online diyetisyen tavsiye

Yaa çok şaşırdım gerçekten, en iyisi araştırmaya devam edeyim, teşekkürler cevabınız için

Aslinda 3000 diyenin 200k, 1500 diyenin 310k takipcisi var :) tam takipsi sayisiyla da alakali degil gibi.

Seda sagbas yatti benim icime galiba. Yazisiyorum simdi. Onunla baslayabilirim diye dusunuyorum.
Başladınızmı seda sağbaşa memnun kaldınız mı

diyetisyen ceren filiz özsöz online danışmanlık konusunda oldukça iyi. Ben ve arkadaşlarım kendisiyle çalıştık, herkes birbine tavsiye ettiği için sosyal çevremden birçok kişi kendisiyle çalışmış oldu. kendi aramızda listelerimize baktığımızda hepimize farklı yaklaşımı olduğunu gördük. tamamen sizin hayatınıza endeksli listeler oluşturuyor ve sağlıklı beslenmeyi size öğretiyor aslında neyi neden yaptığımızı sürekli ifade ediyor. Diyabeti olan arkadaşım şekerlerini düzene soktu. ben ciddi kilo verdim, diğer arkadaşım emzikliydi, sütü azdı ciddi arttı, bebek 9 aylıkken 14 ay gelişiminde arkadaşım doğum sonrası 6.ayında gebe kaldığı kilodan daha zayıf. Ve listelerin uygulaması çok kolay oluyor. Listeleri haftalık değiştiriyor bu yüzden her hafta sizin planınıza göre hazırlanmış ve dengelenmiş listelerle karşılaşıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…