Beni seviyor ama olduğum gibi sevmiyor.Bu da beni incitmeye başladı. Daha önce de bu kıvama geldik ama her seferinde biraraya geldik dayanamadık. 5 yıl olacak bir süreden vazgeçmek çok zor geliyor ama artık kararlı olmalıyım.
o kadarı almak bile büyük güç ister:sinifsinif:
iraden var ama kullanmak kalıyor geriyevereliniortak
Kullanmak da en zorlu kısmı sanırım. guclubacismile Başarmaya çalışacağım. Farklı önerilere açığım arkadaşlar. Yazın birkaç cümle lütfen. :çok üzgünüm:
aklına onu aramak geldiğinde neden onu aramaman gerektiğini maddeler halinde bi kağıda yaz...
seni çok kırdığı olayları yaz...alsanaalsanasmile
Çok iyi bir fikir. Hemen denemeliyim. Sağol navb.
Merhaba arkadaşlar. Uzun süren bir ilişkiyi artık bitirmek için kararlı olmak istiyorum. Çok duygusal ,kaprissiz biriyimdir.Sevdiğim insanları hesapsız severim. Zor gününde hep yanında olurum, derdini paylaşırım, güldürürüm varımı yoğumu onun mutluluğu için ortaya koyarım ve bunları karşılıksız yaparım o uzun süredir hayatımda olan insanın artık buna değmediğini düşünüyorum.
işte paylaşmadığım için değil ama sebep bu da olabilir.çünkü ne kadar karşılıksız yapsakta kıymet asla blinmiyo bu ister sevgilin olsn ister arkadaşın..olan hep bize hep bize
kvsr, aynen öyle malesef. Ben bu zamana kadar yanlış davrandığımı düşünüyorum. Kapris yapmalı insan, süründürmeli, yıpratmalı , umrunda olmamalı... Ama kahretsin ki ben karşımdaki insanı hep kendimden fazla düşündüm. "O üzülmesin, o mutlu olsun aman kırmayayım" diye diye bu günlere geliyor insan.
Sanırım sen de benim gibisin ki üzülen taraf oldun.İkimizin de ilişkileri uzun süreli ve bu gerçekten çok üzüyor insanı.
kvsr, aynen öyle malesef. Ben bu zamana kadar yanlış davrandığımı düşünüyorum. Kapris yapmalı insan, süründürmeli, yıpratmalı , umrunda olmamalı... Ama kahretsin ki ben karşımdaki insanı hep kendimden fazla düşündüm. "O üzülmesin, o mutlu olsun aman kırmayayım" diye diye bu günlere geliyor insan.
Sanırım sen de benim gibisin ki üzülen taraf oldun.İkimizin de ilişkileri uzun süreli ve bu gerçekten çok üzüyor insanı.[/QUO
bukadar olur..kendimi gördüm sende..yıprandğımı hissediyorm artık gerçekten çok üzüyo insanı .gereğinden fazla değer vermişz biz ve bu sevgimizi yanış yerde kullanmışz ama senin bu ilişkiyi bitirmede kararlı olduğunu gördüm inşallahki yıpranmadan hemen atlatırsın.atlatırıızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?