Onu cok istiyorum :(

Ben de senin yaşlarındayıım. :) Aklıma bir fikir geldi uygun anı kollayıp test kitabı filan alıp şu soruyu yapamadım yardım eder misin desen bu bahaneyle azcık konuşsanız bile daha sonra en azından karşılaştığınızda tebessüm edersiniz,selam verirsiniz birbirinize. :) Böyle böyle bir zaman sonra muhabbetiniz ilerler. :)

yok ya sanmıyorum damdan duser gıbı olur :|

Aynı olay benim de başımdaaa! Ama benimki okulda, ve benden 1 yaş küçük.. Evet yanlış duymadınız benden bir yaş küçük, ve bu işimi kolaylaştıracak gibi. Çocuk bir keresinde beni takip bile etti, yani insanlar ne derse desin ben aramızda bi şeyler olduğunu hissediyorum, hiç konuşmamış olsak bile. Ortak bi arkadaşımız var ve onların sınıflarına girmeyi planlıyorum sık sık şuan, bence sen de bunu denemelisinnnn. :52::52::52::52:

ben umudumu kestım artık :|

o ilk bakışmalar o kadar güzel ki :) biraz uzun olacak ama :D ben üni 2deyken okulun kapısında sevdiceğimi gördüm ve öyle kaldım kim olduğunu ne olduğunu araştırmaya başladım, hiç bişey öğrenemedim :( akşam tiyatro çıkışı önümden gidiyordu arkadan biri onu çağırdı ve ismini öğrendim artık bir adı vardı :) üniyle ilgili bir face açıp tek tek aradım ve buldum hakkında az da olsa bilgi sahibi oldum tam mutlu olmuşken 1 ay sonra 1 kızla el ele gördüm ve böylece tüm hayallerim yıkıldı:( arada sırada görüp uzaktan bakıyordum zaten hiç anlamamıştı :( bu sürede hiç tanışmadık öyle kaldı 1,5 yıl sonra ayrıldılar sevgilisiyle. Benim tam üniden mezun olduğum gün onların sınıftan biriyle tanıştım ve facede ekleştik. Eklediğim arkadaş bir şey paulaşınca ben yorum yapmıştım arkasından o yaptı ve bir sürü yazışma böyle sürdü sonra ekleşmeler ve devamı geldi 1,5 yıldır hayatımda :D o bu süre zarfında hiç anlamamış :D

ne guzel sızın denk gelmıs :)

Back
X