Online Liste ile Başlayan Diyetim(hipotiroid-haşimato sorunlarım var)

azicikturuncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
285
221
33
Merhabalar😻
Tiroid hastası olduğum için içtiği su yarayanlardanım🤷🏻‍♀️
Ama şimdi yalan yok, ilaç kullanıyorum diye rahat rahat yiyordum her şeyi. Ama son 2 aydır artık boğulduğumu, balon gibi olmaya başladığımı hissettim. Bir gecede diyet yapmaya karar verdim ve online bir diyetisyen uygulaması keşfettim. Hemen bilgilerimi doldurup liste bekledim, sonra detaylı sorular sordu diyetisyen ve listemi hazırladı.
Boyum 167
76 kilo ile 27 Mayıs'ta başladım. Bugün tam bir hafta oldu.
Ödem atma vs derken bu sabah tartıldığımda 72 kiloya indiğimi gördüm. Bakalım 1 ay sonunda nerede olacağım:)
Bu diyet beni hem heyecanlandırıyor hem de mutlu ediyor. Güzel güzel elbiselerin içinde falan hayal ediyorum kendimi, tam bir motivasyon kaynağı :))

Ben de kendi başıma ilerlerim :))
Diyet iyi gidiyor, hiç zorlanmıyorum.
Bugün 9. günüm.
Uzun bir süre devam ettirmeyi düşünüyorum çünkü artık içine giremediğim kıyafetlerim üzerime tekrar olmaya başladı ve ben daha güzellerini de almak istiyorum. Yapabilirim 😊

İyi geceler:)) bende de haşimato var. Ben de diyete başlayacağım. Birara müthiş kilo vermiştim uzun süre korudum ama bu corona vs stres yine kilo aldırdı.

ben de haşimatoluyum ve online diyet ile zayıflama serüvenine başladım bakalım :)

Son durum nedir:) Nasıl gidiyor diyetiniz?

Merhaba,

Bende de Haşimatoya bağlı Hipotiroid hastasıyım. Başka rahatsızlıklarım var. İki diyetisyenle kilo verme ve koruma konusunda başarısız deneyimlerim oldu. Ben de merak ettim, diyet süreci nasıl geçti?​

Back
X