- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Ön lisansdan girebilirsin. Aldığın puan 2 yıl geçerli olacak.
2 yıl içinde mezun olabilecek durumda isen önlisanstan gireceksin. puanın iki yıl geçerli.
Evet şu an tercih yapamazsın Ama puanın iki yıl geçerli zaten seneye sınav yok Ortada kalırsın okul bitince O yüzden iki yıl içinde mezun olabilecek durumdakiler girebilirYanlis anladiysam duzeltin lutfen simdi sinava gircem ama benim tercih yapma.durumum okul bittikten sonra oyoe degilmi ? Su an tercih yapamam
Evet çünkü diploma gerekiyor. Mezun olduğunuza dair bir belge.Yanlis anladiysam duzeltin lutfen simdi sinava gircem ama benim tercih yapma.durumum okul bittikten sonra oyoe degilmi ? Su an tercih yapamam
Su an sinava giriyorum ojuk bitince tercih yapiyorum dogrumudr :)
Evet şu an tercih yapamazsın Ama puanın iki yıl geçerli zaten seneye sınav yok Ortada kalırsın okul bitince O yüzden iki yıl içinde mezun olabilecek durumdakiler girebilir
Velev ki atandı diyelim, okulu var nasıl çalışacak?Kızlar benimde sorum var.
Peki bu kişi ön lisanstan mezun olana kadar atanamaz mı?
Lise düzeyinde atanamaz mı ?
Velev ki atandı diyelim, okulu var nasıl çalışacak?
Devam zorunluluğu yok çalışabilir diyelim ama önlisansı boşuna mı okudu bu kız :) demek ki önlisans mezunu olarak daha iyi bir iş bulmayı umuyor ki okumuş, ortaöğretimde alanı var mıydı neydi bilmiyorum ama düz lise veya alansız anadolu lisesiyse pek şansı yok zaten açıkçası
dıploma almadıgın ıcın tercıhıne baglıMerhaba kizlar,
Sosyal hizmetler 2.siniftayim bitmedi okulum bu sene kpss gircem int baktim ama anlayamadim bilen varsa rica ediyorum beni aydinlatabilir mi?
Mezun olmadgim ve diploma almadgim icin onlisanstan giremeyecekmiyim ortaogretim duzeyindemi katilmam gerek nasil olacak ? Bilen varmi
ama sıstem senı mezun goruyo olabılır kı oyle degılse bıle oınlısanstan gır ortaogretımden hızmetlı kadroları falan var veya alım cok cok az benım kardesım 95 le atanamadı meselaMerhaba kizlar,
Sosyal hizmetler 2.siniftayim bitmedi okulum bu sene kpss gircem int baktim ama anlayamadim bilen varsa rica ediyorum beni aydinlatabilir mi?
Mezun olmadgim ve diploma almadgim icin onlisanstan giremeyecekmiyim ortaogretim duzeyindemi katilmam gerek nasil olacak ? Bilen varmi
Önlisans mı ortaöğreitm mi? İkisi için de değişen bişey yok Kpss atamalarında örgünle aynı statüdeAçıktan okunsa atanabiliyor mu ? Bilmedğim için soruyorum canım benim için önemli.
Önlisans mı ortaöğreitm mi? İkisi için de değişen bişey yok Kpss atamalarında örgünle aynı statüde
Tabi ki normal düz liselere alansız anadolu liselerine göre meslek liselerinin avantajı vardır, ama yine de ortaöğretim yoluyla atanabileceğin kadrolar hem kısıtlı hem de sıkıntılı olabilir iş zorluğu açısından. Ama açıköğretim okuyup atamnmayı düşünüyorsan Ortaöğretimden şansını denemeni, atanırsan çalışırken açıköğretim eğitimini tamamlamanı tavsiye ederim sene kazanmış olursun , eğitimini tamamladığında memuriyet kademen yükselebilir sonra. Ama uyarayım aynı zamanda deidğim gibi ortaöğretim kadroları kısıtlı olabileceği için yükske puan yapman gerekir :) başarılarAmladım canım bende o zaman önlisans üzerinden giriyim en iyisi 2 yıl bekleyip öyle atanmayı deniyim.
Anadolu meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümü atamaları var mı acaba bilgin var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?