- Konu Sahibi negrohaven
-
en baştan anlatayım. biz onunla 2008de çıkmaya başladık. ben 2009da doğuya öğretmen olarak atandım. o da aynı zamanlarda manisaya atandı. o beni 2009da msnden görüştüğü bir kızla aldattı.çok sorunlar oldu yalanlarını yakaladım. 2010da komşunun kızına aşık olduğu için benden ayrılmak istedi. bnmkiyle beraberken kızı bir kere görmüştüm.bakışlarını sevmemiştim.ben çok üzüldüm ama içime attım. sonra o tekrar o kıza beni sevdiğini söyleyip ondan ayrıldı ve bana dönmek istedi. ben de ona defol dedim.ama o sakız olmaya devam etti. ve bu sakızlığını 2011e kadar devam ettirdi.beni istemek için ailesini bile getirmiş düşünün yani.ailesi o kadar çok yalvardı ki bana. onlara oğlunuza güvemiyorum dedim. numaramı değiştirip tüm muhabbeti kestim. içimden de hep böyle dengesiz ve yalancı insanlarla kimse evlenmez dedim. merak ettim acaba napıyor diye. ve gecen yaz bi baktım o beni aldattığı komsu kızıyla facede fotoğrafları var.geçen hafta da nişan yapmışlar sanırım. nişan fotoğrafları var. depresyona girdim. nedeni de ben onunla oyalanırken çogu nasibimi tepmiştim. ama halbuki o beni aldattığı insanla mutlu. ve ben geçmişte yaşadıklarımdan dolayı hiç bir erkeğe güvenmez oldum. kimseye de benimle sevgili olması için şans vermiyorum. herkes diyor ki senin gibi alımlı biri nasıl bekar anlamıyorum. yanarım yanarım...neye yanarım biliyor musunuz? ben zamanımı ona harcarken mutsuz olup sinir hastası olurken o beni aldattığı kızla mutlu. başkasıyla nişanlansaydı belki o kadar üzülmeyecektim. demek ki erkeklere değmezmiş. Allahtan işim var ki kendimi işime adayarak teselli ediyorum.hakkımı da helal etmiyorum. yuva bozanın yuvası olmazmış. tek tesellim bu sözler.
yorumların için teşekkür ederim.inşallah evlenirim.o kadar çok istiyorum ki. gün geldiğinde o beni aldatan kişi, mutsuz olup ben ne yapıyorum diye araştırdığında mutlu olduğumu görsün istiyorum.o kadar çoooooooooooooook istiyorum:)Belki de hayatının en mükemmel kararını verdin onu kabul etmeyerek bence kendinle gurur duymalısın onu redettiğiğn için..iyi ki de gaflete düşmemişsin sözlerine kanıp..insan böyle dengesiz birini reddettiği için acaba neden üzülrü ki..ayy ben şükrederdim yerinde olsaydım:) alyans işine de takılma bence saflık değil ki bu..herkes yapıyor bunu..ben de yapmıştım ben de aldatıdım..çok afedersin köpekler gibi döndü..ben de oşşşt dedim:) gururlu olmuşsun hepsi bu..iyi de yapmışsın..pişman olmayacaksın ve de evleneceksin..ben evliyim:) kendimden biliyorum:)
yorumların için teşekkür ederim.inşallah evlenirim.o kadar çok istiyorum ki. gün geldiğinde o beni aldatan kişi, mutsuz olup ben ne yapıyorum diye araştırdığında mutlu olduğumu görsün istiyorum.o kadar çoooooooooooooook istiyorum:)
yorumların için teşekkür ederim.inşallah evlenirim.o kadar çok istiyorum ki. gün geldiğinde o beni aldatan kişi, mutsuz olup ben ne yapıyorum diye araştırdığında mutlu olduğumu görsün istiyorum.o kadar çoooooooooooooook istiyorum:)
İnan bana sen gerçekten sana yakışır ve seni çok mutlu edecek olan erkeği bulduğunda, yani hayatının aşkına kavuştuğunda ; bu dengesiz şahsı zerre umursamayacaksın.
O zaman acı çektiğini duysan, görsen dahi hiçbir şey hissetmeyeceksin; çünkü sen çoktan yepyeni hayatını kurmuş olacaksın.)
Geçmişe üzülmek bugününü mahvediyor. Bunu aşmak için elinden geleni yap önce.
O vakit kısmetlerin dolup taşar. Kendi içinde musmutlu olursun. Depresyonu falan terk et.
Ondan ayrıldığın için kendinle gurur duy ayrıca. Demek ki kendine değer veren, güçlü bir kadınsın sen.
Sindiremediğin şeylere karşı düşüncelerini değiştirmek için dur ve dışarıdan bir bak olan bitene.
Dışarıdan bir gözle incelediğinde hiç de bu kadar vaktini ziyan edip kendine dert etmeye değer olmadığını göreceksin.
süper olmuş ya...:))))))) bu kadar olur yani. süper içine oturmuştur şimdi onun. bu arada ben ortak arkaşlarıma ona evlendiğimi söylemelerini istemiştim.çünkü sakız gibi yapışıyordu. sürekli onunla nişanlanmam için ısrar ediyordu.inandı mı bilmiyorum:)olacaktır buna emin ol..beni aldattı ayrıldık 1 yıl sonra kocişimle tanıştım üzüm gözüm o benim:) sen de feyz al diye yazıyorum he:) her neyse işte tanıştık Allah'ım dedim ki ben onu tanıyana kadar ne sevmişiiim ne de sevilmişim..evlendik 1 yıl oldu evleneli..yazın memlekete gittiğimde kimi göreyim dersin..? eşim yanımda o yalnız başına öööyle melül melül bakakaldı..ve hala hayatında kimse yok..ortak arkadaşlarımız var..diyormuş ki ben onun ahını aldım artık ben iflah olmam..gerçekten de öyle oldu benden sonra hayatına kimi aldıysa olmadı..sen de yaşarsın..imkansız gibi gelse de olur..yalnız kalmaktan elbet sıkılacaksın..seni etkileyen biri olacak ve de hayır diyemeyeceksin..emin ol canım..
süper olmuş ya...:))))))) bu kadar olur yani. süper içine oturmuştur şimdi onun. bu arada ben ortak arkaşlarıma ona evlendiğimi söylemelerini istemiştim.çünkü sakız gibi yapışıyordu. sürekli onunla nişanlanmam için ısrar ediyordu.inandı mı bilmiyorum:)
evlendi falan dedirttim. neden dedirtmeyeyim. bedua mı eder? tmm etrafıma bakacağım zatentatlım hiç öle yalan yere evlendi falan dedirtme..sen şimdi boşver onu da..ne yap biliyo musun hemen kendine bir çeki düzen ver ve etrafına bak..kimler var diyeee:)
Demişsin ya nasıl hazmetti o benim için o kızı terk etti diye .
Kız onun kaderinde varsa isterse senin için on kere terk etsin .
Kabul eder döner dolanır evlenirler .
Kendini hırpalama boşuna .
Kader ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?