onu aklımdan nasıl cıkarabilirim ?

bebisimsanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
650
0
0
İstanbul
8.sınıfa gidiyorduk aynı okuldaydık ve bi tesadüfle ilk konusmamız msnden oldu gerisi geldi gün gectikce dahada bağlandım ona. bu 2 sene gec baslamış okula bildiğiniz mahalle cocugu. onu nasıl sevdiğimi anlamış değilim ,benim yetiştirilme tarzım yada ailem ve onunkisi okadar zıt ki , sanki dünyada bana olmayacak tek kişiyi sevmişim gibi geliyor bazen. onu cok sevdim, oda beni sevdi biliyorum ama ailevi problemleri yüzünden karşıya taşındı tam olarak koptu buralardan o sırada unuttum bunu başka birini sevmeye basladım ( yada ben öyle sanıyorum ) bu o sırada taşınmalarına rağmen hala bana faceden ark. isteği yolluyo, mesajlar atiyo , ama iş işten gecti ya takmıyorum. bundan 1 - 2 ay sonra nalet olsun birdenbire ona karşı olan duygularım kuvvetlendi yine bağlandım ona, ben cok gururlu bi kızım hiçbir zaman ona mesaj atmadım aramadım facede ark. isteği yollamadım . tam umutlarım kesmişken facede eklemiş bu beni ne zaman acık olsam yazıyo, e bende mutluyum tabi :) sonra bi baktım aradı 2 sene sonra ilk defa sesini duydum bi baktım adam sesi gibi büyümüş falan :) konusma o konuşma bitti ve ne olduysa sildi beni facesinden bir daha eklemedi . suan kızlarla barlarda, gününü gün ediyo bense onun beni bu umursamayışlarını ve mutluluğunu görüp delirmekle meşgulüm. onu tanıdıgım güne nalet olsun. bunu annemde biliyo , cocugun yaşantı biçimini falan bilmesine rağmen oda cok sevdiğimi biliyo, sesini cıkarmıyo. bu nereye kadar sürer .? 24 saat aynı insanı düşünüyorum abartmıyorum gercekten böyle. rüyalarıma giriyo .. düşüncem şu : hiç bi zaman beni onun kadar mutlu edicek ve onun yerini tutucak kimsenin olmaması . belkide var ama ben sadece o olsun istiyorum . bana sunu unutturun bu oyunu ben kazanmak istiyorum. bi kendime bakıyorum bi ona çocukta sevilecek tek bi özellik yok . allahım beni bununla sınıyor sanırım . görmüş geçirmiş insanlar olarak sizlerden yardım bekliyorum............

Canım, aklından çıkarmak ve unutmak diye birşey yok bence. Zamanla alışmak var, onsuzluğa alışmak.
Sanırım dengesiz hareketleri var, seni arkadaş olarak eklemesi, mesaj yazması konuştuktan sonra da listesinden silmesi gibi..
İlgilenecek başka şeyler bulmadığın sürece hep onu düşünürsün.
Sosyal hayatına yeni şeyler eklemelisin. Birşeylerle uğraşmalısın.
Başka türlü üzülürsün gerçekten.

ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum :) haklısınız ugrasacak birşeyler oldumu aklına gelmez insanın . bunun farkındayım . ama herşey bana onu hatırlatıyor gercektende piskolojim bozuldu . ama dediklerini dikkate alıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…