Ahh ahhh annemden eşime komşumdan iş arkadaşıma kadar her şeyi herkesi kafama takıyorum hatta trafikte korna çalan adamı bilekişiden kişiye değişir bence cinsiyet ile alakalı değil ama yüz yüze daha etkili bu arada bende her şeyi kafama çok takıyorum işyerindeki sorunlar evdeki sorunlar hayattaki sorunlar relax insanların verebileceği tavsiye varsa burada bekliyeyim kötü insanlarla baş etme konusunda yol gösterecek olan birileri çıkar umarım
Klinik psikologŞimdi yapılan çalışmalar da online veya yüz yüze arasinda çok büyük farklar olmadığı ortaya çıktı . 3 seans ilerleme için çok erken . Terapistinizin lisansı, yüksek lisansı aldığı eğitimler nedir ? Hangi ekolfen çalışıyor. Sitelerdeki yorumların çoğu sahte oluyor. Ücret olarak 400 gayet iyi aslında . Erkek veya kadın sizle ilgili biraz ben kadın tercih etmiştim. Aldığı eğitimleri ayrıntılı inceliyi.
Merhaba herkese
Ben her şeyi kafaya takan hallerim için psikologdan randevu alayım dedim
Bulunduğum yerde seçenek çok ama en çok yorum alana giderim bi de saatlerde uysun dedim randevu aldım erkek bi psikologdan,seansı 400 tl sorun şu ki daha önce de erkek bi psikoloğa 3 seans gittim bir tık ilerlemedik hatta beni unutuyordu her defasında başa sarıyorduk bu da erkek ve öyle olur mu yargısı oluştu şimdiden..
Kadın olan seçeneklerde de saat olarak uymuyor bana 5 te ancak evde olabiliyorum sabah da ikizlerimi birine bırakıp gidemem her defasında..
Neyse online bir siteden yardım alayım dedim demin dönüş yapıldı çok minnoş sesli bir hanımefendi idi saat olarak da uyuyor ücreti yüzyüze olan ile de aynı..
Ama mantıklı mı sizce online psikolojik danışan olayı
Yoksa yüzyüze olan bu erkek hocayı da dene belki iyi çıkar mı diyorsunuz ?
Özelden kimle çalıştığınız konusunda bilgi verebilirseniz çok mutlu olurumben psikiyatrist ile online calisiyorum
çokta memnunum,
psikologlardan pek memnun kalmadım, psikiyatrist tavsiye ediyorum.
ekollere daha sadık kaliyorlar ve daha ciddi seanslar yapıyorlar.
Ben de terapi alıyorum kişisel fikrim yüzyüze olması, bana daha samimi geliyor ve ücret de uygun ben 500 ödüyorum. Ne konu için terapi aldığınıza göre de değişebilir aslında. Benim aldığım terapi de online önerilmiyor yüzyüze görüşmek istenildi ve ben online de tercih etmezdim birkaç kuruntum var kayıt edilebilir vs diye.Merhaba herkese
Ben her şeyi kafaya takan hallerim için psikologdan randevu alayım dedim
Bulunduğum yerde seçenek çok ama en çok yorum alana giderim bi de saatlerde uysun dedim randevu aldım erkek bi psikologdan,seansı 400 tl sorun şu ki daha önce de erkek bi psikoloğa 3 seans gittim bir tık ilerlemedik hatta beni unutuyordu her defasında başa sarıyorduk bu da erkek ve öyle olur mu yargısı oluştu şimdiden..
Kadın olan seçeneklerde de saat olarak uymuyor bana 5 te ancak evde olabiliyorum sabah da ikizlerimi birine bırakıp gidemem her defasında..
Neyse online bir siteden yardım alayım dedim demin dönüş yapıldı çok minnoş sesli bir hanımefendi idi saat olarak da uyuyor ücreti yüzyüze olan ile de aynı..
Ama mantıklı mı sizce online psikolojik danışan olayı
Yoksa yüzyüze olan bu erkek hocayı da dene belki iyi çıkar mı diyorsunuz ?
Aynen bunu ben de düşündüm her şeyden önce anneyim ama bi de memurum böyle şeyler beni de tedirgin ederBen de terapi alıyorum kişisel fikrim yüzyüze olması, bana daha samimi geliyor ve ücret de uygun ben 500 ödüyorum. Ne konu için terapi aldığınıza göre de değişebilir aslında. Benim aldığım terapi de online önerilmiyor yüzyüze görüşmek istenildi ve ben online de tercih etmezdim birkaç kuruntum var kayıt edilebilir vs diye.
katılıyorum kayıt alma dışında da birçok ihtimal var, en uygunu yüzyüze görüşmek, daha sağlıklı geliyor banaAynen bunu ben de düşündüm her şeyden önce anneyim ama bi de memurum böyle şeyler beni de tedirgin eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?