olur yada olmaz diyemem. akışına bırak diyorum sadece :) çok umuda kapılma ve aynı zamanda çok da umutsuz olmaz. herşey olacağına varır.
pekı...umarım her sey guzel olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur yada olmaz diyemem. akışına bırak diyorum sadece :) çok umuda kapılma ve aynı zamanda çok da umutsuz olmaz. herşey olacağına varır.
bi gelişme varmı tatlı kız![]()
ehh. Cok onemlı olmasada bıraz var :)
anlatmak isterssen dinleriz:)
esos, sıze ozelden mesaj atıp anlatmak ıstedım fakat buna yetkım yokmus![]()
evet canım yeni üyeyim o yüzden olabilirburyada yazabilirsin
![]()
Ah ah, ben de sevgilime lisedeyken kapıdan gizli gizli bakar dururdum. Meğer o da bana bakıyormuş, ben umursamıyor gibi davranırdım bizim sınıfa gelirdi. Ne günlerdi hep bi heyecan olurdu. Şimdi de çok güzel ama hep beraberizumarım sizin de istediğiniz gibi olur, eninde sonunda tanışırsınız zaten o da istiyorsa:)
ne kadar guzell :) umarım benımde olur. Bılmıyorum onun ısteyıp ıstemedıgını ama.. Umarım ıstıyordur cunku ben cok ıstıyorum :)
İnşallah olur ve doğru kişidir![]()
Belki de kendince bir politika uyguluyordur, o da sizin ona bakıp bakmadığınızdan emin olmak istiyordur. Ama tabi bu erkeklerin ne düşündüğü tam olarak belli olmaz hiç. Ama umarım dediğim gibidir, sizin ilginiz olup olmadığını merak ediyordur ve sizden de birşey bekliyordur. Hani dediniz ya ben hiç bakmadım fln diye belki orda size yakınlaşamayacağını hissetmiştir.
Allahım,özledim ben böyle şeyleri yaa..Ne güzel!
Bence kendin gibi olmalısın, her zaman nasılsan öyle. Bazen şeytan dürter yane bakıyon bişey mi var? diyiveresi gelir insanın. Sakın böyle bir şey yapmayın tabi. Onun nasıl davranacağına bağlı olarak şekillendirin siz de davranışlarınızı.
ah bır baksa gulumsuycem tebessum edıcem bısey yapıcam ama bakmıyorkı lanet olasıyarında bakmazsa bıdaha ne bakarım nebısey. Tamamen sılerım. Bırde ben onu feysten buldum
tatlım sen bakmadın diye oda bozulup bakmamış olabilir.sen bakmaya devam et benceşöyle bol parfüm sık tam yanından geç kokusu içine işlesin adamın
bi delilik yapıp arkadaşlık istegi yolla bence faceden çok güzel şeyler olcak eminim..
yarın sureklı bakmayı planlıyorum. Eger yarın bakarsa onumuzdekı 1 hafta ıcınde facebooktan arkadaslık ıstegı gonderıcem ama bugun oldugu gıbı yuzume bıle bakmazsa beyefendı tamamen sılıcem o kaybeder cokta tın amann :d