• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu aklımdan çıkaramıyorum.

Diamondheart

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
273
190
103
2 hafta önce bir akrabamızın evine kalmaya gittim.3 gün orda kaldım ve oğlu da ordaydı.Bol bol konuştuk ve o da bana biraz yakın davrandı.Ondan hoşlandım sanırım.Daha önce hiç sevgilim olmadı.Şunu söyleyebilirim ki ilk defa birine karşı böyle hissediyorum.Sürekli onu düşünüyorum.Whatsappına bakıp duruyorum.Bir ümit yazar diye bekliyorum.Keşke o bana yakın davranınca bende ona karşı samimi olsaymısım diye düsünuyorum ama acıkçası akrabamız olması beni düsündürdü. Bu duygudan kurtulmak istiyorum artik onu düşünmek istemiyorum nasıl olcak bu isĺ

Akrabaya duyulan şey en fazla hayranlık olabilir, olmalıdır. Bence seninki de böyledir. Başka biriyle flört için kendini kapatma unutursun yakında. Aklına bile gelmez.

Yakinlik derecesi nedir? ama adi ustu akraba. Yakinligini yanlis yorumlamissin. Ustelik o hoslansa bile senin kabul etmemen gerek. Simdiki hislerin yokluktan, daha cok kucuksun. Cevreni genisletirsen hoslanacagin biri mutlaka karsina cikacaktir.

Zaten bende akraba oldugu icin uzak duruyorum annemin halasinin torunu.O bana yakinlik gosterdiginde ben kendimi geri cektim.Ve onunla bi iliski dusundugum yok.Ama gene de onu aklimdan cikaramiyorum.Surekli o aklima gelmiyor.Bu duygunun gecmesini istiyorum sadece:110:

Zaten bende akraba oldugu icin uzak duruyorum annemin halasinin torunu.O bana yakinlik gosterdiginde ben kendimi geri cektim.Ve onunla bi iliski dusundugum yok.Ama gene de onu aklimdan cikaramiyorum.Surekli o aklima gelmiyor.Bu duygunun gecmesini istiyorum sadece:110:
Pekte akraba sayılmaz dıdı nın dıdı sıymış.

Hormonlar iste böyle birsey :) Hepimiz insaniz sonucta.. biraz cik gez arkadas ortamlarina gir konus tanis.. basit bir muhabbbetden ask cikarma basina

Annenin halasinin torunu...:KK53: evlen gitsin dna lar bile sasirir akraba oldugunuzu. O yuzden sorun yok:KK70:

Arkadaş olabilirsiniz. Bunda bir gariplik yok. Gerisi için de herkesin yazdıklarına katılıyorum.

Back
X