önlisans ilahiyat

isimsiz965

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
5.077
10.602
448
Selam kizlar birsey sormak istiyorum açıköğretim bolumune yazdim ama hic cevap gelmedi. ? Ilahiyat onlisas okuyacagim bu sene insAllah ama bi kac sey aklıma takılıyor açıköğretim bürosundan kitap dagitildigini duydum ne zaman oluyor bu dagitim islemi yani hemen alabiliyor muyuz yoksa eylulde kayit islemleri tamamen bitincemi alınıyor.Bilgisi olanlar paylaşabilir mi

Kayıt işlemlerin bittikten sonra canım, bu sene kayıt tarihi ne zaman bilmiyorum ama bi 10-15 gün sonra açıköğretim bürosunu telefonla arayıp sorarsın kitapların gelip gelmediğini

Kayıt işlemlerin bittikten sonra canım, bu sene kayıt tarihi ne zaman bilmiyorum ama bi 10-15 gün sonra açıköğretim bürosunu telefonla arayıp sorarsın kitapların gelip gelmediğini

Sağol canim :)) bilgilerin icin

Amin canım amin :)
Ben de bu sene ikinci üniversite olarak ilahiyat düşünmüştüm ama Arapça dersi varmış ve ben hiç bilmiyorum, yapamam diye vazgeçtim..

Bende hic bilmiyorum napacam diye düşünüyorum ama kursla falan hallederim insAllah ne diyelim hayirlisi :))

Eylülde kaydını yaptırdıgin anda kayıt yaptırdıgin yerden alıyosun hepsini.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya şimdi konuyla alakası yok belki ama bi şey sorucam. ilahiyat Fakültesi bitirince ne olabilirm?

ben de 2. üniversite okuyorum ilahiyat 2. sınıf oldum ama arapça derslerinden kaldım tabi 1 hafta içinde kursa başlıyorum hayırlısıyla.ben Kuran kursu öğreticiliği düşünüyorum bitirince kpss önlisansa ve özel bir sınava giriliyor sanırım ona göre atama yapılıyor. ancak 4 yıllık tamamlanırsa yine kpss ile din kültürü öğretmenliğine başvurulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…