tm da ama cnm sen kendin sölemişsin gitmesini.madem için acıycaktı neden böyle bişy yaptın.seven insan korkmalı biraz kaybetmekten bnce.hemde insanları deiştirmeye çalışma olduğu gibi kabul et yada kabul etme sana kalmış.ama değiştiremessin kendine olduramassın cuk diyee.
eee işte dediğim gibi ya öyle kabul etcektin yada şimdi sızlamıycan bana göre.insan dediğin deişmez.bana da yapıo şuan o senin yaptığını ama kırmamak gerek.seven kıskanır bu güzel bişy sevincein yerde çocuğa kafa tutuyosun.suçu yok bişeyi yok haksızsın.inş bida hiç geri gelmezzz de görür senin gibiler anlar hanyayı konyayı.:roflol:ben git dedim ama temelli git demedimki ewet ne onun ne de benim kaybetme korkumuz yok aramızda ne olursa olsun ne geçerse geçsin biliyoruz ki biz birbirimzden kopamayız ama bu sefer çok özledim onun değiştim tamam yada bilmem değişmedim ama seni özledim demesini bekliyorum günlerdir ben neden dayanamazken o dayanabiliyo o neden benim kadar çabuk yumuşayamıyo ya
eee işte dediğim gibi ya öyle kabul etcektin yada şimdi sızlamıycan bana göre.insan dediğin deişmez.bana da yapıo şuan o senin yaptığını ama kırmamak gerek.seven kıskanır bu güzel bişy sevincein yerde çocuğa kafa tutuyosun.suçu yok bişeyi yok haksızsın.inş bida hiç geri gelmezzz de görür senin gibiler anlar hanyayı konyayı.:roflol:
aaaa şunaaa bakk ben azıcık teselli buluyum dedim azar işittimmm vay be kadın dayanışmasına ne olduuu gelir canın gelir bi telefonuma bakar ama benim istediğim her küslükte benim aramama alışmasınnndelikafadulden
cnm bnm azar işittiğin yok.bana da senin yaptığını yaptı geçen haftaaa.gıcık oldum insan sevdiğine git dememeli diyemezzz.diyosanızda acısını çekinn.efferim çocuğaa aramasın dayansın ben dayanamadım aradım o dayansın.yav-lvar yakarr koş peşinden.intikaammmmmm.oohhhhhhhhhh.keşke bnde aramsaydm mesela..burnun sürtsün diye yapıodur.bida da yapmassın herallllll:mymeka:a.s
Aradan biraz zaman geçsin günler öyle geçecek ki şaşıracaksın "o hayatımda bu kadar aydır yok mu sahiden" diyeceksin kendine.
Sabır..
yok canım bizimki öyle kesin ayrılıklardan değil ki zaten 8yıllık ilişkimiz var bizim ailelerimiz biliyo o derece yani
beni kızdırrsa gene yaparım asıl onu burnu sürtsün ne öyle herşeye surat as ona kız buna kız napıyım eve hapis olup kimseyi görmeyimmi hayr kızacaksın kıskan benim hoşuma gidiyo tabi seven kıskanır ama olay ondan çıktı bunu surat asmadan küsmeden izah et değil mi ama ha sonra kime karşı neyin inadını yapıyorsunki sen karşıdaki ben sevgilinim ya milletin sevgilisi anında arar peşinde koşar hemde suçsuz olsa bile ben çattım bi koç erkeğine kendisini suçlu görmüyorsa hayatta öldürsen yani kabul ettirmezsin haksızsın die:sinifsinif:
ben git dedim ama temelli git demedimki ewet ne onun ne de benim kaybetme korkumuz yok aramızda ne olursa olsun ne geçerse geçsin biliyoruz ki biz birbirimzden kopamayız ama bu sefer çok özledim onun değiştim tamam yada bilmem değişmedim ama seni özledim demesini bekliyorum günlerdir ben neden dayanamazken o dayanabiliyo o neden benim kadar çabuk yumuşayamıyo ya
uykum yok o arasın istiyorum bi mesaj offfff çıldıracam ya deli gibi özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmoy cnm bnm kıyamam üzme kendini boşver arar o seni.kimse köle değil ilişkide kısıtlama saçma ve çocukluktur birazda.sevgilinin anlamı bana göre sevdiğin seni seven mutluluk yaşatan mutluluk verendir yani.üzen değill.üzüyosa sevgili olamazzzz.olmayı bilmiyodur ozmn.hayatı zehir etmek nedendir anlamam mutlu etmek varken.sakın üzülmee yat uyu herşey güzel olucak eminim ben.tatlı uykularr.
dayanamıyosan ara bişey kaybetmessin sen kırmışsın kalbini.araaaaa araaa ozmn üzülmeye kendini yoamaya hakkın yokk canın konumak istiyo arıycn ozmn kendine eziyet etme.arayanın bi yüzü açmayanın iki yüzü karaa.dünyaya bida mı gelcenn..ara da kendine rahat uyku uyutt.hayatta en önemli şey cnmm.o ne isterse onu yapıorm ben valla.kıyamam canıma:) sen ne istedin bn yapmadım cnm diorm.bn canım için herşeyi yaparım.heh böle düşünnn hadi ara bybyyy
benim erkek arkadaşım da nası dayanabiliyo kavga ettiğimizde fln sessiz kalmaya..bide aynen hiç yumuşamıyo kaç gün tribini yapabiliyoÇok üzgünüm çoook anlayamıyorum deli oluyorum düşününce..lmaz: ama bi kaç gündür alıştım artık ben de takmıyorum kısasa kısas cnm sen de alışırsın kaydirigubbakcemile5 ayrıca hep benim aramama alıştı demişsin sabret barbicim arama eğer o aramazsa zaten pek bi hayır gelmez seviyosa belli bi süre sonra arar eminim :içelim:
bende öyle düşünüyorum tatlım zaten de 9gün olunca çok özledim ama tutuyorum kendimi o nasıl dayanıyo sende dayanabilirsin diyorum kendimeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?