- 27 Nisan 2013
- 1.050
- 374
- 83
- Konu Sahibi umutlu2525
Doktora git ilaç verimi bilmem ama inan kendine verdiğin zarardan daha zararsızDoktor ve ilac onerisinde ciddi misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora git ilaç verimi bilmem ama inan kendine verdiğin zarardan daha zararsızDoktor ve ilac onerisinde ciddi misiniz?
Benmki haftasında söz kesti baska bi kızla. Sen inanıyor musun birden bittigine. Adam kafasında belki aylar haftalar bitirmiş baska bi kiz arayışına da girmiş. Biz kızlar safiz biraz anlamıyoruz2 sene mi verdim onca hayallerimi sığdırdım ben o 2 seneye bugün bi arkadaşım aradı ve o kişinin kardeşi ile arkadaş arkadaşım. Kardeşi arkadaşıma demiş evdekiler .... kız bakiyolar diye bitane kapalı bi kız varmış benimkide tmm demiş şok oldum beynimden vuruldum daha 3 hafta oldu bu nasıl bi migde hiç mi degerim yoktu benim
2 sene mi verdim onca hayallerimi sığdırdım ben o 2 seneye bugün bi arkadaşım aradı ve o kişinin kardeşi ile arkadaş arkadaşım. Kardeşi arkadaşıma demiş evdekiler .... kız bakiyolar diye bitane kapalı bi kız varmış benimkide tmm demiş şok oldum beynimden vuruldum daha 3 hafta oldu bu nasıl bi migde hiç mi degerim yoktu benim
Madem oyle biri gozyasini gozunde tut ziyan olmasin.Ben p.tesi günü kapısında tam 1 saat ağladım ve hala ağlıyorum bitti bitti bitti tek dediği bu asamadigimiz sorunlarımiz vardı aşamadı yani inanın şimdi anlatmaya kalksam ole biri için mi ağlıyorsun dersiniz ama kalp söz dinlemiyor ki beni yerle bir eden kalbim![]()
güldüm yorumuna canımbende yaşadım ve yaşımda küçüktü.
iğrenç bi durum
yine siz ayrılmışsınızda oluyo
adamın hayatında ben vardım sevgili anası magazalarda tezgahtar kızlara numara dagıtırdı.
benim yanımda mesaj gelirdi bikaç kez oldu bile yani.
şimdi ne mi oldu. 30 yaşına 1 kaldı ve oglu hala bekar
ve sanırım benim yüzümden![]()
güldüm yorumuna canımAllah'ta seni güldürsün
Nasıl ah ettiysen
![]()
![]()
![]()
Git bi psikatriste işaç verir kesin bu acılı günlerini hafif atlatırsın hiç olmazsa.boşver ya bittiyse hayırlısı değilmiş dieceksin evlenip mutsuz olmak nekadar zor biliyomusun.başkasına bak boşver biri gider biri gelir hiç sıkma canını gez eğlen ama sana önerim ilk önce doktor
Bir gun karsiniza biri cikar ve siz gidenler icin sukredersiniz... iyi ki gitmis dersiniz...bu sozu cok seviyorum. Sizin de karsiniza sizi seven, sevdiginiz,deger gordugunuz,sizi oldugunuz gibi kabul eden degistirmeye calismayan biri cikacaktir. O zaman suan cektiginiz aci icin tesekkur bile edeceksiniz.
Sakin olmaya calisin. Ayrilik surecin de genellikle güzel anilar dusunulur surekli. Terkedilmislik ve bir de uzerine baska bir kadin olacagi duygusu gururunuzu incittigi icin aslinda bu kadar uzuluyorsunuz.
Onsuz nefes alamadiginiz icin degil, ben bunu haketmedim duygusunu yasadiginiz icin bu ruh halindesiniz.
Calisiyor iseniz isinize yogunlasin. Calismiyor iseniz kendinize ugraslar bulun bos durdukca dusuneceksiniz hatta kurmaya baslicaksiniz.
Bir de 2 yilimi verdim demissiniz. Ne kadar yasayacagimizi tabi ki bilemeyiz ama kalan omrunuzu vermekten ise 2 yilinizi vermis olmak daha kârli galiba.
Ayrica bu 2 yili birine verdim gibi düşünmekten ise mutlu oldum sevdim bu duyguyu yasadim diye bakin.