Onu bulmak istiyorum..

gizemjo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
198
0
26
İzmir
Merhaba bayanlar uzatmadan konuya gireceğim ben bi insani bulmak istiyorum fakat elimde sadece fotoğrafı var ne bir adres ne telefon numarası hiçbirşey yok..ben bu insani nasıl bulabilirim..

İsmini biliyorsunuzdur herhalde.
Ayrıntı olmadığı için fazla birşey söylemek zor.
Operatörlerden, 118 den üstüne kayıtlı telefon var mı bakılabilir.

Son düzenleme:
hııııım. bakabilecek bir arkadaşım var ama aramayı filtrelemek lazım biraz koskoca Türkiye'de onun adına sahip belki yüzlerce kişi vardır. Doğum tarihi baba adı vs. gibi.

burdan polıs bır arkadas yardımcı olabılır eger soyadını yasadıgı sehrı bılıyorsann....

Aranan şüpheli bir kadın sanırsam

Eski soyadını ve ana,baba adını biliyorsun daha ne olsun...
Bulmak kolay...
Anne kızlık soyadını da biliyorsan bu iş tamam,kesin ensesindesin.

Yazıldı mı bilmiyorum ama google'da görsellerden arama yapabilirsin.Fakat çoğu fotoğrafı bulamıyor.

Bazı arkadaşlar ismi ver biz buluruz gibi bişey demiş.Konu sahibi için demiyorum bunu yanlış anlaşılmasın da.Karşıda ki insanın iyi niyetli olup olmadığını bilmedikten sonra böyle bi iyilik yapılmamalı.

resimle aratma da nasıl oluyormuş.. hiç ihtiyacım olmamıştı ama ilk defa duyuyorum. deneyim bakalım. denedim olmadı. resim açıldı sadece arama yapmıyor.

google-->görseller'e geldikten sonra resmi sürükleyip arama çubuğuna bırak. arama direk yapılır.

Hepinize çok teşekkür ederim bulduuuumm :) eski bi arkadaşımdı merak etmeyin kötü niyetim yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…