Online olmama

Kızlar bir insan whatsappa nadiren giriyor ve 1 dakika bile durmuyorsa

• 1-Sevgilisi yoktur

OY: 7 23,3%
  • 2-Evlidir

OY: 23 76,7%

• Ankete Katılan
    30

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Kızlar biriyke tanıştım ama özel hayatı hakkında bilgim yok mesajlaştık bir kaç kere ama evli mi vs hiçbir fikrim yok. Wp falan girmiyor ben bunu iyiye yordum aslımda kimseyle görüşmüyor demek ki diye. Ama arkadaşım da evli olabilir evliler pek aktif olmaz wp ta falan dedi. Sizce hangisi :) Evli olan biri gülen emojilerle mesajlaşır mı başkasıyla?

Mesajları konuşmaları da çok aklı başında efendice geldi bana ama bilemiyorum

KK kadınları çok zeki, illa çıkarımları olacaktır fakat bu kadar veri ile bunu tahmin etmek mümkün değil.
Hep havadan sudan mesajlaştık ama ben hiç yazmadım hep cevap verdim sadece evli falan olsa cesaret edebilir mi? Neticede aklıma esip bir gece aniden yazabilirim riskli değil mi? Gerçi burda neler okuyoruz

Bu kadar kafa yoracağınıza direkt soramıyor musunuz? :D Nereden tanıştınız? Ortak arkadaşlar var mı belki öyle öğrenebilirsiniz.
Ben erkek arkadaşımla instagram üzerinden konuşuyorum bu yüzden whatsappıma bakmayı unutuyorum bile pek aktif olmam telefon sürekli elimde de olsa. Whatsapptan anlamak zor bence.

Bu kadar kafa yoracağınıza direkt soramıyor musunuz? :KK70: Nereden tanıştınız? Ortak arkadaşlar var mı belki öyle öğrenebilirsiniz.
Ben erkek arkadaşımla instagram üzerinden konuşuyorum bu yüzden whatsappıma bakmayı unutuyorum bile pek aktif olmam telefon sürekli elimde de olsa. Whatsapptan anlamak zor bence.
Soraman ben canım ya o da sormadı ama. Söyler miydi acaba evli olsa kendiliğinden

Bir de 20 30 saniye wp ta ne yapılabilir ki değil yazmak mesaj bile okunmaz garip geldi

İş dolayısıyla konuştuk aslında. Tanımıyoruz birbirimizi iş için konuşuyorduk sonra emojili mesajlar falan attı bilemedim
Erkeklerin ne güzel klasik taktiği var :D “Biz böyle konuşuyoruz ama sevgilin kızmasın..”
Ben biraz düzüm direkt sorardım galiba ama sohbetin akışından konu konuyu açar öğrenebilirsiniz belki.

Evlilik ile ilişkilendirmedim şahsen burada kendini tuvalete kapatıp saatlerce yazışanları okuduk .Film izliyordur ,başka şeylerle uğraşıyordur ,telefon elinde yaşamıyordur belkide .Aradığınızda açabiliyor mu ?Rahat konuşabiliyor mu?whtsapp la anlaması zor

Evlilik ile ilişkilendirmedim şahsen burada kendini tuvalete kapatıp saatlerce yazışanları okuduk .Film izliyordur ,başka şeylerle uğraşıyordur ,telefon elinde yaşamıyordur belkide .Aradığınızda açabiliyor mu ?Rahat konuşabiliyor mu?whtsapp la anlaması zor
Ben aramadım hiç o arıyor

Kızlar biriyke tanıştım ama özel hayatı hakkında bilgim yok mesajlaştık bir kaç kere ama evli mi vs hiçbir fikrim yok. Wp falan girmiyor ben bunu iyiye yordum aslımda kimseyle görüşmüyor demek ki diye. Ama arkadaşım da evli olabilir evliler pek aktif olmaz wp ta falan dedi. Sizce hangisi :) Evli olan biri gülen emojilerle mesajlaşır mı başkasıyla?
Evli ve de iki çocuk babası birini tanıdım-bilmiyordum evli olduğunu baba olduğunu- bırakın gülücük atmayı kalpler öpücükler gönderiyordu ve sürekli çevrimiçi olabiliyordu.pek güven olmaz.samimiyet kurmayın hemen hakkında bilgi sahibi olmadan üzülürsünüz sonra.o kişiyle irtibatımı kesmiştim,evli,çoluklu çocuklu olduğunu kazada öldükten sonra yakın arkadaşı söyledi bana hakkını helal et diye başımdan aşağı kaynar sular döküldü o hissi anlatamam.o iki yavrusuna ve eşine çok acıdım.kadına baş sağlığı dilerken vicdan azabı çektim resmen

Facebook, instagram hesaplarından araştır. Wp'tan ekmek çıkmaz.
Adama yürüyeceksin de önden kamoyu araştırması mı yapıyosun?

Back
X