Onu aramamak için ne yapmalıyım ? Bir akıl verin lütfen.

pierid

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
52
0
86
İstanbul

Merhaba arkadaşlar. Uzun süren bir ilişkiyi artık bitirmek için kararlı olmak istiyorum. Çok duygusal ,kaprissiz biriyimdir.Sevdiğim insanları hesapsız severim. Zor gününde hep yanında olurum, derdini paylaşırım, güldürürüm varımı yoğumu onun mutluluğu için ortaya koyarım ve bunları karşılıksız yaparım ama o uzun süredir hayatımda olan insanın artık buna değmediğini düşünüyorum. Benden ayrılmanın istediği son şey olduğunu ve beni sevdiğini söylüyor ama artık mantık olarak yanyana olmamalıyız.

En son o bana bir mesaj attı ama artık ben onu kesinlikle aramak istemiyorum.
yardım edin, nasıl iradeli olabilirim ? Nasıl uzak durabilirim ondan ?
Çünkü biliyorum ki ben ararsam yine değişen bir şey olmayacak. Onu artık sevmediğimi düşünmesini istiyorum. mirmirmirmir

Son düzenleme:
mümkünse işine odaklan telefonunu çantana koy ve uzkalştr senden.başka şeylerle ilgilen.yada ne bilim söle açıkça.nie böle bi çözüm arıosunki.

Beni seviyor ama olduğum gibi sevmiyor.Bu da beni incitmeye başladı. Daha önce de bu kıvama geldik ama her seferinde biraraya geldik dayanamadık. 5 yıl olacak bir süreden vazgeçmek çok zor geliyor ama artık kararlı olmalıyım.

"seni gerçekten sevmeyen birini aramamalısın" bunu tekrarla ve beynine kazı

"kalbini kapat pierid mantığından bak, o seni sen olduğun için sevmiyor""

ben olsaydım kendime böyle telkinler verirdim...:sinifsinif:

bu senin için iradenide test edeceğin bir durum artık. içinde bitirmişsen zaten aramazsın o arasa dahi açmaman gerekir artık. kendini buna şartlandır ve onu aramadığın için kendinle gurur duyacak duruma gelirsin o zaman. bu süreç çok zordur bilirim ama eğer dediğimi yaparsan her koşulda sen karlı çıkacaksın emin ol.bırak biraz kudursun karşındaki.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Şu bir gerçek ki onu çok seviyorum ve bu duygu beni sinir ediyor. Bu yüzden de sahip olmam gereken tek şey ; irade .

o kadarı almak bile büyük güç ister:sinifsinif:

iraden var ama kullanmak kalıyor geriyevereliniortak

o kadarı almak bile büyük güç ister:sinifsinif:

iraden var ama kullanmak kalıyor geriyevereliniortak

Kullanmak da en zorlu kısmı sanırım. guclubacismile Başarmaya çalışacağım. Farklı önerilere açığım arkadaşlar. Yazın birkaç cümle lütfen. :çok üzgünüm:

Kullanmak da en zorlu kısmı sanırım. guclubacismile Başarmaya çalışacağım. Farklı önerilere açığım arkadaşlar. Yazın birkaç cümle lütfen. :çok üzgünüm:

aklına onu aramak geldiğinde neden onu aramaman gerektiğini maddeler halinde bi kağıda yaz...

seni çok kırdığı olayları yaz...
alsanaalsanasmile

Canım düşünmemeye calış telefonundan numarasını sil yada başka bir isimle kaydet tlefonu eline alma görme ew onunla yaşadığın olumsuz anları düşün zor ama istersen başarabilirsin

aklına kavga ettiğiniz sahneleri, tartıştığınız zaman sizi kırdığı sözleri olduysa bunları getirin.. bunlar yavaş yavaş soğumanıza sebep olacaktır.. ayrılıklarda hep iyi günler düşünüldüğü için bu kadar zor geliyor ya insana..

Teşekkür ederim nur ummm ve beste2006.
şuan saydım yaklaşık 28 saattir başarabilmişim. O bana bir mesaj attı sadece ve cevap yazmadım.
Zaman neyi gösterecek bilmiyorum ama gerçek bir sevgi varsa zaten bir şekilde benden vazgeçmeyip bunu gösterir öyle değil mi ? ? ?
ama öyle değilse beni haklı çıkaracak ve yanılmadığımı anlayacağım.

Son düzenleme:
kvsr, aynen öyle malesef. Ben bu zamana kadar yanlış davrandığımı düşünüyorum. Kapris yapmalı insan, süründürmeli, yıpratmalı , umrunda olmamalı... Ama kahretsin ki ben karşımdaki insanı hep kendimden fazla düşündüm. "O üzülmesin, o mutlu olsun aman kırmayayım" diye diye bu günlere geliyor insan.
Sanırım sen de benim gibisin ki üzülen taraf oldun.İkimizin de ilişkileri uzun süreli ve bu gerçekten çok üzüyor insanı.

Kapris yapan, süründüren her zaman daha kıymetli olur zaten. Sen ne kadar fedakarlık yaparsan karşındaki o kadar fazla kıymet bilmez.

Telefon numarasını silebilirsin telefonundan, aslında ezbere biliyorsundur tabi ama silersen en azından iradeni kaybedip aramak istediğinde numrasını telefonunda bulamayınca aramaman gerektiğini hatırlarsın.

İnşallah herşey gönlünce olur.

tek yolu dusunmeyeceksin,umursamayacaksin..dikkatini baska biseye vereceksin eger 1 kez cevap verirsen gerisi gelir..

Teşekkür ederim burcu_brc ve mors. Her kelimenizi dikkatle okudum.

Kvsr, demek ki yalnız değilmişim. Ne olacak inan bilmiyorum. Büyük konuşmak istemiyorum gün olur belki onunla yine biraraya geliriz ama bunun için çaba sarfeden taraf ben olmayacağım artık. Sevgim var ama sevdiğim kadar da yorgunum. Artık karşımdaki insan beni yormasın, hesapsız sevsin mutlu etsin istiyorum. Ondan umudu keserek yaşamaya devam edeceğim şimdilik... Umarım sen de atlatırsın canım. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…