Online terapi alan var mi

siz ameliyat olmak için eski eşinizi çağırmıştınız yanınıza adam size hem hastanede hem yolda küfür falan etmişti değil mi? siz o insanla mı yeniden barışmayı düşünüyorsunuz. düşünüyorsanız iyi düşünün. birde bu hayatta insanlar birileriyle evlenmeden falan yaşayabiliyor evlenmeyenin canını falan almıyolar haberiniz olsun
Öyle deme koca önemli. En önemlisi koca. Bir koca kolay bulunmuyor.

Sadsiz ameliyat olmak için eski eşinizi çağırmıştınız yanınıza adam size hem hastanede hem yolda küfür falan etmişti değil mi? siz o insanla mı yeniden barışmayı düşünüyorsunuz. düşünüyorsanız iyi düşünün. birde bu hayatta insanlar birileriyle evlenmeden falan yaşayabiliyor evlenmeyenin canını falan almıyolar haberiniz olsun

Herhangi bir öneri sunmuyor.sadece doğru sorular soruyor. Sonucu ne olur diyor.aslinda hoşuma gitti.ev konforunda terapi
Sen anlattın mı kocanın hamile iken üstünde tepindiğini? Anlattın mı babanı dövdüğünü? Anlattın mı, daha yakında ameliyatına çağırdın da hem hastanede hem yolda küfür ettiğini? Taş olsa dile gel, kaç kurtul der.

Sen anlattın mı kocanın hamile iken üstünde tepindiğini? Anlattın mı babanı dövdüğünü? Anlattın mı, daha yakında ameliyatına çağırdın da hem hastanede hem yolda küfür ettiğini? Taş olsa dile gel, kaç kurtul der.
Arabada hem bana beni fiziksel olarak hırpaladı.siddet gösterdi.hem de amelitatliydimamelitatliydim

Çocuğunuza kimin baktığını anlattın mı manolya? Ailenin senin için 40 yıllık düzenini yıkıp yanına geldiğini, çocuğuna baktıklarını, yine de bi sana yaranamadıklarını, koca da koca diye ölüp bittiğini, bu uğurda aileni harcadığını anlattın mı?

Arabada hem bana beni fiziksel olarak hırpaladı.siddet gösterdi.hem de amelitatliydimamelitatliydim
Hepsini anlat, aklınca bunları saklayacaksın, terapist de işine gelen gibi konuşacak, sen de gönül rahatlığıyla kocana döneceksin. Ama bu mini çakallık senin zararına olacak.

Çocuğunuza kimin baktığını anlattın mı manolya? Ailenin senin için 40 yıllık düzenini yıkıp yanına geldiğini, çocuğuna baktıklarını, yine de bi sana yaranamadıklarını, koca da koca diye ölüp bittiğini, bu uğurda aileni harcadığını anlattın mı?
Bunlar Manolyanin umurunda değilki.

Eşiyle barışmasini istemedikleri hatta ona göre boşanmasına sebep oldukları için düşman gibi görüyor ailesini.

Onun tek derdi "koca".

Ne oğlu, ne ailesi umurunda değil.

Öyle deme koca önemli. En önemlisi koca. Bir koca kolay bulunmuyor.
Aklıma eski bi video geldi
2 çocuk oyun oynuyorlardı
Birinin barbie bebeğine erkek bebek kalmıyordu
Kız da ağlıyordu benim kocam olmayacak mı, kocasız mı kalacağım ben diye 😂
İşte manolya o 😂

Bunlar Manolyanin umurunda değil ki.

Eşiyle barışmasini istemedikleri hatta ona göre boşanmasına sebep oldukları için düşman gibi görüyor ailesini.

Onun tek derdi "koca".

Bunları anlatırsa terapist o adamdan kurtul diyecek. Derdi o. Kocasına dönmek için önce vicdanını rahatlatması lazım. Bir uzman ağzından duymalı ki rahat dönsün kocişine. Onu gidi onu.

Hepsini anlat, aklınca bunları saklayacaksın, terapist de işine gelen gibi konuşacak, sen de gönül rahatlığıyla kocana döneceksin. Ama bu mini çakallık senin zararına olacak.
anlattım ve daha da kötüsünü de anlattım.saklamadım.sadece kendiiçinde bulunduğumdurumu anlamaya çalışıyorum.ben bu adamı hala neden seviyorum...neden...

şu sorunun cevabını arıyorum.ben bu adamı herşeye rağmen hala neden seviyorum.bu adamiçin ağlıyorum ben ya....garip değil mi...başkası anlatsa deli derdim.açıklaması ne.ve bu adam benle bir öyle bir böyle.hastanede yaptıkları vs

anlattım ve daha da kötüsünü de anlattım.saklamadım.sadece kendiiçinde bulunduğumdurumu anlamaya çalışıyorum.ben bu adamı hala neden seviyorum...neden...
Yalan söyleme manolyacığım, sanki psikolog terapist neyin görmedik ömrümüzde, gençliğim hastanede geçti benim. Uzmanlar sadece fiziksel şiddete karşı hassas davranabilir, bağ kesmeyi önerebilir. Senin durumunda kesin önerir, çünkü zaten adamı boşamışsın, organik bir bağın kalmamış, çaresiz bir durumun yok. Kısaca yeme bizi yeriz seni canım. Hadi şimdi hepsini anlat terpistine.

Bunlar Manolyanin umurunda değilki.

Onun tek derdi "koca".

derim koca değil.o olsa hemen evlenirdim.ama bn içinde bulunduğum durumu ve hala neden sevdiğimi bu adamın gelgitlerini anlamaya çalışıyorum.iyizamanlar d aoldu.bunları unutamıyorum

Yalan söyleme manolyacığım, sanki psikolog terapist neyin görmedik ömrümüzde, gençliğim hastanede geçti benim. Uzmanlar sadece fiziksel şiddete karşı hassas davranabilir, bağ kesmeyi önerebilir. Senin durumunda kesin önerir, çünkü zaten adamı boşamışsın, organik bir bağın kalmamış, çaresiz bir durumun yok. Kısaca yeme bizi yeriz seni canım. Hadi şimdi hepsini anlat terpistine.
anlattım ve sadece soru soruyor.asla yönlendirme yok.neden yalan söyliyim ki.

Back
X