Online terapi alan var mi

Merhaba , ben okul psikolojik danismanımıyı ( PDR mezunu) yakın bir zamanda online terapi aldım çok faydasını gördüm ama terapist seçme süreci biraz zorlayıcı. Benim terapistim alanında baya yetkin biriydi yüz yüze ve online olarak çalışıyordu. Ulaşım ve covid nedeniyle ben online tercih ettim . Yapılan son çalışmalarda online terapilerin de en az yüz yüze kadar etkili olduğu görülüyor. Siz görüntülü görüşmediniz mi ? Bir de ilk 3 seans en az tanıma aşaması oluyor . Ben de alandan olduğum için biz daha hızlı giriş yaptık . Terapist seçerken lisans , yüksek lisans eğitimlerine , hangi alanlarda hangi kurumlardan eğitim almış olduğuna bakın , terapistiniz supervizyon alıyor mu kendisi terapiye gidiyor mu gibi gibi konuları da araştırıp sorun . Yetkin olmayan çok insan var
Egitimo iyiydi.baktim onlara.sordugu sorular da iyiydi.o an anlayamadım.iyiydi ya.

Keşke manolya şu anlattığını anlayıp uygulayabilse🙄
Umarım hikayesini az çok biliyorum . Bir kere bu yola çıksa kendisi de görecek . Bize bizden başkası zarar veremiyor . Umarım devam eder uğraşır . Çocuğuna üzülüyorum en çok o da büyüyünce sagliksiz seçimler yapacak

bu pandemi sebebiyle bir çok terapist online yapmaya başladı. Ama bana mantıklı gelmiyor. Karşısına oturarak birebir konuşmak ayrı, uzaktan internetten konuşmak-görüşmek farklı. Bana uzaktan terapiler pek sağlıklı gelmiyor. Ama siz madem başlamışsınız bu işe, birkaç seans daha denemenizi öneririm. Baktınız verim alamıyorsunuz bırakırsınız.

Benim bildiğim sitede yarim saatlik seanslar var.79 lira.ilk başta yarim saat denemek ve sonrasında artırmak mantıklı bence
Ben de aynı siteden online terapi alıyorum ama görüntülü şekilde daha iyi oluyor bence. Hatta daha dün uzun aradan sonra seans aldım memnunum. Şuana kadar aldığım 7.seans oldu. Bence psikoloğunu sevmek çok önemli. Daha önce ödediğim ücretin 5-6 katına da yüzyüze terapi aldım hiç iyi gelmedi. Ben ilkte bana iyi gelen online psikoloğu buldum, ve bunda genç ve yeni mezun olmalarının etkili olduğunu düşünüyorum. İşi daha bir hevesli yapıyorlar gibi geliyor. Konularınızı bilmediğim için o konuda yorum yapamıycam.

Sorunlarımı burada da anlattım arkadaşlarıma da anlattim.ama anlattıktan sonra ağlamadım mesela.eski kocam ya evlen ya da beni bırak dedi.ne yapacagimi bilemedim.cocugum uyudu.gece 11 de online psikolog sitesine girdim.hangisini saçsem vs derken eğitimlerine baktım.bir bayan psikolog buldum.kredi kartıyla ödedim.saka gibi skype de yarım saat konuştuk.o kadar çok şey vardı ki yetmedi zaman.ben onu da bunu şunu da anlat.corba oldu.
Psikoloğun dediği su...kocamla ilgili şunu anlayamıyordum ama iyi tarafları ddavar.herkesin var.ama kötü taraf iyi tarafı bastırıyor mu ona bakacaksın.dedi.bu adam senin için acil bir tuş gibi olmuş.caresiz kalınca hep onu arıyorsun.hobi bulman lazım.ben sana evlen ya da evlenme diyemem.yazarak çalış.aslinda ilk başta pek verim alamadığını hissettim.telefonda birbirimizi görmeden sürekli anlatıyormuşum gibi geldi.oneriler klasik geldi.
Ama ertesi gün daha bir iyiydim.iyi hissettim. Iki gündür de şarkılar türküler de hep ağlıyorum.sanirim artik bitmesi gerektiğini kabullendim.ama ona veda edemiyorum.
Online terapi sizce bir çözüm mu deneyen var mi.sanki devam etmek niyetindeyim
Ayni siteden terapi aldigim icin geldim ama yorumlar karsisinda dehsete dustum😱terali olayina gelince oradaki uc psikologla gorustum egitimleri cok iyi olan. Fakat daha az tecrubeli bir psikologla frekanslarimiz daha cok tuttu.
Babanizi ve sizi dovdu ama olay sizin barisip barismamaniz mi? Basarilar dilerim psikolog seciminizde.

Ben de aynı siteden online terapi alıyorum ama görüntülü şekilde daha iyi oluyor bence. Hatta daha dün uzun aradan sonra seans aldım memnunum. Şuana kadar aldığım 7.seans oldu. Bence psikoloğunu sevmek çok önemli. Daha önce ödediğim ücretin 5-6 katına da yüzyüze terapi aldım hiç iyi gelmedi. Ben ilkte bana iyi gelen online psikoloğu buldum, ve bunda genç ve yeni mezun olmalarının etkili olduğunu düşünüyorum. İşi daha bir hevesli yapıyorlar gibi geliyor. Konularınızı bilmediğim için o konuda yorum yapamıycam.
Ay ayni terapiste mi gidiyoruz acaba😅

Babam da öyle dedi.o benim malımın peşinde.ama ben onu seviyorun
Uleyn pamuk yine bombayı orta yere bıraktın! Seviyorum ne demek ya nasıl oluyo anlamıyorum. Ayrıca senin sorunun 2 3 online terapiyle hallolacak gibi değil. Direk psikayatr servisinde yatarak tedavi olman gerek. Çünkü şuana kadar aklı başında tek bir cümleni okumadım. Oğlun nerde?

rica etsem psikoloğunuzun ismini öğrenebilir miyim, özelden yazarsanız çok sevinirim

Back
X