- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Sorunlarımı burada da anlattım arkadaşlarıma da anlattim.ama anlattıktan sonra ağlamadım mesela.eski kocam ya evlen ya da beni bırak dedi.ne yapacagimi bilemedim.cocugum uyudu.gece 11 de online psikolog sitesine girdim.hangisini saçsem vs derken eğitimlerine baktım.bir bayan psikolog buldum.kredi kartıyla ödedim.saka gibi skype de yarım saat konuştuk.o kadar çok şey vardı ki yetmedi zaman.ben onu da bunu şunu da anlat.corba oldu.
Psikoloğun dediği su...kocamla ilgili şunu anlayamıyordum ama iyi tarafları ddavar.herkesin var.ama kötü taraf iyi tarafı bastırıyor mu ona bakacaksın.dedi.bu adam senin için acil bir tuş gibi olmuş.caresiz kalınca hep onu arıyorsun.hobi bulman lazım.ben sana evlen ya da evlenme diyemem.yazarak çalış.aslinda ilk başta pek verim alamadığını hissettim.telefonda birbirimizi görmeden sürekli anlatıyormuşum gibi geldi.oneriler klasik geldi.
Ama ertesi gün daha bir iyiydim.iyi hissettim. Iki gündür de şarkılar türküler de hep ağlıyorum.sanirim artik bitmesi gerektiğini kabullendim.ama ona veda edemiyorum.
Online terapi sizce bir çözüm mu deneyen var mi.sanki devam etmek niyetindeyim
Psikoloğun dediği su...kocamla ilgili şunu anlayamıyordum ama iyi tarafları ddavar.herkesin var.ama kötü taraf iyi tarafı bastırıyor mu ona bakacaksın.dedi.bu adam senin için acil bir tuş gibi olmuş.caresiz kalınca hep onu arıyorsun.hobi bulman lazım.ben sana evlen ya da evlenme diyemem.yazarak çalış.aslinda ilk başta pek verim alamadığını hissettim.telefonda birbirimizi görmeden sürekli anlatıyormuşum gibi geldi.oneriler klasik geldi.
Ama ertesi gün daha bir iyiydim.iyi hissettim. Iki gündür de şarkılar türküler de hep ağlıyorum.sanirim artik bitmesi gerektiğini kabullendim.ama ona veda edemiyorum.
Online terapi sizce bir çözüm mu deneyen var mi.sanki devam etmek niyetindeyim