önlisans kpss hakkında

canım benim haklısın teşekkür ederim asla moral bozma olarak algılamadım yazdıklarını
dilerim sende en güzel şekilde atanırsın en kısa zamanda ben ilk defa girdim ve hiç hazırlanmadan girdim bu sene olmazsa ileriki yıllarda hazırlanarak girerim diye düşünüyorum
bol şanslar

Son düzenleme:

Ben iki senedir bu işin içindeyim. Umutsuz ya da boş değil bilerek konuşuyorum.

Neyse Allah gönlüne göre versin.

Mantık olarak aynı şeyi söylediniz ama ben sizin bölümünüz için geçerli olmadığını anlattım, boş yere umut bağlamayın.
sen kim oluyosunda bana umut bağlama diyosun o seni alakadar etmez çok bilmişlik yapacağın yerde başka işlerle uğraşsan daha makbul olur hadi bay bay
Ben iki senedir bu işin içindeyim. Umutsuz ya da boş değil bilerek konuşuyorum.

Neyse Allah gönlüne göre versin.

seninde Allah gönlüne göre versin saol...

bacim bolumune de baglı ama eger umutluysan bravo. muhendisim. 2006 da 85 kusur almıstım. 1 yıl sonra doguda bir ile anca atanabilmistim..

Bir de hayal kırıklığına uğramamak adına umutlanmamak en hayırlısı...
Ben mesela yoruldum artık hep aynı hüsranı yaşamaktan. 92 alan
arkadaşım yapamıyor mesleğini. Normal memur olarak girdi son yerleştirmede.
Arada vakıf ilanlarını takip et ve şimdiden hazırlanmaya başla. Nasılsa
çok var deyip erteleyince olmuyor. Ben de başlamayı düşünüyorum
bayramdan sonra genel kültür konularını çalışmaya. Bak çalışmadan bu
puanı almışsın, çalışınca eminim yerleşmene yetecek puanı alırsın.
Sana da bol şanslar. Memurlar.net'i takip et mutlaka sürekli.

sen kim oluyosunda bana umut bağlama diyosun o seni alakadar etmez çok bilmişlik yapacağın yerde başka işlerle uğraşsan daha makbul olur hadi bay bay

Kullandığın kelimelere dikkat et. Sana zaman ayırıp yardım eden insanlara böyle mi davranırsın? İlla cümlelerimin başına canım mı yazmak zorundayım?

Çok bilmişlik benim yazdığım cümlelerin neresinde? Umut bağlama, hayal kırıklığına uğrama diye yazdım. Yazık.

Neyle uğraşıp neyle uğraşmayacağıma ben karar veririm.

sen kim oluyosunda bana umut bağlama diyosun o seni alakadar etmez çok bilmişlik yapacağın yerde başka işlerle uğraşsan daha makbul olur hadi bay bay.

Konu aciyorsunuz, yorum istiyorsunuz, size yorum yapiliyor, sonra bu sert cikisi yapiyorsunuz bu sert cikistan dolayi ceza yediginizde de yonetimi sucluyorsunuz. Size yapilan yorumda bir hakaret, bir sert cikis, konu disi bir kelime var mi ?

Herkes sizin gonlunuze gore yorum yapmak zorunda degil, istediginiz cevaplar gelmek zorunda degil. Biraz da gercekleri kabul etmeyi deneyin....

Abi tavsiyesi

Sizde kotu icerige basmisiniz ! Konuyu neden uzatiyorsunuz ? Biz mudahale ettik degil mi ? Kotu icerige basin ve ilgilenmeyin artik. Siz cevap yazdikca cevap hakki doguyor ! SOnra basliyor ikili polemik

Artik uyun su site kurallarina

Duzletme : kotu icerige siz basmamissiniz ! Madem oyle sizde kotu icerik butonunu kullanin !

Sizde kotu icerige basmisiniz ! Konuyu neden uzatiyorsunuz ? Biz mudahale ettik degil mi ? Kotu icerige basin ve ilgilenmeyin artik. Siz cevap yazdikca cevap hakki doguyor ! SOnra basliyor ikili polemik

Artik uyun su site kurallarina

Haklısın. Cevabı yazdıktan sonra neden basmadım dedim kendi kendime.

Aldım cezamı ben :)

Teşekkür ederim ilgin icin.

Allah razı olsun abi,ağzına sağlık.

kpssye kimsenin bel bağlamaması lazım. 93 alan bir arkadaşım bile atanamadı... özellikle önlisans ve ortaöğretimde puanların baya bir yüksek gelmesi gerekiyor..

kpssye kimsenin bel bağlamaması lazım. 93 alan bir arkadaşım bile atanamadı... özellikle önlisans ve ortaöğretimde puanların baya bir yüksek gelmesi gerekiyor..

Önlisanla ortaöğretimi aynı kefeye koymayıyın bence ortaöğretimde en düşük atama 93lerde ama önlisansta 3001de yani her önlisans mezununun seçebilme şansı olması demek bu da daha yüksek puan demek 85le atandılar demek ki atanılabiliyor

bende bilg. Prog. onlisans mezunuyum 85 aldim umudum da var 1. Atama olmaz 2. 3 4. Hc onemli dgl olsunda nasil olursa olsun. Ayrica siralama cook onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…