Onu bogdugumu mu hissetti acaba? :( Bi bakin kizlar...

ne oldu ki bu konunun akıbeti
Ayrildik canim. Soyle ki; bir sabah yazmayi kesti. Ben gunaydin canim nasilsin bugun diye yazip gondermistim mesaji o ise gorup yazmamayi tercih etti... Ben de ustune dusmedim elbette... Ve bitti... Bence bitirmeye bahane aradi, buldu da...

Ayrildik canim. Soyle ki; bir sabah yazmayi kesti. Ben gunaydin canim nasilsin bugun diye yazip gondermistim mesaji o ise gorup yazmamayi tercih etti... Ben de ustune dusmedim elbette... Ve bitti... Bence bitirmeye bahane aradi, buldu da...
internetten başlayıp daha sonra yüz yüze görüşülen çoğu ilişkide iki taraftan biri bunu yapıyor keşke herkes içindekini söyleyebilecek kadar cesur ve açık sözlü olsa. umarım üzülmemişsindir.

Selam ben iki aydir nette bir cocukla cikiyorum gecen gun geldi gorustuk el ele gezdik normal bir sevgili gibi filan neyse.. Sevgili olduk yani kizceler.
Dun gece de arkadaslariyla cikmisti ben de yazdim filan bana 3 saat sonra eve geldim arkadaslarimlaydim yazmis. Tabi bnm niyetim bogmak degil kesinlikle kizlar.
Ben de sunu yazdim;
Bundan once senden boyle bisey istemedim ama artik "tam anlamiyla" sevgili isek bana haber vermeni isterim canim :) dedim.. O da tmm canim demis ama bugun bana oylesine soguk ki.. Kizlar kotu bisey mi yaptim ben?? Daha once hep bakiyodum buraya uye olup bi sorim dedim. Uslubum hos olmamis mi? Hyr haber vermesini istemem bu kadar sogutmus olabilir mi onu benden? Sorayim dedim size. Yoksa bu cocugun niyeti laylayloum mu? :KK43: ben nasil davranayim simdi?
Tesekkurler kizceler.
60 gündür nette görüştüğün bir çocukla buluşup elele tutuşup sevgili!!! oluyorsunuz
ve arkadaşlarıyla buluşuyor.Ama sana haber vermesi lazım
sebep?

internetten başlayıp daha sonra yüz yüze görüşülen çoğu ilişkide iki taraftan biri bunu yapıyor keşke herkes içindekini söyleyebilecek kadar cesur ve açık sözlü olsa. umarım üzülmemişsindir.
Uzuldum cnm ama kisa surdu diyebilirim sanirim henuz bir kez gorustugumden olsa gerek unutma surem cabuk oldu :) hayirlisi buymus.... Tsk ederim sorup ilgilendigin icin..

Evet Laylaylom, sallamıyor seni fazla. Ayrıca netten tanıştıgın adama nasıl güvenebiliyorsun ciddi ilişki için onuda anlayamadım.

Back
X