Onsuz nefes alamıyorum :(

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
103
İyi gecelr herkese . 3 hafta oldu 2 senelik ilişkim biteli ben nefes bile alamıyorum. Okadar çok seviyorum ki ara sıra rüyamda ayriliyoruz bile gördüğümde sabah uyanır uyanmaz oh çok şükür rüyamis derdim peki ya şimdi heryerde o herşeyde o suan yanımda olsa sadece nefesini hissedip sarısam. .... Allahim beni neden böle siniyo sun dayanamiyorim

İyi gecelr herkese . 3 hafta oldu 2 senelik ilişkim biteli ben nefes bile alamıyorum. Okadar çok seviyorum ki ara sıra rüyamda ayriliyoruz bile gördüğümde sabah uyanır uyanmaz oh çok şükür rüyamis derdim peki ya şimdi heryerde o herşeyde o suan yanımda olsa sadece nefesini hissedip sarısam. .... Allahim beni neden böle siniyo sun dayanamiyorim
neden bitti ?
geri dönme ihtimali yok mu sen dön sen adım at. 2 yıl sonuçta deger 2.şans için

neden bitti ?
geri dönme ihtimali yok mu sen dön sen adım at. 2 yıl sonuçta deger 2.şans için

Ben p.tesi günü kapısında tam 1 saat ağladım ve hala ağlıyorum bitti bitti bitti tek dediği bu asamadigimiz sorunlarımiz vardı aşamadı yani inanın şimdi anlatmaya kalksam ole biri için mi ağlıyorsun dersiniz ama kalp söz dinlemiyor ki beni yerle bir eden kalbim:(

Neden bitti demiş çoğunluğunuz suan anlatmaya kalksam buraya sigdiramam asamadigimiz sorunlar onun asamadigi yani diyorum ya anlatsam bana hepiniz bunun için mi ağlıyorsun bittiğine sevinmen lazım der hatta annem bile bırak ona değmez evlensen bile orda ağlardın diyo. Ama kalbim söz dinlemiyor çok seviyorum Dayanamıyorum bu acı dinr mi

Ben p.tesi günü kapısında tam 1 saat ağladım ve hala ağlıyorum bitti bitti bitti tek dediği bu asamadigimiz sorunlarımiz vardı aşamadı yani inanın şimdi anlatmaya kalksam ole biri için mi ağlıyorsun dersiniz ama kalp söz dinlemiyor ki beni yerle bir eden kalbim:KK43:
tahmin etmistim degmeycek biri oldugunu nedense
içime dogdu galiba

Back
X