- 16 Ekim 2018
- 148
- -48
- 98
- 32
- Konu Sahibi Canandemir344
-
Garip gerçektenHatta ücretli sürümünü aldım ama beğeni atan bile yok, eşleşme yok sizce neleri değiştirsem bir umut olur?
Boş beğeni çok ancak düzgün bir eşleşme olacak beğeni alamıyorum hiç.Fotosuz hesaplara bile beğeni yağıyor onlar kadın olan herkesi tespih çeker gibi sağa atıyor. Ya erkeksiniz ya da çok çok çok çirkin
Sizin kriterlerinize uyan insanlara profiliniz hitap etmiyor olabilir.Boş beğeni çok ancak düzgün bir eşleşme olacak beğeni alamıyorum hiç.
Düzgün eşleşme olacak beğeni derken bu konuyu anlamadım.Beğeni atan adamları mı beğenmiyorsunuz ,yoksa hiç beğenilmiyor musunuz???Boş beğeni çok ancak düzgün bir eşleşme olacak beğeni alamıyorum hiç.
Ben cevap verip diyaloga girecegi tipte adamlardan gelmiyor diye anladim.Düzgün eşleşme olacak beğeni derken bu konuyu anlamadım.Beğeni atan adamları mı beğenmiyorsunuz ,yoksa hiç beğenilmiyor musunuz???
Siz kiracisini cikartmak icin sacma gerekceler bulup ugrasan uye degil miydiniz, aile apartmaniniz vardi hani?Hatta ücretli sürümünü aldım ama beğeni atan bile yok, düzgün eşleşme yok sizce neleri değiştirsem bir umut olur?
Boş beğeni çok ancak düzgün bir eşleşme olacak beğeni alamıyorum hiç.
Fotoğraf koyduğunuz anda yüz tane abaza beğeni atardı diye düşünüyorum. Foto koymadınız mı?Hatta ücretli sürümünü aldım ama beğeni atan bile yok, düzgün eşleşme yok sizce neleri değiştirsem bir umut olur?
Boş beğeni çok ancak düzgün bir eşleşme olacak beğeni alamıyorum hiç.
Nefes alsınlar yeterciler beğeni atıyormuş yani....Ben cevap verip diyaloga girecegi tipte adamlardan gelmiyor diye anladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?