Onu bogdugumu mu hissetti acaba? :( Bi bakin kizlar...

Selam ben iki aydir nette bir cocukla cikiyorum gecen gun geldi gorustuk el ele gezdik normal bir sevgili gibi filan neyse.. Sevgili olduk yani kizceler.
Dun gece de arkadaslariyla cikmisti ben de yazdim filan bana 3 saat sonra eve geldim arkadaslarimlaydim yazmis. Tabi bnm niyetim bogmak degil kesinlikle kizlar.
Ben de sunu yazdim;
Bundan once senden boyle bisey istemedim ama artik "tam anlamiyla" sevgili isek bana haber vermeni isterim canim :) dedim.. O da tmm canim demis ama bugun bana oylesine soguk ki.. Kizlar kotu bisey mi yaptim ben?? Daha once hep bakiyodum buraya uye olup bi sorim dedim. Uslubum hos olmamis mi? Hyr haber vermesini istemem bu kadar sogutmus olabilir mi onu benden? Sorayim dedim size. Yoksa bu cocugun niyeti laylayloum mu? :KK43: ben nasil davranayim simdi?
Tesekkurler kizceler.

hoşlandığım/sevgilim,,,

bana gittigin geldiğin yerleri haber ver dese,,,

annem/babam gibi sorguluyor hissi uyandırr...

hoşlandığım/sevgilim,,,

bana gittigin geldiğin yerleri haber ver dese,,,

annem/babam gibi sorguluyor hissi uyandırr...
Onda da oyle oldu sanirim... Ama ortada ne israr var ne de baska bir durum... Ne kavga gurultu.. Bir sevgili de hos dille bunu diyemeyecek mi canim...

Senden başka biriylede böyle gorusmedigine nasıl eminsin bir..ikincisi nasil bir cesaret 2 gunluk tanidigin adama guvenip gezmek hemde el ele.ne kadar basitlestiriyosunuz kendinizi ve ne yiyorsunuz sen ve sen gibiler cok merak ediyorum bu cesaret nerden gelior.sizdeki kafalar bende olsa hic yaslanmam heralde.yasinda kucuk degilmis ortam bozuk insanlara nasil guveniyorsunuz hemen anlamiorum .azcik sizlerden cesaret dersleri almak lazim galiba :işsiz:

Yoo bence cokta zarif ve usluplu bi sekilde izah etmissin bilmek isterim diye. Eger bundan soguduysa vazgec zaten boyle bi karakterden.

Ayrica internetten tanisip hic bilmdign biriyle sevgiliyiz demek ne kdr saglikli bilemiyorum. Internetten tanismalarin cogu lay lay lom. Pek ciddi bisey bekleme.
Uzak sehirlerdesiniz. Uzaktanda yakindanda manita yapar kendini 2 baska kizla daha cikar hicte ruhunuz duymaz.

iki ay kısa sure ama uzak sehirden yanına geldiyse demek ki o da bos degil ve pat diye sogumaz. ben yanlıs yaptıgını dusunmuyorum. peki onun davranısları nasıldı sana karsı onceden, yani neredesin napıyosun kimlesin gibi sorular soruyor muydu

iki ay kısa sure ama uzak sehirden yanına geldiyse demek ki o da bos degil ve pat diye sogumaz. ben yanlıs yaptıgını dusunmuyorum. peki onun davranısları nasıldı sana karsı onceden, yani neredesin napıyosun kimlesin gibi sorular soruyor muydu
Tsk ederim oncelikle. Tabiki. Mesela gecen gun tatile ciktim yillik iznimde. Cikcam fln cok bunaldim dedim. Kimle gitcen ne zmn ve ne kadar kalcaksin diye sormustu. Ben de hic yanlis anlamadan yanitladim. Konu kapandi.. Geldi gorustuk ben bunu diyince bozuldu adam..

Senden başka biriylede böyle gorusmedigine nasıl eminsin bir..ikincisi nasil bir cesaret 2 gunluk tanidigin adama guvenip gezmek hemde el ele.ne kadar basitlestiriyosunuz kendinizi ve ne yiyorsunuz sen ve sen gibiler cok merak ediyorum bu cesaret nerden gelior.sizdeki kafalar bende olsa hic yaslanmam heralde.yasinda kucuk degilmis ortam bozuk insanlara nasil guveniyorsunuz hemen anlamiorum .azcik sizlerden cesaret dersleri almak lazim galiba :işsiz:
Bundan emin degilim ama kendimi basitlestirdigimi dusunmuyorum iki ay boyunca sevgili gibi konustuk... Bu sizin gorusunuz tskler yine de.

Birkaç gün daha tart, hala soğuksa bitir. Zaten o bitirecek gibi.

Senin lafında birşey yok, sevgili olmak ağır gelmiş belli ki ona...

Onda da oyle oldu sanirim... Ama ortada ne israr var ne de baska bir durum... Ne kavga gurultu.. Bir sevgili de hos dille bunu diyemeyecek mi canim...
bence bu cümlenin hoş dili yok ...

bir şeyi hoş olması kavga gürültü çıkarmamak mı ,,,

bazen hoş ,güzel dediğimiz şeyler
hoş olmayan duruma neden olurr

Birkaç gün daha tart, hala soğuksa bitir. Zaten o bitirecek gibi.

Senin lafında birşey yok, sevgili olmak ağır gelmiş belli ki ona...
Degil mi ama... Sevgililik anlayisi her gun birkac kizla sohbet etmekse beyefendinin bu tavirlar hosuna gitmez tabii.... Tabi bilemem yine de..

Back
X