Onu aramamak için ne yapmalıyım ? Bir akıl verin lütfen.

haklısın canım çok haklısın.şuanda çok kötüyüm senin değerin anlaşılırmı bilmiyorum bana anlar gibi geliyo çünkü bizim ki gibi artı olarak sorununz olmadığını düşünüyorm .ama benimki böyle değil değerimde anlaşılmamış malesef bunu çok ii anladım artık biraz önce açık açık konuşayım dedim napmaya çalışıyo inan bilmiyorm yine tepeme çıktı konuşturtmadı beni yine kendini haklı beni haksız gösterdi yanılmışım o hala kendini haklı görüyo nefret edercesine hitap etti 5yılın bile hatrı olurya ama erkekler bunu bikalemde silebiliyo bunu anladım değmez gerçekten hiçbişey için değmez hiç kıymetimz bilinmemiş kaç günler oldu insan acı çeker ya bukadarmı basit yaşananlar.uğrundan ölse bile bundan sonra hiç bi erkeğe değer vermm

Canım ya... Biz burda üzülürken onların umrunda değil belki. Çünkü onlar yaradılış olarak fazla rahat ve belki biraz da duygusuzlar. Gerçi hepsi öyle değil ama geneli rahat. Bizi allak bullak eden şey onların hayatına engel bile olmuyor. Bende kendimden yana çok iyimser değilim ki artık kararttm gözümü bu kez.
Ayrıca; sen mi aradın bilmiyorum ama keşke konuşmak için biraz daha bekleseydiniz.Geçen zaman belli ki onu sakinleştirmeyip daha da sinirlendirmiş. Tavsiyem, üstüne düşme kimsenin. Sen anlamaya çalışayım derken yine yine kendini yıpratırsın. Zaman neyin ne olacağını gösterecek. Sakince beklemek en iyisi şu durumda ikimiz için de...

bu saatten sonra anlayacağını pek sanmıyorm o herşeyi kafasına koymuş gibi.evet anlamaya çalıştım üstüne gittim biraz önce dediğin gibi emin ol umrunda değil beni şuanda acayip üzen bu olay ona sıradan geliyo resmen ben gayet iyiym sen haline yan dercesine cümleler kuruyoya.sana tavsiyem asla ve asla benim yaptığımı yapma ben geç kaldım ayrılmadık daha ama dönüşü yok bizim artık tükendim.sizi dönüşü olabilir hatasını anlar.sen tavrını göstermeye devam et nolur benim kadar üzülmeni istemem..açık açık konuşun taviz verme onlar üzülmesin diye düşünmüyo sende düşünme.her dediğine tamam demebenim gibi kabul etme her istediğini.istediği kadar msj atsın hiç ilgilenme özür dilese hatasını kabul etse yinede inanma sürünsünler biraz aynı duyguyu onlarda yaşasın onun sana yaptığı gibi davran.ne kadar yüz vermessen okadar seviliyosun k.b uzun oldu içim yanıyo herşeyi dökmek istedim

Canım dilediğin gibi yaz. Ben daha özelden mesaj atamıyorum malesef, ama ordan da haberleşiriz.
Sen de yıpratma kendini ne olur. Benim durumum da zor çünkü dedim ya aşkından ölse bile cümlelere dökemez.Vazgeçer gider benden. Öyle bir hal almıştık ki son günlerde ben aramasam aramaz durumdaydı. Zor günler geçiriyor dedim, diyorum ama yıllardır bu kıvama geliyoruz hep.Ama bugün böyleysek hata bende. Dediğin gibi taviz, ona hoş görünme isteği, gönlünü hoş tutma..Kusura bakma ama öyle safız ki...biraz baskın, kaprisli tipler olsak çok değerli olurduk inan.
Ne olur üzülme daha çok ... Güzel kalbini yorma daha fazla ben de kendi kendime güç veriyorum hep...

Seni sen olduğu için sevmemesi iradeli olmandaki ilk neden olsun.

Seni sen olduğun için sevmediğini hatırla sürekli...

Gerekirse hattını değiştir ki sana ulaşamasın birdaha.

Yüzyüze geldiğiniz zaman açıkça belirtin artık istemediğinizi.

Kızsam da kırgın olsam da özlüyor insan. Ama yine aklıma getiriyorum.Çok üzülüyorum ama elimden ve içimden başka bir şey gelmiyor.
Hatırlatıyorum kendime sürekli... Nereye gidecek bilmiyorum ama kalbim çok yorgun. (

aynen çok safız ne kadar çektirsen okadar kıymetli olurz bizde.allah ikimizede güç versin.el üstünde tutulacağımız yerde gördüğümz değere bak..

Çok özlüyorum. Bugün kaç tane mesaj attı "ne olur cevap ver seni merak ediyorum"diye. ıyiyim diye cevap verdim. Kendisinin dayanılmaz bir durumda olduğunu yazmış. Ne yapıcam ? Beklemeye devam edeceğim gerçek bir şeyler görene kadar. Çok yalnız hissediyorum, kimseyle de paylaşamıyorum bunları yapım gereği.

Çok zor bir süreç ama inanın bu süreci atlattığınızda (ki ne kadar sancılı geçse de atlatılıyor:) ) üzerinizden büyük bir yük kalkmış gibi hafifleyeceksiniz. Eğer telefonu kullanmak zorunda değilsiniz ya da telefon beklediğiniz bir yer yoksa iradenize hakim olamayacağınızı anladığınız anda kapatın telefonu çünkü öyle bir an gelir ki özlem doruktadır ve karşı taraftan mesaj gelir o an tüm sorunlar silinir gider zihinden ve ararsınız yine başlar ve yine aynı kısır döngüde sıkışıp kalırsınız.

Ya da ilginizi çeken şeylere yoğunlaşın yine aramak hissi geldiğinde, dikkatinizi başka noktaya çekmeye çalışın. Ayrıca saflık iyidir, kaprisli biri olsanız kimseye değil yine kendinize zarar verirdiniz en fazla, kendi içinizde huzursuz ve mutsuz olurdunuz. Saflık iyidir:))

Evet çok çok zor. Katlanılmaz bir durum. telefonu yanımda taşımıyorum, kaldırdım uzak bir köşeye çünkü dediğiniz gibi bazen özlem öyle bir doruğa çıkıyor ki paramparça oluyorum.
Saflık, kapris yapmamak iyi midir bilmiyorum bu yüzden bu durumdayım ya şimdi... Gerçi kaprisli olsam 2 gün katlanamazdı o bana. Bu halimle bile olduramadıysam...

Bana kalırsa sen iradeli olup unutmak değil ondan beklentilerini göstermesi için kendini geri çekiyorsun. Bence aranızda konuşarak halledemeyeceğiniz bir sorun yok. Bak canım beş yıldır birlikteyiz demişsin, bir müddet sonra ilişkiler monotonlaşır. Bazı davranışlar alışkanlık haline gelir. Biz kadınlar hep isteriz ki ilk günlerde erkeklerin bizim peşimizden koştuğu gibi yada sevgilerini dile getirdiği gibi getirsinler ama bu öyle olmuyor. Erkekler nasıl olsa onu sevdiğimi biliyor ya ne gerek ver dakka başı romantizme ne gerek var diye düşünürler. Evliliklerde de bu böyledir. O yüzden bence sevgilin seni seviyor. Biraz naz yap ama ayrılma sebebi bu olmamalı. Aldatma yok , Hakaret yok, şiddet yok. Bana kalırsa sende hala seviyorsun sadece biraz durulma dönemi yaşıyorsunuz. Kendini iyi ifade edebilirsen bence herşey çok güzel olacak.

Arkadaşım, belki de doğruyu söylüyorsun. Aslında çekip gitmek istiyorum ama yapamıyorum. Keşke hakaret etseydi de ya da aldatsaydı da hiç gözüm arkada kalmasaydı. Çok ahlaklı iyi biri.Bana karşı bir yanlışı, terbiyesizliği hiç olmadı. Ama ben zaman geçtikçe onu daha çok seviyorum ama o dönem dönem çekiliyor köşesine. Hep ilgi gösteren taraf ben olunca yoruluyorum. Ben çok ilgi seven biri de değilim çünkü çocuk da değiliz ki hep canım cicim yapalım ama bilmiyorum işte yetmiyor demek ki ...

Kısacası; doğru söylüyorsun ben de hala seviyorum ama iyi ya da kötü beklemek istiyorum biraz. geçen zaman belki hatırlatır aşkı yine yeni yeniden. :)

Canım benim seni çok iyi anlıyorum dönem dönem aynı boşluğa bende düşüyorum. 5 yıldır evliyim öncesinde de 4 yıllık birlikteliğimiz var. Toplamda 9 yıl haliyle bazı şeyler kadına düşüyor. Bunu asla desteklemiyorum. Ama şunu sakın unutma telefonu kapamak, nefret ettiğin yanlarını kağıda dökmekle 5 yılı asla unutturmaz o kadar kolay sevgilini silemezsin. Hadi sildin diyelim. Başka birini tanımak o kişiye de emek vermek o kadar
zor ki. Hele bu zamanda doğru kişi bulmak??? Bilemiyorum. Sen yinede en doğrusunu bulacaksın ama Kendinede onada haksızlık yapma.

Canım çok sağol. Bu aralar öyle ihtiyacım var ki birilerinden bir şeyler duymaya. Sabah akşam bu durumla yatıp kalkmıyorum ama her gün sesini duyduğun insanın bir anda günlerdir yok olması çok fena. Dediğin gibi kolay kolay bir sevgiliyi silmek de hiç kolay değil. Belki uzun bir ilişkiden sonra hala sevgili olmamız onu rahatsız ediyor ve ona yetmiyor. Her şeyi her şeyi tartar oldum. Haksızlık yapmayı da istemiyorum ne ona ne de kendime... Öyle anlamsız ki zaten her şey...

Biraz kendine zaman ayır. Biraz karşı tarafta durup düşünsün. Hassas bir durum bu. Belkide gerçekten Hayatlarınızı birleştirme zamanı gelmiştir? Evlenmeyi düşünmediniz mi hiç.

Biraz kendine zaman ayır. Biraz karşı tarafta durup düşünsün. Hassas bir durum bu. Belkide gerçekten Hayatlarınızı birleştirme zamanı gelmiştir? Evlenmeyi düşünmediniz mi hiç.

Evet zaman iyi gelecektir her şeye bir şekilde. Ya onunla ya onsuz....
Evlenmeyi o çok istedi, hala istiyor ama hayatlarımızın biraz oturmasını bekleyelim diyorum ben hep.Belki hazır da hissetmiyorum daha. Bunlar da yormuştur belki bizi.

canım kendin diyosun bak bi hakareti bişeyi olmamış iişeyler duyacağıma mesela daha arkamdan olumsuz sözler duyuyorm lafta pişman olacak diye bakıyorum ama benimki gibi olsa ne yaparsın..kendini çek evet yüz verme ama kendinide yıpratmadan.o kesinlikle senin değerini anlıyack senden haber alamadığı her dk baktın gerçekten seni seviyo bırakmıyo ne olursa olsun..o zaman söylemek istediklerini söyle hemen..şuanda zaman evet her iki taraf içinde..

pierid ne yaptın tatlışım takip edemedimm?????

canım, çok bir gelişme yok sayılır benim için. ben hiç bağlantı kurmadım kendisiyle ama bana her gün mesaj attı. iyi olmadğını söylüyor hep. ama bunu bir yere çekemiyorum. demiştim ya telefonla ya da mesajla olacak şeyler değil çünkü..bakalım zaman iyi geliyor. böyle devam..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…