Onu Bir Daha Nasıl Görürüm...

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.734
1.137
698
Ankara
Çok güzel bir gündü.Okulun kütüphanesine gelmiştim aldığım kitabı iade etmek için.tatil tabi,okul ders dönemine nazaran çok sakindi ve bu inanılmaz huzurluydu.Koskoca yeşil kampüs günbatımında öyle güzeldi ki...Bizim okulda otostop meşhurdur,genellikle gidilecek yerlerin mesafesi fazla olduğu için veya okulun içinden herhangi bir merkezi yere gitme şansını denemek için otostop çekeriz.Ben de o gün rektörlüğün ordan okulun ön kapısına gidecektim ve o mesafeyi ne yürümek istedim ne de o mesafe için dolmuş parası vermek istedim,otostop çekmek için durdum.

Sonra bir araba durdu,kapıya gidiyormusunuz diye sorarak eğilmiştim ki tarifi zor bir şeyler oldu,şuan bile tarif edemiyorum.İşte o an,o dakika,o bakışlar...herşey bu üçünde gizli.O da "Tabi, gelin buyrun" dedi.Oturdum.Birkaç saniye sonra çok güzel bir şarkı başladı teypte.Tam da o an hissettiklerimi anlatıyordu.Heartbeat..Kapıya varana kadar onun yüzüne dahi bakamadım,sürekli burnumu silip durdum saf gibi.O kadar masum bakışları vardı ki.Şarkı öyle güzeldi ki.Kapıda durdu sonra,şapşal bi sırıtmayla ona dönüp çok teşekkür ettim,yüzüne bakmaya o kadar utandım ki ama baktım."Rica ederim,İyi günler" dedi,"iyi günler" dedim.İndim.Onu bir daha görebilir miyim bilmiyorum,bir daha karşıma çıkar mı bilmiyorum ama başım dertte.Galiba aşık oldum...

Son düzenleme:
plakasını alsaydın :1: başka yol aklıma gelmedi

Son düzenleme:
geldiği güzergahta neler vardı?
ona göre ararsın :10::10:

Zor bir durum bol şans... Kaderinde varsa mutlaka karşılaşırsın umarım karşılaşırsın

:1: Aklıma ilk plaka geldi. Ben onu kesin tanıdık birine sorgulatır araba kimin üstüneymiş falan bulurdum. :27:
Günlük kullandıkları bir yol falansa tekrar geçme ihtimalleri çok yüksek. :31:

bizim üniversitenin itiraf sitesi var :) Adını yazmadan oraya itirafta bulunabiliyorsun geçenlerde bu tip bir şeyler yazmıştı birini arıyordu bir kız :) Ve galiba buldu .
o tip bir şey deneyebilirsin mesela

otostop çekmek tehlikeli değil mi ya ya arabayı kullanan seni kaçırırsa yada kötü bir şey yaparsa siz her duran arabaya biniyormusunuz:26:

Onu bir daha görür müsün bilmiyorum ama, şu otostop işi beni ürpertti.

Arkadaşımın yurdunda kızın biri yurda geç kalma endişesiyle otostop çekiyor, sözde aile arabasına biniyor içinde kadın falan da var.
Sonra o kıza tecavüz edip öldürüp atıyorlar.

Allah korusun. Nasıl güvenip de binebiliyorsunuz?

çok güzel anlatmışsınız,ne güzel heycanlar bunlar...
robot resmini çizdirip kampüsün her yerine asın,
altına da bu kalp hırsızı aranıyor, görenlerin insanlık adına şu numarayı araması diyip numaranızı yazın:))
şaka bir yana inşallah tekrardan denk gelirsiniz ama otostopçu olarak değil, bir cafede,kantinde falan.

sanırım odtü de okuyorsun :)

kızlar bu odtüde gayet sıradan ve normal bir şey okulun içindede ya öğrenci ya ya öğretmen görevliler vs. olur. okul çook büyük olduğu için linkler olsada yetmez yada bisiklet kullanılar.

itiraf sitesine çok detaylı yaz plakasını aldıysan da plakasını bile yaz. olmadı arabayı ve çocugu tarif et kendı bölümünü felan herşeyi yaz. gerekirse kayıp aranıyor diye okula ilan as :) dalga geçmiiyorum gerçekten ben olsam asla düşünmeden yapardım:9:

Evet gzellergzeli odtüde okuyorum. yapabileceğim tek şey okulun itiraf sayfasına olayı yazmak oldu.Okursa belki altına yorum yazar ,birşekilde kendini belli eder diye düşünmüştüm.Ama yazarken imla kurallarına dikkat etmemişim gece uykusuzluğunda.Şu kısım var ya:"Teypte çok güzel bir şarkı başladı" diye. onu "Teyipte..." diye yazmışım.Ve altına yorum yazanlar da hep bununla alay etmiş.Ve yazanlardan biri de "teyip" yazıp yanına üzgün smileyi koymuş.Acaba bu o ve benim "teyip" yazmış olmamla hayal kırıklıgına uğradı ve oyüzden mi böyle bi yorum yazdı diye düşünüp kendimi yiyorum sabahtan beri.Keşke yazmasaydım,çokpişmanım. Senin dediğin gibi okulda bişeyler yapsaydım keşke...

Son düzenleme:
çok güzel anlatmışsınız,ne güzel heycanlar bunlar...
robot resmini çizdirip kampüsün her yerine asın,
altına da bu kalp hırsızı aranıyor, görenlerin insanlık adına şu numarayı araması diyip numaranızı yazın:))
şaka bir yana inşallah tekrardan denk gelirsiniz ama otostopçu olarak değil, bir cafede,kantinde falan.

Bu çok eğlenceli,çok orijinal bir öneri:9:

itiraf sitesini kullanabilirsin..ya da tipini ve arabasını tarif et de belki tanıyorumdur ya da görürsem söyleyeyim :p

Arabanın birtek rengini hatırlıyorum leno,griydi.Saçları siyahtı,gözleri de.Çok güzel gözleri vardı,iri iri.çok masumdu.Teni pek esmer değildi.Çok tatlı,masumdu.

Bu arada kızlar hepinizin yazdıklarını ayrı ayrı uygulamaya geçirebilirim her an...

otostop çekmek tehlikeli değil mi ya ya arabayı kullanan seni kaçırırsa yada kötü bir şey yaparsa siz her duran arabaya biniyormusunuz:26:

aynı şeyi düşündüm okurken.. allah korusun otostop falan çekmeyin yahu neler okuyoruz..

Ay canım benim ya okurken çok mutlu oldum gerçekten. Şu aşk meseleleri yüzümde oluşan tebessümün tek sebebi :) Umarım onu görürsün bunu tüm içtemliğimle istiyorum :) Çünkü benimde başımda böyle bir olay var yani otostop falan değil ama bunun gibi bir olay ve bende o çocuğu sadece 2-3 kez gördüm ama artık göremiyorum o da üniversiteyi kazanmış gitmiş. Onunla konuşamamıştım bile :( Ama bende onu arıyorum nasıl bulacağımıda bilmiyorum saece ilk gördüğümde aşık olmuştum ona. Bir mekanda içeri girdim onlarda ailecek oradaydı, ailesi mekanla ilgili tanıtımalrı yaptı falan derken çıkarken kapımı açmıştı çok beyfendi ya :) Yerim onuuu :)

Back
X