onu artık eskisi kadar sevmiyormuyum kızlar çıldıracağım ya .. :(

Ya biraz bende de var sanırım :27:

O gün kavga ettiysek yüzünü görmek istemem nefret ederim,
gerçekten hiç hiç umrumda olmaz...

Ama bir gün sonra güzel güzel konuşuyorsak modum "onu çok
seviyorum, mutluyum" oluyor..

Garipim ben zaten :27:

az çok bilenler vardır kızlar ocakta 1 yıl olacak bir birlikteliğim var nerden başlasam bilmiyorum ki ilk başlar çok güzeldi herşey çok güzeldi hatta ben buldum onu kızlar biliyormuusunuz ben istedim çok istedim hemde . neyse biz aynı şehirlerdeydik ama su an burda değil ailevi nedenlerden dolayı 4 ay sonra burda olacak hiç ayrıl kalmadık belkide ondan haliyle sadece telefon mesaj kaldı oda sanrım beni sıktı bir süre sonra ben farkında olamadım malesef ve kızlar kendimi bu soruyu sorgularken buldum onu artık eski si kadar sevmiyormuyum ? saçmalama dedim kendi kendime kendine gel dedim . dün tartıtşk telefonunu kapatmıştı sonra açtı tabi ama ben nasıl korkmuştum bunları düşünüyorum ama bu içimdeki sesi susturamıyorum içimdeki ses diyor ki onu sevmiyorsun onu sevmiyorsun susmuyo lanet olsun kızlar susmuyo güzel düşünmeye çalışıyorum ama bu içimin sesi beni rahat bırakmıyor ben deli gibi severken onu su içimin dediği sesede bakın bana biraz mesaj atmadıgında ilgisizleştiğinde ne kadar üzülürüm oysa ama bu içimdeki ses ben napacagm kızlar çaresizim neolur bi akıl bana

Canim merak etme sevgilini gayet seviyorsun..
Şuan uzakta oldugunuz ve uzun zamandir görüsemediginiz için sana öyle geliyor olabilir.
Çiftler zaman zaman ayri kalmak zorunda kaldiginda herkesin içinde kaldigi bir durumdur bu.
Endiselenme, gün gelicek 4 ay sonra bir araya geldiginizde kendi kendine 'Ben nasil böyle bir sey düsünebildim çok seviyorum ben bu adami' diyeceksin. :9:

Son düzenleme:
Aklına böyle sorular geldiğine göre bence artık sevmiyorsun.Ama o senden ayrılmak istese,başka bir kızla ilgilenmeye başlasa yeniden sevdiğini düşüneceksin.Seninki hırs sadece,en başından beri onu hırs yapmışsın,şuan tamamen elde ettiğini düşündüğünden sevmiyorsun.

Ayrıca bu kadar dertlenmeye değmez,sevmiyorsan bitir gitsin...

Back
X