- Konu Sahibi bebisimsanem
8.sınıfa gidiyorduk aynı okuldaydık ve bi tesadüfle ilk konusmamız msnden oldu gerisi geldi gün gectikce dahada bağlandım ona. bu 2 sene gec baslamış okula bildiğiniz mahalle cocugu. onu nasıl sevdiğimi anlamış değilim ,benim yetiştirilme tarzım yada ailem ve onunkisi okadar zıt ki , sanki dünyada bana olmayacak tek kişiyi sevmişim gibi geliyor bazen. onu cok sevdim, oda beni sevdi biliyorum ama ailevi problemleri yüzünden karşıya taşındı tam olarak koptu buralardan o sırada unuttum bunu başka birini sevmeye basladım ( yada ben öyle sanıyorum ) bu o sırada taşınmalarına rağmen hala bana faceden ark. isteği yolluyo, mesajlar a
tiyo , ama iş işten gecti ya takmıyorum. bundan 1 - 2 ay sonra nalet olsun birdenbire ona karşı olan duygularım kuvvetlendi yine bağlandım ona, ben cok gururlu bi kızım hiçbir zaman ona mesaj atmadım aramadım facede ark. isteği yollamadım . tam umutlarım kesmişken facede eklemiş bu beni ne zaman acık olsam yazıyo, e bende mutluyum tabi :) sonra bi baktım aradı 2 sene sonra ilk defa sesini duydum bi baktım adam sesi gibi
büyümüş falan :) konusma o konuşma bitti ve ne olduysa sildi beni facesinden bir daha eklemedi . suan kızlarla barlarda, gününü gün ediyo bense onun beni bu umursamayışlarını ve mutluluğunu görüp delirmekle meşgulüm. onu tanıdıgım güne nalet olsun. bunu annemde biliyo , cocugun yaşantı biçimini falan bilmesine rağmen oda cok sevdiğimi biliyo, sesini cıkarmıyo. bu nereye kadar sürer .? 24 saat aynı insanı düşünüyorum abartmıyorum gercekten böyle. rüyalarıma giriyo .. düşüncem şu : hiç bi zaman beni onun kadar mutlu edicek ve onun yerini tutucak kimsenin olmaması . belkide var ama ben sadece o olsun istiyorum . bana sunu unutturun bu oyunu ben kazanmak istiyorum. bi kendime bakıyorum bi ona çocukta sevilecek tek bi özellik yok . allahım beni bununla sınıyor sanırım . görmüş geçirmiş insanlar olarak sizlerden yardım bekliyorum............