Online alışveriş siteler

Ben de hiç internetten alışveriş yapmadım da illa kredi kartı ile mi yapmak gerekiyor arkadaşlar kapıda ödeme ya da havale yapılabliyor mu bu tür alışverişlerde acaba?

Kalite Çanta | Facebook SİTESİNDE KALİTE ÇANTA OLARAK

PTT KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ MEVCUTTUR. TÜM MARKALI ÜRÜNLERİ BURADAN SATIN ALABİLİRSİNİZ

kızlar genelde kapıda ödeme seçeneği olmuyor.Daha profesyonel sitelerde yalnızca kredi kartıyla ödeme seçeneği oluyor ama bence baya güvenilir çünkü her gün binlerce kişi alışveriş yapıyor ben en çok strawberry ile trendyoldan alışverş yapyrm çok güzel fırsatlar oluyo ucuza bi sürü şey aldım tavsiye ederim:)

Son düzenleme:
ya ben strawberryden alışveriş yapmak istiyorum bir rimel beğendim piyasadan oldukça ucuz. ama neden bu kadar ucuz bir sorun çıkar mı geldiğinde ya rimel kurumuş olursa korkuyorum alamıyorum sorun yaşar mıyım sizce

ya ben strawberryden alışveriş yapmak istiyorum bir rimel beğendim piyasadan oldukça ucuz. ama neden bu kadar ucuz bir sorun çıkar mı geldiğinde ya rimel kurumuş olursa korkuyorum alamıyorum sorun yaşar mıyım sizce

gümrük ve kargo ücreti olmadığından ucuz canım
yoksa hepsi orjinal ürünler
ben çok ürün aldım o siteden
ama rimel almadım çünkü denemeden almak istemem kendisini:29:

Son düzenleme:
:2:
gümrük ve kargo ücreti olmadığından ucuz canım
yoksa hepsi orjinal ürünler
ben çok ürün aldım o siteden
ama rimel almadım çünkü denemeden almak istemem kendisini:29:

ben zaten denedim alacağım rimeli:1: bu sitede daha ucuz ondan alayım burdan diye düşündüm. kimse sorun yaşamamış internette araştırdım baya. alacağım ürünün piyasa fiyatı ve bu sitedeki fiyatı arasında 30 tl fark var. ondan siteden almak daha mantıklı.

:2:

ben zaten denedim alacağım rimeli:1: bu sitede daha ucuz ondan alayım burdan diye düşündüm. kimse sorun yaşamamış internette araştırdım baya. alacağım ürünün piyasa fiyatı ve bu sitedeki fiyatı arasında 30 tl fark var. ondan siteden almak daha mantıklı.

he o zaman np
evet çoğu üründe 30 tl fark oluyor,fondotenlerde filan

kadinsanal.com,markafoni,limango, gg, hepsiburada..

markafoni hariç diğerlerinde hiç sorun yaşamadım. markafoni çok geç gönderdi kargoyu.

markafoni hariç diğerlerinde hiç sorun yaşamadım. markafoni çok geç gönderdi kargoyu.

markafoni kampanya bitimi 1 hafta - 10 gün sonra gönderiyor, sistemi bu şekilde, zaten teslim alacağınız tarih aralığını size belirtiyor, gözünüzden kaçmış olmalı bu bilgi..

sürekli alışveriş yaptığım bir site, güvenilir ve çeşit bol. Üye olmak isteyen arkadaşları davet ediyorum :)

markafoni

ben gittigidiyor dan alışveriş yapıyorum sürekli. bir çok şey aldım. hiç sorun yaşamadım. kıyafetten ayakkabıdan tutda spor aletlerine kadar biçok şey aldım yanii. kredi kartı ile alışveriş yapıyosun. gayette güvenli. bir ürün aldığın zaman sen onay vermeden para satıcıya aktarılmıyo. ürün sana ulaşıyo ondan sonra beğendiysen onay veriyosun beğenmezsen kargo ücretini ödeyerek iade ediyosun :61:

kadınsanal.com, limango ve gittigidiyordan alışveriş yapıyorm bende genelde. bende gittigidiyorda bu sorunla karşılaştm.. her site aynı şeklde öznli davranmıyor sanırım.

trendyol & markafoni sitelerne bakıyorum.
çok güzel ve uygun ürünler oluyor kızlar.
en az 2-3 günde bir bakıyoruum :68:

bizde ilk kez trendyoldan kocişe bi ayakkabı aldık güzel çıktı sorun olmadı giyiniyor tam oldu yanii bende bakıyorum sürekli hoşuma giden birşey olursa hemen alıcam

bende de tutku haline geldi kızlar alışveriş...
artık baka baka hangi marka hangi siteye öncelik veriyor keşfettim, ve bütün yatak odası çeyizimi netten aldım..,son zamanlarda keşfettiğim ve alışveriş apıp sorun yaşamadığım iki site var,

1- Bedava.com | Her Alışverişe Bir Bedava!

2-http://www.carmenstore.com/

carmende deri kısa ceketi 47 tl ye veriolar bayıldım yaa..
bingomingo sitesini keşfettim şimdilerde nasıldır bilemiyorum çok ucuz şeyler var ordada kızlar yaa...
limango,markafoni ve trendyol için üyelik isteyen arkadaşlara özelden yardımcı olabilirim...

Herkese merhaba,
alışverişdanışmanı diye bir blog açtım...online alışveriş, sezon modası, indirimli ürünler konularıyla ilgilenen herkesi bekliyorum. Mesaj atanlara sayfamda görülen ürünlerin nerde satıldığını da söyleyebilirim.

Back
X