- Konu Sahibi calisupurge
Sana sadece şunu söyleyim, kuzenim 2 yıllık yapı denetim mezunu. Anında işe girdi. Arkadaşım lisans mezunu hâlâ iş arıyor. Bunu diyen adam ne anlar lisanstan önlisanstan takmaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canini sıkma, o saymasın devlet sayıyo yaselam arkadaslar bugun cok kirildigim bi olay oldu . calistigim sirkette taseron olarak calisan bir adam var . surekli gelir bugunde geldi. bana sorular sordu okulumu sordu bende onlisans mezunuyum dedim bolumumu soyledim. benim onlisans bitirdigimi ogrenince aynen basliktaki gibi cevap verdi. 2 yillik okula okul demem ben 4 yil olacak 4 dedi neden oyle soyluyorsunuz 2 yillik okuldada emek veriliyor dedim . yook kabul etmem onlisans ne ya dedi.
uzuldum bozuldum bisey diyemedim . cunku zaten hassas oldugum bir konu bu .
bende isterdim adam akilli bir bolum okumak ama sartlar boyle gerekti ve boyle olduadamda boyle soyleyince kizardim. kendimi ezik hissettimm. sizlere anlatmak istedim . sabahtna beri bunu dusunuyorum
![]()
Kapa çeneni diyemedin mi?kendisi de ilkokul mezunuymus çok biliyorsa kendi okusaymis okumanın yaşı yok, Ben de önlisans mezunuyum memurum üç bin lira da maaşım var ,nice dört yillik mezunlar boş geziyor bosver sen milletiselam arkadaslar bugun cok kirildigim bi olay oldu . calistigim sirkette taseron olarak calisan bir adam var . surekli gelir bugunde geldi. bana sorular sordu okulumu sordu bende onlisans mezunuyum dedim bolumumu soyledim. benim onlisans bitirdigimi ogrenince aynen basliktaki gibi cevap verdi. 2 yillik okula okul demem ben 4 yil olacak 4 dedi neden oyle soyluyorsunuz 2 yillik okuldada emek veriliyor dedim . yook kabul etmem onlisans ne ya dedi.
uzuldum bozuldum bisey diyemedim . cunku zaten hassas oldugum bir konu bu .
bende isterdim adam akilli bir bolum okumak ama sartlar boyle gerekti ve boyle olduadamda boyle soyleyince kizardim. kendimi ezik hissettimm. sizlere anlatmak istedim . sabahtna beri bunu dusunuyorum
![]()