Onu çok kıskanıyorum

Aman dışarda kızlar onun için sıraya mi girdi. Takılma. Geçer zamanla. Fazla değer verme üzülürsün. Simdi anlamazsan da anlarsın zamanla. Herkesin eşi sevgilisi var. Güvenmek yaşamak gerekir. O zaman herkes siz gibi yaparsa olmaz dimi?

Doğru, benim sorunum kıskançlık değil aslında. Ben genel manada psikolojik sıkıntıları çözmekten bahsetmiştim. Ama tabi ki sorun ne olursa olsun kökenini bilmek gerek

Sizin gibi insanlari cevremde gormeyi istemem acikcasi. Herkesin sevgilisi, nisanlisi, esi var ne yani iceri mi tikalim bu adamlari. Kimse disarda yurumesin karsi cinsten birine denk gelmesin soru sormasin cevap vermesin bu nedir ya. Kendinize gelin lutfen boyle yaparsaniz hem kendinizi hem sevgilinizi cok yipratirsiniz. Ve bence evet ozguven eksikliginiz var. Tamam kiskanclik normal dozda olmali zaten olmamasida sıķıntı ama bu kadari fazla. Kimse sizin sevgiliniz icin kudurmuyordur rahat olun.

Kıskançlık çöl gibidir, önce sevgiyi sonra insanı kurutur.
Adamı kurutmak istiyorsanız devam edin sizden nefret edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…