olsun bunlar en çok sevdiğim 2 alışveriş sitesi,ama buaralar bunlara ara verdim çünkü ebay'e üye oldum ve inanın okadar güzel ve bi okadarda hızlı kargosu var arama butonuna ne istediğinizi yazıyorsunuz pat çıkıyor ve birsürü seçenekkk,tek kötü tarafı ingilizce arıyor olman oda bilmeyen için ama sözlüklerden yardım alınarak yine yapılabilir

ya morhipodan çok memnundum ama bugün başıma gelen olay gerçekten beni çok kırdı ve "ne" yerine konduğumuzu anlayamadım. kesinlikle ürünü iade edicem bu şekilde asla kabul etmem ayıp denen bi şey var, olay şöyle gelişti:

ürün 75tl ödediğim bir ayakkabıydı ve ayakkabı elime geldiğin altında 49tl yazıyodu, ya bu nedir ya, ayıptır yaaaa, gerçekten çok kırıcı!..durumu e-posta yoluyla müşteri ilişkilerine bildirdim bakalım ne olacak? aşağıya fotolarını yüklüyorum. durum 1-2 liralık fark da değil ki ya???:19:hadi yapıyosunuz böle bi şey ürünleri gönderirken kontrol de mi etmiyosunuz???

$fotoğraf (1).webp $fotoğraf.webp

Son düzenleme:
morhipo yaşanan hatadan ötürü özür mesajı yollamış ve oluşan aradaki farkı hediye çeki olarak iade etmeyi teklif etmiş. en azından bu kadar kısa sürede cevap vermeleri ve hatalarını telafi etmeye çalışmaları ciddi çalışabildiklerini gösteriyor, yine de şans verilebilir ama dikkatli olmak lazım... bundan sonra alışveriş yaptığım bütün siteler için ekstra daha dikkatli olucam

kıssadan hisse: problem yaşadığınızda sıcağı sıcağına hakkanızı arayın, 3-5 demeyin, peşini bırakmayın...

Canım ben sürekli internetten alışveriş yapıyorum.
Morhipo oldukça güzel, onun haricinde acmakyok.com sitesinden her zaman alışveriş yapıyorum ve gayet de memnunum, hiç bir sorun yaşamadım.Tavsiye edebilceğim güvenli ve müşteri ilişkileri güçlü siteler

arkadaşlar bende stiliva.com u yeni keşfettim çok güzel ayakkabılar var ve arkadaşım ordan bi ayakkabı almş 1 günde eline ulaşmış. bi bakın derim yani..

Back
X