- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
kalplikurabiyeMK; inşallah ..artık öyle olacak..hayırlısı herkese..
ben şuan öğretmenlik okuyorum aynı zamanda şansımı deneyim diye ortaöğretimden gireyim dedim 72,5.. almışım hiç çalışmamıştım klavuz hakkında yada meslek gruplarının puanları hakkında da bilgim yok, babamın arkadaşlarının çocukları zamanında 65-70le atanmış oda umutlandı birşey olur belki diye,bende umutlanma birşey olmaz bu puanla diyorum ama sizce nasıl benim bir fikrim yok çünkü..
Merkezi atamada olmaz canım.
Gardiyanlık,mübaşirlik,katipliğe başvurabilirsin ama,ilanları takip et.
73.6 falanmış yanlış bakmışım :) ilanları nerden takip ediyoruz canım link falan atarmısın yada bi site adı söylermisin
Adalet bakanlığının sitesinde yayınlanıyor.Genelde Ocak ayında yapılır duyurular.Şubatta da mülakat falan olur,alım olur.
Daha zamanı var yani ama sen yine de takipte ol. Allah hayırlı kapılar açsın.
kızlar umutsuz olmayın ya belli olmuyo
kızlar umutsuz olmayın ya belli olmuyo
evet bi tanıdığım 69 puanla ilçe devlet hastanesinde çalışıyor şuanda ...
bazıları çok kesin ümitsiz konuşuyor ama öyle bişey yok belli olmuyor çünkü
söylenenlere kulak asmayın arkadaşlar sadece iyi takip etmemiz gerek alımları
ne iş yapıyor peki?sözlesmeli mi? taşoron firmada olabilir çünkü, gerçi onlarda sözleşme yapıyor 1 yıllık..
ne iş yapıyor peki?sözlesmeli mi? taşoron firmada olabilir çünkü, gerçi onlarda sözleşme yapıyor 1 yıllık..
hayır canım kadrolu ve orada şef sağlık bölümü mezunu
73.6 falanmış yanlış bakmışım :) ilanları nerden takip ediyoruz canım link falan atarmısın yada bi site adı söylermisin
evet bi tanıdığım 69 puanla ilçe devlet hastanesinde çalışıyor şuanda ...
bazıları çok kesin ümitsiz konuşuyor ama öyle bişey yok belli olmuyor çünkü
söylenenlere kulak asmayın arkadaşlar sadece iyi takip etmemiz gerek alımları
memurlar.net ilan bölümünü takip edebilirsiniz. Kamunun bütün ilanları ordadır.
:)
Arkadaşım; her bölümün alımı farklı olur ve puanı farklı kapatır.
Sağlık bölümü 50 ile kapatabiliyorken Mobilya dekorasyon bölümü 95 ile kapatır. Cünkü alım azdır. Eğer daha önceki alımları incelersen hangi bölüm kacla kapatmış görebilirsiniz.
Büro Yönetimi, Muhasebe, Bilgisayar Programcılığı 80 e kadar düşe ama daha azı olmaz.
Dışardan atamalara başvurabilirsiniz ancak bu puanlarla onlarda da iyi bir mevkide dayıya ihtiyaç var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?